mmanhatan ارسال شده در تیر 2، 2014 ارسال شده در تیر 2، 2014 بقرعان ، ال کلاسیکو 27 ساله مساوی ص??ر ص??ر نداشتن بعد اینا 27 ساله دارن ص??ر ص??ر مساوی میکنن ، این توهین نیست ؟!!
saeed kratos ارسال شده در تیر 2، 2014 مالک ارسال شده در تیر 2، 2014 پس حتما علی کریمی که ??قط تو راه اهن بازی نکرده اسطوره اس.کاپیتان ??رهاد ما ??قط تو استقلال بازی کرد و نیم ??صل بدون تیم بود در اوج امادگی ولی با تیم ایرانی دیگه ای نبست قرارداد.??رهاد ما اسطوره اس.واسه ما اسطوره اس. پرسپولیسیایی که دقیقه ی 93 گل ??رهاد به پرسپولیس رو یادشون میاد بایدم بگن اسطوره نیست.اسم ??رهاد تو ترکیب استقلال تو 37 سالگی تن پرسپولیسیا رو میلرزوند.منم بودم دشمنش میشدم.کاپیتان ما همیشه اسطوره خواهد بود.
mmanhatan ارسال شده در تیر 2، 2014 ارسال شده در تیر 2، 2014 (ویرایش شده) اگه معیار ??قط بازی کردن برا یه تیمه پس مجیدی رو باید با حمید استیلی مقایسه کرد البته بازم مجیدی به استیلی نمیرسه نا سلامتی استیلی تو جام جهانی بازی کرده و مو??ق به گلزنی هم شده. کی در مورد کریمی حر?? زد ؟ خودت سوال مطرح میکنی و خودتم جواب خودتو میدی ؟ در ضمن برای بار هزارم میگم اینکه پرسپولیسیا از مجیدی میترسن یا دقیقه 93 به پرسپولیس گل زده دلیل نمیشه یه ن??ر اسطوره بشه . ایمون زاید هم یه بازی استقلال رو اذیت کرد پس ما باید بگیم ایمون زاید اسطوره است، نیست دیگه ویرایش شده تیر 2، 2014 توسط mmanhatan
kazy ارسال شده در تیر 2، 2014 ارسال شده در تیر 2، 2014 پس حتما علی کریمی که ??قط تو راه اهن بازی نکرده اسطوره اس.کاپیتان ??رهاد ما ??قط تو استقلال بازی کرد و نیم ??صل بدون تیم بود در اوج امادگی ولی با تیم ایرانی دیگه ای نبست قرارداد.??رهاد ما اسطوره اس.واسه ما اسطوره اس. پرسپولیسیایی که دقیقه ی 93 گل ??رهاد به پرسپولیس رو یادشون میاد بایدم بگن اسطوره نیست.اسم ??رهاد تو ترکیب استقلال تو 37 سالگی تن پرسپولیسیا رو میلرزوند.منم بودم دشمنش میشدم.کاپیتان ما همیشه اسطوره خواهد بود. سعيد جان من هيچوقت تو بحث با پرسپوليسيابه نتيجه نرسيدم چون حر?? خودشونو ميزنن ??قط. بيخيال. عصابمونو خورد نكنيم بهتره. :thumbup:
zram ارسال شده در تیر 2، 2014 ارسال شده در تیر 2، 2014 با این که من طر??دار دو آتیشه ی استقلالم ولی جدیدن خبلی بد بازی میکنند . همه ی بازیکن های قوی تو استقلال هستن ولی چون نمیتونن با هم همکاری کنن بد بازی می کنن .
kazy ارسال شده در تیر 2، 2014 ارسال شده در تیر 2، 2014 با این که من طر??دار دو آتیشه ی استقلالم ولی جدیدن خبلی بد بازی میکنند . همه ی بازیکن های قوی تو استقلال هستن ولی چون نمیتونن با هم همکاری کنن بد بازی می کنن . قبولت دارم داداش. ولی وضعیت ناجور بوده دیگه!!! ایشالله سال بعد.تا این جاشم گل کاشتن.
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری