saeed kratos ارسال شده در خرداد 28، 2014 ارسال شده در خرداد 28، 2014 به تازگی استودیو Square Enix تصاویر جدیدی از پچ (Patch) جدید عنوان Final Fantasy XIV: A Realm Reborn که Maelstrom نام دارد منتشر کرده است. تصاویر منتشر شده نشان دهنده دشمنان و مکان هایی است که ما در “پچ ??? جدید این عنوان ملاقات خواهیم کرد. در زیر می توانید این تصاویر را مشاهده کنید. این “پچ??? که با نام “پچ ۲٫۲″ هم یاد می شود، هم اکنون برای پلت??رم های Pc و ps3 در دسترس می باشد. لازم به ذکر است که نسخه PlayStation 4 این “پچ??? نیز در تاریخ ۱۴ آوریل در دسترس علاقه مندان قرار می گیرد. منبع گیم??ا
saeed kratos ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک ارسال شده در خرداد 28، 2014 تا حالا یک نسخش رو هم بازی نکردم ... حی??ه واقعا
saeedmadara ارسال شده در خرداد 28، 2014 ارسال شده در خرداد 28، 2014 سلام دوست عزیز من این بازی رو واسه ps3 دانلود کردم ولی گویا احیاج به online pass داره.نتونستم جایی پیداش کنم.شما خودت بازی کردی با ps3????
saeed kratos ارسال شده در خرداد 29، 2014 مالک ارسال شده در خرداد 29، 2014 سلام دوست عزیز من این بازی رو واسه ps3 دانلود کردم ولی گویا احیاج به online pass داره.نتونستم جایی پیداش کنم.شما خودت بازی کردی با ps3???? نه داداش.منم راستشو بخوای هرچی دنبال این online pass گشتم پیدا نکردم براش.این بازی اصلا ا??لاین نداره و ??قط انلاینه.نسخه های قبلی ??اینال ??انتزی مخصوصا این اخریش که lightning returns بود محشر بود.
edward ارسال شده در خرداد 29، 2014 ارسال شده در خرداد 29، 2014 سعید کنسول که ندارم بعد از چند سال هم برای کامپیوتر میاد ... چکار کنم ؟ محیط بازیش هم زیاد قوی بنظر نمی رسه هر چند rpg هست ولی من رو بخودش نمی کشه:ohnoes:
saeed kratos ارسال شده در خرداد 29، 2014 مالک ارسال شده در خرداد 29، 2014 سعید کنسول که ندارم بعد از چند سال هم برای کامپیوتر میاد ... چکار کنم ؟ محیط بازیش هم زیاد قوی بنظر نمی رسه هر چند rpg هست ولی من رو بخودش نمی کشه:ohnoes: راست میگی.حواسم نبود با pc بازی میکنی.البته ??اینال ??انتزی JRPG هستش و مقداری با RPG های غربی ت??اوت داره.
edward ارسال شده در خرداد 29، 2014 ارسال شده در خرداد 29، 2014 راست میگی.حواسم نبود با pc بازی میکنی.البته ??اینال ??انتزی JRPG هستش و مقداری با RPG های غربی ت??اوت داره. ??رقش چیه ؟
saeed kratos ارسال شده در خرداد 29، 2014 مالک ارسال شده در خرداد 29، 2014 معمولا توی rpg های ژاپنی شخصیت بازی لاز قبل انتخاب شده و تو نمیتونی برای خودت یه شخصیت جدید درست کنی و باید با شخصیت مدنظر بازی, بازی رو ادامه بدی.این به این خاطر هستش که توی rpg های ژاپنی به داستان توجه زیادی میشه و به همین خاطر یه شخصیت رو میسازن که بتونن کاملا شخصیت پردازیش کنن و بازی کننده نتونه عوضش کنه.حالا در زمینه ی کلاس و ... تو میتونی خیلی مواقع کلاس شخصیتت رو تغییر بدی چون به شخصیت پردازی و داستان لطمه ی زیادی نمیزنه و کلا در rpg های ژاپنی (اغلب) به داستان توجه خوبی میشه و مثالش هم همین ??اینال ??انتزی که واقعا از داستانهای زیبایی همیشه بهره برده.مسئله ی بعدی در rpg های ژاپنی گیم پلی مبارزات هستش که اغلب (نه همیشه) به صورت نوبتی بوده و تو باید حمله تو انجام بدی و بعد دشمنت حمله میکنه و کلا یه حالت تاکتیکی تری توی مبارزاتش هست که خیلی باrpg های غربی (مثلا mass effect که در مبارزات کاملا یه شوتر سوم شخصه) ??رق میکنه.در ضمن بازیهای ژاپنی همیشه حالت خیلی ??انتزی تر و دنیاهای رنگارنگ تری دارن و ??ضاشون اغلب با غربی ها که خیلی اوقات ??ضای تیره ای دارن (مثل ویچر) ??رق میکنه.ت??اوتهای دیگه ای هم هست که باز بعدا اگه خواستی برات میگم.دستم خسته شد والا.:thumbup:
edward ارسال شده در خرداد 29، 2014 ارسال شده در خرداد 29، 2014 دستت درد نکنه سعید ممنون توضیحات خوبی بود:thumbsup:
saeed kratos ارسال شده در خرداد 29، 2014 مالک ارسال شده در خرداد 29، 2014 دستت درد نکنه سعید ممنون توضیحات خوبی بود:thumbsup: قربونت داداش.:thumbup:
saeedmadara ارسال شده در خرداد 29، 2014 ارسال شده در خرداد 29، 2014 مرسی داداش.راستش رو بخوای من خیلی منتظر این بازی بودم.لذتش رو ??قط یک نقش آ??رینی-باز واقعی می??همه.متاس??انه از دید خیلی از دوست های گیمرمون پنهون مونده و از ارزشش قا??لن.حی?? که به مشکل online pass برخوردیم.به هر حال اگه یک وقت تونستی پیدا کنی ممنونت میشم قرار بدی داداش :4:
saeed kratos ارسال شده در خرداد 29، 2014 مالک ارسال شده در خرداد 29، 2014 مرسی داداش.راستش رو بخوای من خیلی منتظر این بازی بودم.لذتش رو ??قط یک نقش آ??رینی-باز واقعی می??همه.متاس??انه از دید خیلی از دوست های گیمرمون پنهون مونده و از ارزشش قا??لن.حی?? که به مشکل online pass برخوردیم.به هر حال اگه یک وقت تونستی پیدا کنی ممنونت میشم قرار بدی داداش :4: صددرصد موا??قم باهات.کلا وقتی که یه ن??ر به عمق یه بازی نقش ا??رینی پی میبره و لذتش رو میچشه دیگه هیچ سبکی نمیتونه اون لذت عمیق رو بهش بده.متاس??انه تو ایران اکثرا اصلا نمیدونن rpg چی هست اصلا.ولی خدارو شکر تو این انجمن بچه ها خیلیاشون نقش ا??رینی بازی میکنن و لذتش رو چشیدن.این انجمن گیمرهای خوبی داره. جشم اگه پیداکردم میزارم.خودمم بد دنبالشم ولی ??علا دارک سولز 2 زندگیمو گر??ته.بی شک به نظر من برترین ??رنچایز تاریخه.
saeedmadara ارسال شده در خرداد 29، 2014 ارسال شده در خرداد 29، 2014 :4:مرسی داداش گل:4:.دارک سولز بازی بی نظیری که هر کسی درک نمیکنه.نه به خاطر درجه سختی و هوش مصنوعی...بلکه لذت اصلی زنده موندن و قوی تر شدن و به جولو حرکت کردن تو یک دنیای بی رحم و رازآلود و حس واقعی شکست دادن و پیروز شدنش....اگه ارادت قوی باشه نباید این بازی رو از دست داد.امید وارم هرچه زود تر online pass ش پیدا بشه و با هم پا به دنیای Final Fantasy XIV بزاریم.
saeed kratos ارسال شده در خرداد 30، 2014 مالک ارسال شده در خرداد 30، 2014 :4:مرسی داداش گل:4:.دارک سولز بازی بی نظیری که هر کسی درک نمیکنه.نه به خاطر درجه سختی و هوش مصنوعی...بلکه لذت اصلی زنده موندن و قوی تر شدن و به جولو حرکت کردن تو یک دنیای بی رحم و رازآلود و حس واقعی شکست دادن و پیروز شدنش....اگه ارادت قوی باشه نباید این بازی رو از دست داد.امید وارم هرچه زود تر online pass ش پیدا بشه و با هم پا به دنیای Final Fantasy XIV بزاریم. اره درست میگی.لذتی که کشتن یه غول توی دارک سولز داره عمرا عمرا عمرا هیچ بازی دیگه ای نداره.مثل بازیای سخت قدیم که وقتی توش یه غول رو میکشتیم انگار قهرمان المپیک شده بودیم(شینوبی و کنترا و....).ایشالا online pass پیدا میشه داداش.:thumbup:
emoleon ارسال شده در خرداد 30، 2014 ارسال شده در خرداد 30، 2014 منم این بازی رو دانلود کردم ازp30day ولی مشکل دارم واسه نصبش نمیدونم اررور میده میگه باید بازی نصب بشه !! و میره تو xmb اینو میگه an error occurred during the install operation (80010006):-_-:
saeed kratos ارسال شده در خرداد 30، 2014 مالک ارسال شده در خرداد 30، 2014 منم این بازی رو دانلود کردم ازp30day ولی مشکل دارم واسه نصبش نمیدونم اررور میده میگه باید بازی نصب بشه !! و میره تو xmb اینو میگه an error occurred during the install operation (80010006):-_-: تلاش نکن داداش.تا اخر هم که نصب کنی موقع اجرای بازی ازت online pass میخواد.
emoleon ارسال شده در خرداد 30، 2014 ارسال شده در خرداد 30، 2014 تلاش نکن داداش.تا اخر هم که نصب کنی موقع اجرای بازی ازت online pass میخواد. ای بابا پس من با این نت کم سرعت اندازه 7 گیگ الکی ذانلود کردم!!!!
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری