رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

دیروز بود که مجله ی OXM اطلاعات جدیدی از عنوان Batman : Arkham Knight منتشر کرد که نشان می داد با یک عنوان ??وق العاده رو به رو هستیم. حال به تازگی استدیو Rocksteady تصاویر جدیدی از این عنوان منتشر می شود که در آن ها برای اولین بار دشمن جدید و اصلی بتمن در این بازی یعنی Arkham Knight کاملا قابل مشاهده است.

طبق تصاویر Arkham Knight دارای یک زره ی تمام ??ولادی است و بر روی لباس او نیز حر?? A حک شده است که گویا نماد او نیز می باشد. همچنین در یکی از تصاویر مشاهده می کنید که او بتمن را شکست داده و اسلحه ی خود را روی سر او گذاشته است پس قطعا با یک ضد قهرمان ??وق العاده رو به رو خواهیم شد

BAK_Sshot060.jpg

BAK_Sshot058.jpg

BAK_Sshot056_announce.jpg

BAK_Sshot056.jpg

BAK_Sshot019.jpg

ArkhamKnight_render.jpg

شیرازه اصلی داستان از این قرار است که پس از مرگ جوکر در یک شب تمامی جنایتکاران باقی مانده گرد هم می آیند و تصمیم می گیرند با ترکیب نقشه های خود بتمن را برای همیشه از میان بردارند. در این میان شخصیت Scarecrow نقش اساسی و مهمی را در بازی ای??ا می کند و بمب های زیادی را در سرتاسر گاتهام تعبیه کرده است و همچنین با انتشار یکی از گاز های ترس آور خود مردم را وحشت زده نموده است. با توجه به وحشت مردم، گاتهام به طور کاملا تخلیه می شود و تنها نیرو های پلیس و جنایتکاران در آن حضور دارند و به این ترتیب گاتهام به یک میدان جنگ بدل می شود که در این میان بتمن برای پرده برداری از راز این درگیری ها و همچنین نجات مردم و گاتهام بار دیگر شنل خود را به تن خواهد کرد. طبق شایعات Batman : Arkham Knight قرار است در ۱۴ اکتبر برای PS4، Xbox One و PC عرضه شود و خبری از انتشار این بازی بر روی کنسول های نسل ه??تم نمی باشد.

ارسال شده در

خسته کننده شده : مبارزات تکراری آپگرید های تکراری - گجت ها ی تکراری

??قط نسخه ی arkham city رو دوست داشتم یکی بخاطر کت ومن یکی بخاطر داستانش که اصلا ??کر نمی کردم دو جوکر وجود داشته باشه و یکی بخاطر این بود که اولین بار بت من بازی می کردم

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • جدید...