ghost mahdi ارسال شده در خرداد 27، 2014 ارسال شده در خرداد 27، 2014 حر?? م??ت تو میزنی و ه??ت پشتت من ??قط نظرمو گ??تم به شما مربوط نیست :thumbup: هرکسی یه سبکی دوس داره حق نداری به نظر کسی دیگه توهین کنی پس تو چرا میای خودتو میندازی وسط تو که از بازی خوشت نمیاد؟عزیزم توهینو شما میکنی نه من
mostafamz2010 ارسال شده در خرداد 27، 2014 ارسال شده در خرداد 27، 2014 پس تو چرا میای خودتو میندازی وسط تو که از بازی خوشت نمیاد؟عزیزم توهینو شما میکنی نه من اصلا این گ??تگو بین من و سعید بوده شما خودتو انداختی وسط :thumbup: بعدشم من نظرمو گ??تم مثل بقیه کاربرا هیچ توهینی نکردم
ghost mahdi ارسال شده در خرداد 27، 2014 ارسال شده در خرداد 27، 2014 اصلا این گ??تگو بین من و سعید بوده شما خودتو انداختی وسط :thumbup: بعدشم من نظرمو گ??تم مثل بقیه کاربرا هیچ توهینی نکردم باشه چون تاپیک ماله علی هست
mostafamz2010 ارسال شده در خرداد 27، 2014 ارسال شده در خرداد 27، 2014 (ویرایش شده) باشه چون تاپیک ماله علی هست برو کامنتای قبلیو ببین کی توهین کرده :thumbup: "نوکرتم علی جون.بد نیستم.داداش من به عشق شماها چند ن??ر میام.وگرنه چندتا ادم بدرد نخور سروکلشون تو انجمن پیدا شدن که ??قط مزخر?? میگن و حال و حوصله ی خودشونو اراجی??شونو ندارم" ??قط یه آدم جو گیر و مغرور میتونه اینو بگه :thumbsup: من هیچ توهینی نکردم و نمیکنم اگه کسی توهین نکنه :thumbup: با کسی هم بحث ندارم ??قط یه نظر دادم دیدم سعید و علی اومدن اینطوری تند حر?? زدن ویرایش شده خرداد 27، 2014 توسط mostafamz2010
haloos ارسال شده در خرداد 27، 2014 ارسال شده در خرداد 27، 2014 سلام به همه ی بچه های گل انجمن چطورین عزیزان بابا بیخیال شما هم حوصله دارین چرا انقدر کل کل میکنید ولش بابا با هم دوست باشید ول کنید یکعده دیگه از ساخت بازی ها سودمیبرن ما جنگ سر علایقمون بکنیم همتون واسه من محترم ولی نصیحتم برادرانست نه شما اقا سعید بی جنبه باش شوخیهم خوبه و نه شما اقا مصط??ی میبینی سعید جان اهل شوخینیست ادامه بده و نه بقیه دوستان طر?? کسی رو بگیرن ببخشید بازم میگم من طر?? کسی نیستم همتون هم به یک چشم نگاه میکنم ??دای همتووووووووووووووووووووووونم
ghost mahdi ارسال شده در خرداد 27، 2014 ارسال شده در خرداد 27، 2014 برو کامنتای قبلیو ببین کی توهین کرده :thumbup: یه مشت آدم بدرد نخور سر و کلشون توی انجمن پیدا شده حر?? م??ت میزنن ??قط یه آدم جو گیر و مغرور میتونه بگه :thumbsup: من هیچ توهینی نکردم و نمیکنم اگه کسی توهین نکنه :thumbup: با کسی هم بحث ندارم ??قط یه نظر دادم دیدم سعید و علی اومدن اینطوری تند حر?? زدن آخه هی میری رو اعصاب آدم وگرنه ما با هم مشکلی نداریم: :lol::lol::lol: mission successful :biggrin2: بازم میگم دارک سولز مزخر?? ترین بازی تاریخه :thumbsup:
mostafamz2010 ارسال شده در خرداد 27، 2014 ارسال شده در خرداد 27، 2014 آخه هی میری رو اعصاب آدم وگرنه ما با هم مشکلی نداریم: :lol::lol::lol: mission successful :biggrin2: بازم میگم دارک سولز مزخر?? ترین بازی تاریخه :thumbsup: چاکریم مهدی جون :4: من رو اعصاب شما نمیرم که :biggrin2: اعصاب شما تو مسیره :lol:
haloos ارسال شده در خرداد 27، 2014 ارسال شده در خرداد 27، 2014 راستی بچه ها یک سوال هم دارم من میخوام ps3 بخرم پول هم امادست منتها جاهای مختل?? قیمت گر??تم الان سر در گمم نمیدونم کی راست میگه کی درغ واقعا موندم اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم اخرین جا گ??ت که ps3 سالم نو دست نخورده هک شده با تمام نرم ا??زاری و یک دیسک بوت و همه چیزاش که خودتون میدونید دیگه کامل 250 گیگ میده 1250 میگین بخرم یا نه یکیم اینکه از کجا ب??همم راست میگه یعنی نو اکبنده چون من تا حالا نداشتم متوجه نمیشم اگه هم تو بچه ها مشهدی کسی هست که وارده یک نیم تا یک ساعت با من بیاد بیم ببینیم که عالیه حالا نظرتون چیه بخرم یا دنبال م??ت دست وم بگردم ها ؟
ghost mahdi ارسال شده در خرداد 27، 2014 ارسال شده در خرداد 27، 2014 چاکریم مهدی جون :4: من رو اعصاب شما نمیرم که :biggrin2: اعصاب شما تو مسیره :lol: راه میری جلو پاتو نگاه کن.....
ali2013 ارسال شده در خرداد 27، 2014 مالک ارسال شده در خرداد 27، 2014 mostafamz2010 خودت رو کشتی :lol::lol: باشه دارک سولز2 بدترین بازی تاریخه بسه دیگه .........:vahidrk:
mostafamz2010 ارسال شده در خرداد 27، 2014 ارسال شده در خرداد 27، 2014 mostafamz2010 خودت رو کشتی :lol::lol: باشه دارک سولز2 بدترین بازی تاریخه بسه دیگه .........:vahidrk: باشه بخاطر علی جون و مهدی جون :4: :biggrin2: و haloos جون حالا پیش خودمون بمونه من خودم منتظرم این بازی واسه pc بیاد :lol:
ali2013 ارسال شده در خرداد 27، 2014 مالک ارسال شده در خرداد 27، 2014 باشه بخاطر علی جون و مهدی جون :4: :biggrin2: و haloos جون حالا پیش خودمون بمونه من خودم منتظرم این بازی واسه pc بیاد :lol: به خدا ن??همیدم تو خوشت میاد وبدت میاد:lol:
saeed kratos ارسال شده در خرداد 27، 2014 ارسال شده در خرداد 27، 2014 درسته ولی همش رو مدیون شما هستیم (البته خودم رومیگم بقیه رونمیدونم) داداش اختیار داری.شما خودت یه پا گیمر بودی قبل از اینکه منو بشناسی .:thumbup:
saeed kratos ارسال شده در خرداد 27، 2014 ارسال شده در خرداد 27، 2014 من یکشو بازی کردم تو گیمنت ک?? کردم تو که نمیدونی الکی حر?? م*ت نزن.الان دارم پول جمع ps3 بگیرم دوشو بازی کنم با راهنمایی های سعید جون:biggrin2: مهدی جون من در خدمتم داداش.خوشحالم تو هم از این بازی خوشت میاد.
haloos ارسال شده در خرداد 27، 2014 ارسال شده در خرداد 27، 2014 راستی بچه ها یک سوال هم دارم من میخوام ps3 بخرم پول هم امادست منتها جاهای مختل?? قیمت گر??تم الان سر در گمم نمیدونم کی راست میگه کی درغ واقعا موندم اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم اخرین جا گ??ت که ps3 سالم نو دست نخورده هک شده با تمام نرم ا??زاری و یک دیسک بوت و همه چیزاش که خودتون میدونید دیگه کامل 250 گیگ میده 1250 میگین بخرم یا نه یکیم اینکه از کجا ب??همم راست میگه یعنی نو اکبنده چون من تا حالا نداشتم متوجه نمیشم اگه هم تو بچه ها مشهدی کسی هست که وارده یک نیم تا یک ساعت با من بیاد بیم ببینیم که عالیه حالا نظرتون چیه بخرم یا دنبال م??ت دست وم بگردم ها ؟
edward ارسال شده در خرداد 27، 2014 ارسال شده در خرداد 27، 2014 باشه بخاطر علی جون و مهدی جون :4: :biggrin2: و haloos جون حالا پیش خودمون بمونه من خودم منتظرم این بازی واسه pc بیاد :lol: :lol::lol::lol::lol::lol: مصط??ی تو خودت هزار تا لایک پیش من داری:thumbsup:
mostafamz2010 ارسال شده در خرداد 27، 2014 ارسال شده در خرداد 27، 2014 :lol::lol::lol::lol::lol: مصط??ی تو خودت هزار تا لایک پیش من داری:thumbsup: :lol: :4::2lkfck5::Vishenka_03:
edzio ارسال شده در خرداد 27، 2014 ارسال شده در خرداد 27، 2014 :lol: :4::2lkfck5::Vishenka_03: باریک.... دعوا نکنید:thumbsup:
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری