behnam81 ارسال شده در خرداد 15، 2014 ارسال شده در خرداد 15، 2014 با سلام. تو این پست میخوام نظر همه ی پی سی دی هارو راجب سیگار بدونم! 1:سیگار چیزه خوبیه؟ 2:نظرت را جب سیگار چیه؟ با تشکر
behnam81 ارسال شده در خرداد 15، 2014 مالک ارسال شده در خرداد 15، 2014 نه . از نظر من چیز اصلا خوبی نیس چون مشکلات بسیار زیادی درست میکنه
Parsa.e ارسال شده در خرداد 15، 2014 ارسال شده در خرداد 15، 2014 انقدر خوبی که وقتی میکشی میمیری ( شوخی ) نه اصلا ریه رو نابود میکنه
edward ارسال شده در خرداد 15، 2014 ارسال شده در خرداد 15، 2014 بستگی به سیگارش و سیگاریش داره . من خودم هم مارلبارو کشیدم هم کنت هم کمل هم اسسی هم برگ : برگ ا??تضاح بود ، دهنم سرویس شد - مارلبارو ***** پلاس رو ه??ته ای یک نخ بهت آسیبی نمی رسونه ولی بد معتادت می کنه ، سبزشم که می ترکونتت - کمل هم همینطور ولی بقیه ی مارک های ذکر شده سالی یک نخ هم بکشی ضرره ؛ بهمن و ??روردین هم که حر??ش رو نزن یا خلت آوره یا عق یم می نکنه کلا اگر احتیاج هم داشتی پیشنهاد می کنم طر??ش نری ولی خیلی از قلیون بهتره ؛ من سیگار مارلبارو گرین رو سه نخ رو پشت هم می کشم ولی قلیون پک سوم منگ شدم
majidnewman ارسال شده در خرداد 15، 2014 ارسال شده در خرداد 15، 2014 با توجه به تجربه دیگران و ات??اقات و ناگواریهای جسمی و روحی که عزیزترین کسام باهاش مواجه شدن و بعدش به هر زحمتی شد ترک کردند بهتون میگم اصلا چیز خوبی نیس چه ت??ریحیش چه غیر اون.بنظرم احمقانه ترین تجربه این دنیاس
مهمان مهمان ارسال شده در خرداد 15، 2014 ارسال شده در خرداد 15، 2014 من ی سوال دارم سیگار بیشتر ضرر داره یا قلیون؟؟؟ تو خانواده های ما وقتی سیگار دسته طر?? میبینن دهنشو اس??الت میکنن ولی ببینن قلیون میکشه اصلا کاری بهش ندارن تازه خوشحالم میشن !!! چرا واقعا اینجوریه؟؟؟ مورد داشتیم طر?? پسرشو تو قهوه خونه دیده پیش خودش گ??ته خدارو صد هزار مرتبه شکر ک پسرم سیگاری نشده:;;d:
mostafamz2010 ارسال شده در خرداد 15، 2014 ارسال شده در خرداد 15، 2014 اه اه حالم از سیگار و آدمی که سیگار میشکه بهم میخوره :bored: بیرون راه میرم کسی جلوم سیگار میکشه دودشو من میخورم سریع راهمو عوض میکنم دوتام ??وش بهش میدم :90: آدم سیگاری کله پوکه شک نکن
saeedtvn ارسال شده در خرداد 15، 2014 ارسال شده در خرداد 15، 2014 سیکار واقعا چیز بد و مزخر??یه میتونی به جای خرید سیگار پول هات رو پسنداز کنی و برای خودت و خانوادت چیز های م??ید بخری و همیشه سلامت باشی:wi.nk:
edward ارسال شده در خرداد 15، 2014 ارسال شده در خرداد 15، 2014 اه اه حالم از سیگار و آدمی که سیگار میشکه بهم میخوره :bored: بیرون راه میرم کسی جلوم سیگار میکشه دودشو من میخورم سریع راهمو عوض میکنم دوتام ??وش بهش میدم :90: آدم سیگاری کله پوکه شک نکن شما واقعا لط?? داری...
majidnewman ارسال شده در خرداد 15، 2014 ارسال شده در خرداد 15، 2014 من ی سوال دارم سیگار بیشتر ضرر داره یا قلیون؟؟؟ تو خانواده های ما وقتی سیگار دسته طر?? میبینن دهنشو اس??الت میکنن ولی ببینن قلیون میکشه اصلا کاری بهش ندارن تازه خوشحالم میشن !!! چرا واقعا اینجوریه؟؟؟ مورد داشتیم طر?? پسرشو تو قهوه خونه دیده پیش خودش گ??ته خدارو صد هزار مرتبه شکر ک پسرم سیگاری نشده:;;d: صدالبته قلیون ضررش از سیگار بیشتره متاس??م که تو عر?? ما همه چیز جابه جا میشه
mohammads77 ارسال شده در خرداد 16، 2014 ارسال شده در خرداد 16، 2014 یه ن??س قلیون معادل 20 تا سیگار هست.... والله هر چقد بخوام بش ??کر کنم یه دلیل برای سیگار کشیدن نمیبینم....اینکه آدم عصبیه یا مضطرب هست و ... رو اصلا قبول ندارم و دلیل نمیشه.. جدیدا بچه های 15 ساله هم میبینم سیگار و قلیون میکشن... جالبه تو کشور ما روی سیگار مینویسند : مصر?? دخانیات ضرر دارد و عکس هم میذاره ......خب آدم حسابیا شما که اینارو مینویسید چرا تولید و پخش میکنید؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!:17:
behnam81 ارسال شده در خرداد 16، 2014 مالک ارسال شده در خرداد 16، 2014 خدایا شکر که اینجا به غیر از یکی از دوستان علاقه ای به این چیزا نداره
edzio ارسال شده در خرداد 16، 2014 ارسال شده در خرداد 16، 2014 من هرازگاهی پیپ میکشم . حال میده ولی ضررش بالاس. نرین سمتش:bored::sad:
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری