ghost mahdi ارسال شده در خرداد 13، 2014 ارسال شده در خرداد 13، 2014 سلام دوستان من این تاپیک رو گذاشتم و امیدوارم ازش استقبال بشه و همه کاربران بازدید کننده به این 9 سوال جواب بدن 1.) بدترین بازی عمرتون 2.)بهترین بازی ps3 3.)بهترین بازی 360 4.)بهترین بازی ps2 و ps1 5.)بهترین بازی pc 6.)بهترین ??یلم (ایرانی و خارجی , سریال و سینمایی ) 7.)بهترین مدیر سایت 8.)م??ید ترین کاربر سایت 9.)باحال ترین کاربر سایت در پایان سه نکته : 1.)لط??ا ??قط در هر کدام یک مورد ذکر کنید . 2.)به هر کدام که خواستید جواب ندهید و ( _ ) بگذارید . 3.)اگر ترین دیگری داشتید ذکر کنید . ممنون
ali2013 ارسال شده در خرداد 13، 2014 ارسال شده در خرداد 13، 2014 بدترین بازی عمرتان duak nukam fovrver بهتری بازی ps3 : the last of us بهترین بازی 360:greas of war بهتریk بازی ps1:همش 5.)بهترین بازی pc: اصلا pc بازی خوب نداره 6.)بهترین ??یلم (ایرانی و خارجی , سریال و سینمایی ): بهتری ??یلم: نجات سرباز رایان- ایرانی :م??ت نمی ارزن :87:-سریال :??رار از زندان 7.)بهترین مدیر سایت :مسعود 8.)م??ید ترین کاربر سایت:نمیشه یک ن??ر رو گ??ت :سعید کریتوس و مهدی 9.)باحال ترین کاربر سایت:اینم نمیشه یک دون :سعید -نازی -مهدی
saeed kratos ارسال شده در خرداد 13، 2014 ارسال شده در خرداد 13، 2014 بدترین بازی عمرتان duak nukam fovrver بهتری بازی ps3 : the last of us بهترین بازی 360:greas of war بهتریk بازی ps1:همش 5.)بهترین بازی pc: اصلا pc بازی خوب نداره 6.)بهترین ??یلم (ایرانی و خارجی , سریال و سینمایی ): بهتری ??یلم: نجات سرباز رایان- ایرانی :م??ت نمی ارزن :87:-سریال :??رار از زندان 7.)بهترین مدیر سایت :مسعود 8.)م??ید ترین کاربر سایت:نمیشه یک ن??ر رو گ??ت :سعید کریتوس و مهدی 9.)باحال ترین کاربر سایت:اینم نمیشه یک دون :سعید -نازی -مهدی باز مارو شرمنده کردی داداش.همه ی لقبهای خودتو دادی به من.
ali2013 ارسال شده در خرداد 13، 2014 ارسال شده در خرداد 13، 2014 باز مارو شرمنده کردی داداش.همه ی لقبهای خودتو دادی به من. این حر??ا چیه شما داداش گل منی :wub:
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری