رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

بچه ها اگه عکسهای جالب دارین بذارین اینجا.مهم نیست بقیه از عکسه خوششون بیاد یانه مهم اینه که به نظر خودتون باحاله.:thumbup:

[ATTACH=CONFIG]7737[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]7738[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]7739[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]7740[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]7741[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]7742[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]7743[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]7744[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]7745[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]7746[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]7747[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]7748[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]7749[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]7750[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]7751[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]7752[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]7753[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]7754[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]7755[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]7756[/ATTACH]

ارسال شده در

ولی خدایی از همه مسخره تر اون مردس که داره از اون 5تا زن عکس میگیره.خود زنا هم بعدا نمیدونن که تو عکس کدومن.اوج بدبختی و عقب موندگی و ??لاکت که به اسم ...... روش سرپوش میزارن.

ارسال شده در
سعید باحال بود مخصوصا اون دختر بچه ای که بخاطر است??اده از لپتاپ عروسکاش راه به دیار باقی شتا??تند!!:biggrin2:

اره موا??قم.اون دیکته هم خیلی باحاله.یارو دو کلمه ی صبر و پایداری رو........

ارسال شده در

:2lkfck5::7AD_headspin::lol:7771-0-979797001372852494_parsnaz_ir-jpgFunny-Pictures_FarsV-Com-31.jpg7772-k219-jpg

خلاقیت در عکاسی

Funny-Pictures_FarsV-Com-25.jpg

یه آدمیزاد نمیاد ظر??یت پر شه بریم!

Funny-Pictures_FarsV-Com-34.jpg

موهامو تازه شستم!

بیشعور دست به من بزنی خونت پای خودته!

Funny-Pictures_FarsV-Com-35.jpg

از کمترین امکانات بیشترین است??اده رو بکنین

Funny-Pictures_FarsV-Com-56.jpg

vNb9v64egU.jpg

31ulfwCCFG.jpg

OeyBsZMjGK.jpg

eAIfOeuET9.jpg

1VOqiGxHCp.jpg

ارسال شده در

[ATTACH=CONFIG]7773[/ATTACH]

برو بچ بارسلونا در دهاتشون به اسم کاتالان تپه

[ATTACH=CONFIG]7774[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]7775[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]7776[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]7777[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]7778[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]7779[/ATTACH]

??کر کردی با این کارا گنده میشی

[ATTACH=CONFIG]7780[/ATTACH]

ا??تتاح برند رسمی پرسپولیس the LONG

[ATTACH=CONFIG]7781[/ATTACH]

ارسال شده در
صد در صد استقلال.داداش اگه اون علامت بارسا رو هم از کنار اسمت پاک کنی دیگه داداش واقعیم میشی خدایی.:biggrin2:

من از هردو خوشم میاد یعنی به خدا برام ??رقی نداره ??قط از منچستر متن??رم (هردوش چه سیتی و چه یونایتد )رئال رو هم به خدا اندازه بارسا دوست دارم :love:

عوضش کرم:378: شما جون بخوا این چیه:5yt82hl_th:

ارسال شده در
من از هردو خوشم میاد یعنی به خدا برام ??رقی نداره ??قط از منچستر متن??رم (هردوش چه سیتی و چه یونایتد )رئال رو هم به خدا اندازه بارسا دوست دارم :love:

داداش این بهترین حرکتی بود که از وقتی میشناسمت ازت دیدم.الان دیگه داداش واقعیم شدی.دمت گرم.:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

ارسال شده در

پسر خیلی خوب کاری کردی.اصلا عکس رئال و استقلال باید کنار هم باشن.یکیشون تاج ایران و اسیا و اون یکی تاج اسپانیا و جهان.:thumbup:

ارسال شده در

[ATTACH=CONFIG]7793[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]7794[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]7795[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]7796[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]7797[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]7798[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]7799[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]7800[/ATTACH]

ارسال شده در
داداش این بهترین حرکتی بود که از وقتی میشناسمت ازت دیدم.الان دیگه داداش واقعیم شدی.دمت گرم.:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

خواهش می کنم داداش گل کاری نکردم شما جون بخوا :thumbup:

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • جدید...