aminomi ارسال شده در اردیبهشت 7، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 7، 2014 امیدوارم براتون جالب باشه : ... سعی کنید رنگ ها رو بگید بدون اینکه لغات رو بخونید ، درواقع رنگ کلمه ها رو بگید ... نتونستی ؟؟... اشکال نداره چون این موضوع یک ریشه علمی به نام مکانیسم داخل سمت چپ و راست مغز داره . به این صورت که سمت راست مغز سعی در دیدن رنگ ها داره و سمت چپ اسرار به خوندن لغات ... . به این ص??حه هم سری بزنید جالبه ( مخصوصا اولی ) ، .. توضیحاتشم تو خود ص??حه هستش . ??? ????? | ?????? ??? ??? ??? ????? ? ????? ?????2
ali2013 ارسال شده در اردیبهشت 7، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 7، 2014 عالی بود مناون بازی اولیه که گذاشتی بود بیشتر رکوردم 14 ثانیه هستش شما چی؟
saeed kratos ارسال شده در اردیبهشت 7، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 7، 2014 .زیادم سخت نیست ولی جالب بود.مرسی.
aminomi ارسال شده در اردیبهشت 7، 2014 مالک ارسال شده در اردیبهشت 7، 2014 عالی بود مناون بازی اولیه که گذاشتی بود بیشتر رکوردم 14 ثانیه هستش شما چی؟ من 12 ثانیه ...:sig:
Deviance ارسال شده در اردیبهشت 7، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 7، 2014 15ثانیه و خورده ای ولی دهنم ...شد
Crazy Joker ارسال شده در اردیبهشت 7، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 7، 2014 (ویرایش شده) من لغتی نمی بینم که بخوام رنگشو بگم...یک عکس هست که لود نمیشه نکنه اونه؟چند بار ص??حه رو ریلود کردم ولی بازم همونه... ویرایش شده اردیبهشت 7، 2014 توسط Crazy Joker
aminomi ارسال شده در اردیبهشت 8، 2014 مالک ارسال شده در اردیبهشت 8، 2014 من لغتی نمی بینم که بخوام رنگشو بگم...یک عکس هست که لود نمیشه نکنه اونه؟چند بار ص??حه رو ریلود کردم ولی بازم همونه...
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری