saeed kratos ارسال شده در فروردین 31، 2014 ارسال شده در فروردین 31، 2014 (ویرایش شده) در ابتدا لازم به ذکر است که اهنگ in the end از این گروه به عنوان برترین اهنگ متال سال 2013 انتخاب شد و سعی کنید که حتما این اهنگو گوش بدید چون اونقدر هم سنگین نیست که کسایی رو که علاقه ای به متال ندارند اذیت کنه و مطمئنا خوشتون میاد. ملیت امریکا سبک ها پست هاردکور الترناتیو متال گلم متال گوتیک متال مدت کار 2006 تا کنون بلک ویل برایدز (Black Veil Brides) یک گروه راک آمریکایی است که در سال ۲۰۰۶ دراوهایو بنیان گذاشته شد.اولین آلبوم گروه به نام "we stitch these wounds " در جولای 2010 در ه??ته ی اول نزدیک به100/000 ??روش داشته که در بیلبورد 200 تای برتر در رتبه ی 36 قرار گر??ته. بلک وبل برایدز بیشتر به دلیل ظاهر ونوع پوشش خاص خود معمولا شناخته میشوند... اسم این گروه برگر??ته از یک مراسم کاتولیک رومی است که در ان زنان در کلیسا عهد میبندند که تا اخر زندگی از تمام لذتهای دنیا و ازدواج و... بگذرند و خودرا وق?? خداوند کننند و از این پس به انها black veil bride گ??ته میشود و گروه هم اعتقاد دارند که باید به خاطر موسیقی و گروهشان از هر چیز دیگری بگذرند و خود را وق?? موسیقی و گروهشان کنند. اشعار گروه اغلب در باره ی ا??رادی است که از جامعه رانده شده اند و طرد شده اند و به انها تلنگری برای برخاستن میزند و این که به راه خود ادامه دهند و در این راه ثابت قدم باشند.و یا اشعاری در باره ی این که انسان تنها یک بار زندگی میکند و باید قدر ??رصتهای به دست امده را بداند و اجازه ندهد که کسی به او خوب و بد را تلقین کند و خود راه خود را انتخاب کند. اعضای ??علی گروه اندی بیرسک-خواننده جیک پیتز-گیتار لید سی سی"کریستین کما"-درامر اشلی پردی-گیتار بیس جینکس "جرمی مایل ??رگسن"-گیتار ریتم البوم ها We Stitch These Wounds (2010) Set the World on Fire (2011) Wretched and Divine: The Story of the Wild Ones (2013) ویرایش شده فروردین 31، 2014 توسط saeed kratos
ali2013 ارسال شده در فروردین 31، 2014 ارسال شده در فروردین 31، 2014 چه گروه خوشتیپین:love: حتما اهنگاشو میگیرم:5yt82hl_th: مممون :kiss:
saeed kratos ارسال شده در فروردین 31، 2014 مالک ارسال شده در فروردین 31، 2014 چه گروه خوشتیپین:love: حتما اهنگاشو میگیرم:5yt82hl_th: مممون :kiss: گروه خوبین.حتما اهنگ in the end رو گوش کن.:thumbsup:
ali2013 ارسال شده در فروردین 31، 2014 ارسال شده در فروردین 31، 2014 ??ول البومشو دانلود کردم صداشون خیلی جالبه واقعا سعید جان نمیدونم چی بگم هرگروهی رو که گ??تی حر?? نداشتن مخصوصا این یکی :biggrin2: اهنگی هم که گ??تی رو گوش دادم خیلیییییییی جالب بود حر?????????? نداشت مال البوم We Stitch These Wounds بود شماره 23 درسته؟:biggrin2:
saeed kratos ارسال شده در فروردین 31، 2014 مالک ارسال شده در فروردین 31، 2014 ??ول البومشو دانلود کردم صداشون خیلی جالبه واقعا سعید جان نمیدونم چی بگم هرگروهی رو که گ??تی حر?? نداشتن مخصوصا این یکی :biggrin2: اهنگی هم که گ??تی رو گوش دادم خیلیییییییی جالب بود حر?????????? نداشت مال البوم We Stitch These Wounds بود شماره 23 درسته؟:biggrin2: اره.باریکلا درسته دقیقا.بهترین اهنگ متال سال 2013 شد.صدای خوانندشون اندی بیرساک واقعا جالب و خاصه.اهنگ knives and pens رو هم گوش کن.خوشحالم که داری کم کم متال باز میشی.:biggrin2::biggrin2::thumbsup:
mohammads77 ارسال شده در خرداد 7، 2014 ارسال شده در خرداد 7، 2014 ترجمه ی اهنگ never give in از BVB a reason...a victim یه دلیل...یه قربانی a shadow vacant in the sky یه سایه ی گنگ تو اسمون you yearn for what's missing ارزو میکنی واسه چیزی که از دست ر??ته your power hidden in the night و قدرتت تو شب مخ??ی شده an angel....or damon, (or damon) یه ??رشته...یا یه اهریمن....یه اهریمن! your God you prayed on lonesome nights خدایی که تو شبای بی کسی دعا کردی the damage, inflicted اون خسارت....که تحمیل شده the pain in us they leave behind اون دردی که اونا پشت سرشون تو ما رها کردند never give in...never back down...never give in.... هیچ وقت تسلیم نشو...هیچ وقت جا نزن...هیچ وقت تسلیم نشو we're soldiers, instinctive ما سربازای غریزی هستیم...(منطور از رو غریزه سرباز شدیم) we can bring change before we die میتونیم قبل این که بمیریم تغییر ایجاد کنیم through tails of the demons عبور از طریق دم شیطون to feel what lies beneath our eyes برای احساس دروغ ها زیر چشمامون(منظور دروغ هایی که به قول خودمون تو روز روشن بهمون میگن) never give in....never back down...never give in...never back down هیچ وقت تسلیم نشو...هیج وقت جا نزن...هیچ وقت تسلیم نشو...هیچ وقت جا نزن when your life feels lost وقتی زندگیت احساس گم بودن میده FIGHT AGAINST ALL ODDS! در مقابل همه ی عجیب ها بجنگ! never give in هیچ وقت تسلیم نشو NEVER BACK DOWN.... هیچ وقت جا نزن! never give in...never back down...never give in...never back down هیچ وقت تسلیم نشو....هیچ وقت جا نزن...هیچ وقت تسلیم نشو...هیچ وقت جا نزن when your life feels lost وقتی زندگیت احساس گم بودن میده FIGHT AGAINST ALL ODDS در مقابل تمام عجیب ها بجنگ! never give in هیچ وقت تسلیم نشو NEVER BACK DOWN هیچ وقت جا نزن! اینو گذاشتم نه این که از این سبک خوشم میاد ولی به نظرم م??هوم خاصی نداره . . . حالا که ایموها میگن شیطان پرست نیستن اما متاس??انه تو کشور ما هم داره رواج پیدا میکنه که اگه بخواییم به ??لس??شون نگاه کنیم(اگه واقعا ??لس??ه ای باشه!!!) ??قط یه اعتقاد پوچ و گم راه کنندست. کسی که با واقعیت نمیخواد زندگی کنه چطور دنبال حقیقت هست؟؟؟؟؟!!!!!
saeed kratos ارسال شده در خرداد 7، 2014 مالک ارسال شده در خرداد 7، 2014 ات??اقا کاملا شعر خوب و پر معنی و م??هومی هستش.برعکس اعتقاد شماها که میگین در برابر هرچی که از پدرو مادرامون و تلویزیون و .... به خوردمون داده شده تسلیم محض باشیم (وگرنه سنگ میشیم!!!) اینا اعتقاد دارن که نباید در برابر حر??ایی که به خوردمون میدن و مثل دروغ تو روز روشن هستن(تو شعر میگه) یه تسلیم شونده ی محض باشیم.باید در برابر چیزی که واسه عقلت عجیب میاد مقاومت کنی و کورکورانه باورش نکنی.نه هر حر?? م??تی که تو گوشمون میخونن و میگن اگه خلا??ش بگی میری جهنم رو باور کنی.اگه اینا ??لس??ه ندارن پس وای به حال عقاید شما که در برابر اینا یه مشت....ولش کن مرسی که این شعرو گذاشتی.هر کسی که این شعررو بخونه می??همه که این شعر هیچ نکته ی خلا?? و من??ی ای نداره و کاملا درست میگه که نباید در برابر مزخر??اتی که میشنویم تسلیم بشیم.خدا عقل داده که ??کر کنیم نه این که کورکورانه قبول کنیم همه چیو. هیچ وقت تسلیم نشو هیچ وقت جا نزن در برابر عجیب ها بجنگ واقعیت این اراجی??ی که به خوردمون میدن نیست.واقعیت رو با عقلت درک کن و با چشمت ببین.تو هیچی حتی تو دین ا??راط نکن و بدون که هر کس که خلا?? نظر ما میگه حکمش ویرانی و مرگ و سنگسار و اعدام و تهمت شیطان پرستی نیست.عقایدت واسه خودت دوست عزیز.برای من هم محترمه ولی تا وقتی که به عقایدم توهین نکنی.چون اونوقت نظر واقعیمو در باره ی عقایدت بهت میگم.
mohammads77 ارسال شده در خرداد 7، 2014 ارسال شده در خرداد 7، 2014 ات??اقا کاملا شعر خوب و پر معنی و م??هومی هستش.برعکس اعتقاد شماها که میگین در برابر هرچی که از پدرو مادرامون و تلویزیون و .... به خوردمون داده شده تسلیم محض باشیم (وگرنه سنگ میشیم!!!) اینا اعتقاد دارن که نباید در برابر حر??ایی که به خوردمون میدن و مثل دروغ تو روز روشن هستن(تو شعر میگه) یه تسلیم شونده ی محض باشیم.باید در برابر چیزی که واسه عقلت عجیب میاد مقاومت کنی و کورکورانه باورش نکنی.نه هر حر?? م??تی که تو گوشمون میخونن و میگن اگه خلا??ش بگی میری جهنم رو باور کنی.اگه اینا ??لس??ه ندارن پس وای به حال عقاید شما که در برابر اینا یه مشت....ولش کن مرسی که این شعرو گذاشتی.هر کسی که این شعررو بخونه می??همه که این شعر هیچ نکته ی خلا?? و من??ی ای نداره و کاملا درست میگه که نباید در برابر مزخر??اتی که میشنویم تسلیم بشیم.خدا عقل داده که ??کر کنیم نه این که کورکورانه قبول کنیم همه چیو. هیچ وقت تسلیم نشو هیچ وقت جا نزن در برابر عجیب ها بجنگ واقعیت این اراجی??ی که به خوردمون میدن نیست.واقعیت رو با عقلت درک کن و با چشمت ببین.تو هیچی حتی تو دین ا??راط نکن و بدون که هر کس که خلا?? نظر ما میگه حکمش ویرانی و مرگ و سنگسار و اعدام و تهمت شیطان پرستی نیست.عقایدت واسه خودت دوست عزیز.برای من هم محترمه ولی تا وقتی که به عقایدم توهین نکنی.چون اونوقت نظر واقعیمو در باره ی عقایدت بهت میگم. بابت شعر خواهش میکنم قابل نداره... اما یه چیزو بگم که من به عقاید کسی توهین نکردم و شما واقعا لحن تندی دارین!!!! اعتقاد من و دین من اسلام و شیعه امام علی هست دوست عزیز!!!:4: این حر?? شما : اگه اینا ??لس??ه ندارن پس وای به حال عقاید شما که در برابر اینا یه مشت.... یعنی میخوای بگی اسلام در برابر ??لس??ه این ایموها و نمیدونم کیا یه مشت ........!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هیچی نگم بهتره انشالله مو??ق و موید باشی !!!
saeed kratos ارسال شده در خرداد 7، 2014 مالک ارسال شده در خرداد 7، 2014 بابت شعر خواهش میکنم قابل نداره... اما یه چیزو بگم که من به عقاید کسی توهین نکردم و شما واقعا لحن تندی دارین!!!! اعتقاد من و دین من اسلام و شیعه امام علی هست دوست عزیز!!!:4: این حر?? شما : اگه اینا ??لس??ه ندارن پس وای به حال عقاید شما که در برابر اینا یه مشت.... یعنی میخوای بگی اسلام در برابر ??لس??ه این ایموها و نمیدونم کیا یه مشت ........!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هیچی نگم بهتره انشالله مو??ق و موید باشی !!! به شما ارتباطی نداره که عقاید من چیه.عقاید تو هم واسه خودت. کاری به کار عقاید و چیزایی که من دوسشون دارم نداشته باش و منم اصلا دلم نمیخواد راجع به اعتقادات تو یا هر چیز دیگه باهات صحبت کنم. خودت مو??ق باشی و بری بهشت ایشالا!!!
mohammads77 ارسال شده در خرداد 7، 2014 ارسال شده در خرداد 7، 2014 به شما ارتباطی نداره که عقاید من چیه.عقاید تو هم واسه خودت. کاری به کار عقاید و چیزایی که من دوسشون دارم نداشته باش و منم اصلا دلم نمیخواد راجع به اعتقادات تو یا هر چیز دیگه باهات صحبت کنم. خودت مو??ق باشی و بری بهشت ایشالا!!! من اصلا درباره اعتقادات شما سوال نکردم اصلا هم دنبال این نیستم که عقاید ا??راد بدونم... هر کسی اعتقادش واسه خودشه... من نظرمو دادم ??قط...
saeed kratos ارسال شده در خرداد 7، 2014 مالک ارسال شده در خرداد 7، 2014 مطمئن باش که من عکسی رو که گذاشتم واسه امضام بهش اعتقاد دارم و دوسش دارم.پس نظرات توهین امیزتو از قبیل این که ??لس??ه ندارن و پوچن و .... نگه دار واسه خودت تا منم مجبور نشم به ا??راطی بودنت توهین کنم مجاهد مبارز .
mohammads77 ارسال شده در خرداد 7، 2014 ارسال شده در خرداد 7، 2014 مطمئن باش که من عکسی رو که گذاشتم واسه امضام بهش اعتقاد دارم و دوسش دارم.پس نظرات توهین امیزتو از قبیل این که ??لس??ه ندارن و پوچن و .... نگه دار واسه خودت تا منم مجبور نشم به ا??راطی بودنت توهین کنم مجاهد مبارز . جالبه که مسلمان بودنو ا??راطی میدونی:lol: دیگه همین جا تمومه بحث...
saeed kratos ارسال شده در خرداد 7، 2014 مالک ارسال شده در خرداد 7، 2014 جالبه که مسلمان بودنو ا??راطی میدونی:lol: دیگه همین جا تمومه بحث... ا??رین.برو به سلامت.
ali2013 ارسال شده در خرداد 7، 2014 ارسال شده در خرداد 7، 2014 ا??رین.برو به سلامت. سعید جون به بزرگی خودت ببخش عصبانی نشو دوستم :87:
saeed kratos ارسال شده در خرداد 7، 2014 مالک ارسال شده در خرداد 7، 2014 سعید جون به بزرگی خودت ببخش عصبانی نشو دوستم :87: چاکرتم داش علی.چشم.به خدا من هیچ وقت به کسی یا عقایدش توهین نمیکنم.تو که لا اقل منو میشناسی دیگه.ولی خیلی بده که به عقایدت توهین کنن.اینو نمیتونم تحمل کنم.:thumbup::thumbup:
ali2013 ارسال شده در خرداد 7، 2014 ارسال شده در خرداد 7، 2014 چاکرتم داش علی.چشم.به خدا من هیچ وقت به کسی یا عقایدش توهین نمیکنم.تو که لا اقل منو میشناسی دیگه.ولی خیلی بده که به عقایدت توهین کنن.اینو نمیتونم تحمل کنم.:thumbup::thumbup: اره داداش گل من درکت میکنم واقعا خیلی بده که به عقاید یه ??رد توهین بشه چون شاید اون ??رد با اون عقاید زندگی کنه ..........................
mohammads77 ارسال شده در خرداد 7، 2014 ارسال شده در خرداد 7، 2014 سعید جون به بزرگی خودت ببخش عصبانی نشو دوستم :87: علی جان واسه چی ببخشه؟؟؟؟
saeed kratos ارسال شده در خرداد 7، 2014 مالک ارسال شده در خرداد 7، 2014 اره داداش گل من درکت میکنم واقعا خیلی بده که به عقاید یه ??رد توهین بشه چون شاید اون ??رد با اون عقاید زندگی کنه .......................... کاشکی که همه مثل تو متوجه بودن که شاید به چیزیکه دارن توهین میکنن یکی دیگه باهاش زندگی میکنه.ولی......
ali2013 ارسال شده در خرداد 7، 2014 ارسال شده در خرداد 7، 2014 علی جان واسه چی ببخشه؟؟؟؟ کلان میگم خواستم به سعید بگم این جر وبحث ختم بشه کاری بدی کردم؟:confused: از شما هم میخوام به بزرگیت ببخشی و تمومش کنی :4:
mohammads77 ارسال شده در خرداد 7، 2014 ارسال شده در خرداد 7، 2014 واسه آخرین بار بگم که توهینی نکردم و ??قط نظرمو درباره یه قطعه موسقی دادم.... ظاهرا منظورمو خوب نگر??تید که توهین تلقینش کردید.
ali2013 ارسال شده در خرداد 7، 2014 ارسال شده در خرداد 7، 2014 کاشکی که همه مثل تو متوجه بودن که شاید به چیزیکه دارن توهین میکنن یکی دیگه باهاش زندگی میکنه.ولی...... دقیقا منم همینو میگم . نهی از منکر خوبه ولی توهین اصلا خوب نیست
mohammads77 ارسال شده در خرداد 7، 2014 ارسال شده در خرداد 7، 2014 کلان میگم خواستم به سعید بگم این جر وبحث ختم بشه کاری بدی کردم؟:confused: از شما هم میخوام به بزرگیت ببخشی و تمومش کنی :4: من دیگه تمومش کردم و کار شما خیلیم خوب بوده توهین چه صیغه ایه ... صر??ا نظر بود.
ali2013 ارسال شده در خرداد 7، 2014 ارسال شده در خرداد 7، 2014 من دیگه تمومش کردم و کار شما خیلیم خوب بوده توهین چه صیغه ایه ... صر??ا نظر بود. داداش منظورت رو ن??همیدم؟
mohammads77 ارسال شده در خرداد 7، 2014 ارسال شده در خرداد 7، 2014 داداش منظورت رو ن??همیدم؟ منظورم اینه که به خدای احد قصدم توهین نبود:4:و ??قط یه نظر بیش نبود.
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری