رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در
f315969f551d8c360dc0ef1f779d6e6e_XL.jpgبیل گیتس در گزارش سالیانه‌ی بنیاد خیریه‌ی بیل و ملیندا گیتس، از پیشر??ت‌هایی که در کشورهای ??قیر در حال رخ دادن است، ابراز خشنودی کرده و حقیقت این ا??سانه که این کشورها نمی‌توانند ثروتمندتر شوند را رد کرده است. بیل می‌گوید: "من به اندازه‌ای خوشبین هستم که از همین حالا اقدام به انجام یک پیش‌بینی کنم؛ تا پایان سال 2035 تقریبا هیچ کشور ??قیری در جهان وجود نخواهد داشت". او استدلال خود را بر پایه‌ی طبقه‌بندی‌های درآمدی بانک جهانی پایه‌ریزی می‌کند که اقتصادها را بر اساس درآمد خالص آن‌ها تقسیم بندی می‌نماید. او در ادامه‌ی این پیش‌بینی می‌گوید: "در آن زمان تقریبا همه‌ی کشورها در سطحی که امروزه با عنوان متوسط رو به پایین و یا حتی بالاتر می‌شناسیم قرار خواهند داشت". بر اساس گزارش بانک جهانی، گروه‌های کم درآمد، حدود 1,036 دلار و یا کمتر دریا??ت می‌کنند و گروه‌های متوسط رو به پایین، در حدود 1,036 تا 4,085 دلار کسب می‌کنند. بیل گیتس می‌گوید: "این کشورها از همسایه‌های پر رونق خود یاد خواهند گر??ت و از خلاقیت‌هایی نظیر واکسن‌های جدید، توزیع مناسب‌تر، و انقلاب دیجیتال بهره خواهند برد
ارسال شده در

دلش خوشه ها

تو ایران بر عکس همۀ دنیاست ??قط مونده کشورهای ا??ریقائی از ما جلو بزنن

البته خیلی از کشورهای ا??ریقائی ارزش پول ملیشون همین الان از پول ما بهتره و استانداردهای زندگیشون بالاتره مخصوصأ اون قسمت که بیل گ??ت انقلاب دیجیتال :biggrin2: واسه ما انقلاب ??یل+تر ??قط هست

والا با این نوناشون :| تو ا??ریقا بهتر نون درست میکنن خدائیش

ارسال شده در
دلش خوشه ها

تو ایران بر عکس همۀ دنیاست ??قط مونده کشورهای ا??ریقائی از ما جلو بزنن

البته خیلی از کشورهای ا??ریقائی ارزش پول ملیشون همین الان از پول ما بهتره و استانداردهای زندگیشون بالاتره مخصوصأ اون قسمت که بیل گ??ت انقلاب دیجیتال :biggrin2: واسه ما انقلاب ??یل+تر ??قط هست

والا با این نوناشون :| تو ا??ریقا بهتر نون درست میکنن خدائیش

ا??رین.خیلی خوب و قشنگ گ??تی.ما تقریبا به غیر از سومالی و یکی دوتا کشور دیگه بدبخت ترین کشور دنیاییم و بالطبع ما هم بدبخت ترین مردم دنیاییم.چی میشد چشمونو وا میکردیم تو امریکا به دنیا اومده بودیم؟اصلا بی خیال امریکا.تو ا??ریقای جنوبی.

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • جدید...