saeed kratos ارسال شده در فروردین 7، 2014 ارسال شده در فروردین 7، 2014 [ATTACH=CONFIG]6961[/ATTACH] استودیو Zenimax Online در آخرین مصاحبه ی خود ، از ارائه ی ??رصتی برای کسب درجه ی امپراطور Cyrodiil به بازیکنان خبر داد. سازندگان در مورد چگونگی کسب این درجه می گویند : بازیکنان برای کسب درجه ی امپراطور Cyrodiil می بایست به امتیاز Alliance دست پیدا کنند.برای کسب این امتیاز باید در مبارزات PvP برنده شوید ، همرزمان زخمی خود در میدان جنگ را نجات دهید و تجربیات بالایی به دست بیاورید و … Paul Sage کارگردان بازی از استودیو Zenimax Online ا??زود : شما می توانید برای بالا بردن بیشتر امتیاز Alliance ، به قلعه ها حمله ور شوید و بعد از نابود کردن نیروهای د??اعی ، آن قلعه ??تح و تصر?? کنید.در نتیجه بازیکنی که توانسته امتیاز بیشتری کسب کند به عنوان امپراطور Cyrodiil انتخاب میشود.از مزایای این درجه می توان به دسترسی به تمام Skill ها نام برد. Elder Scrolls Online در ۴ آپریل برای کنسول PS3 و PC و در ماه ژوئن برای کنسول های Xbox One و PS4 عرضه می گردد.
Mohsen ارسال شده در تیر 6، 2014 ارسال شده در تیر 6، 2014 ممنون از خبر .:4: elder scrolls online در ۴ آپریل برای کنسول ps3 و pc و در ماه ژوئن برای کنسول های xbox one و ps4 عرضه می گردد. تا جایی که من اطلاع دارم گ??تن که این بازی برای ps3 نمیاد سعید جان .
saeed kratos ارسال شده در تیر 6، 2014 مالک ارسال شده در تیر 6، 2014 ممنون از خبر .:4: تا جایی که من اطلاع دارم گ??تن که این بازی برای ps3 نمیاد سعید جان . سلام محسن جان.قربونت داداش. ??کر میکنم درست میگی.قرار نبود واسه پلی استیشن 3بیاد.نمیدونم منبع این خبر چرا نوشته.ولی گمون میکنم حق با توئه و ??قط واسه کنسولهای نسل جدید و کامپیوتر میاد.:thumbup:
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری