ali2013 ارسال شده در فروردین 4، 2014 ارسال شده در فروردین 4، 2014 از عرضه بازی Skyrim چیزی حدود ۲ سال و ۳ ماه میگذرد که هنوز هم همانطور در تیتر مشاهده میکنید شرکت اعلام کرد که شما به هیچ وجه جذابیت عالی بازی را درک نخواهید کرد و متوجه آن نخواهید شد.همچنین شرکت اعلام کرد که : ??? ما هیچ وجه با عرضه این تصاویر و اخبار قصد تعری?? از شرکت خود و بازی نداریم ولی برای مد جدید بازی خیلی زحمت کشیدیم و اگر گیمرهای عزیز کمی در هنگام بازی کردن به محتویات توجه داشته باشند متوجه صحبت های بنده خواهند شد . “ امروز هم مثله همیشه چندین تصویر جدید از م??د جدید بازی منتشر شده که در زیر میتوانید مشاهده کنید
nazyaryan ارسال شده در فروردین 4، 2014 ارسال شده در فروردین 4، 2014 (ویرایش شده) :biggrin2: به نظر من بهترین بازی open world که در تاریخ بازی های زایانه ای ساخته شده همینه من کلی مد روی این بازی نصب کردم البته هیچ کدوم گرا??یکشون به خشگلی این نیست ولی از هیچی بهترن اینم تصویری از مدی که نصب کردم البته چیزی که من میبینم تو عکس های بالا خیلی عالی به نظر میاد ??قط نگ??تی این مد جدید کی منتشر میشه کاش سایت اصلی رو میذاشتی ویرایش شده فروردین 4، 2014 توسط nazyaryan
saeed kratos ارسال شده در فروردین 4، 2014 ارسال شده در فروردین 4، 2014 :biggrin2: به نظر من بهترین بازی open world که در تاریخ بازی های زایانه ای ساخته شده همینه من کلی مد روی این بازی نصب کردم البته هیچ کدوم گرا??یکشون به خشگلی این نیست ولی از هیچی بهترن اینم تصویری از مدی که نصب کردم البته چیزی که من میبینم تو عکس های بالا خیلی عالی به نظر میاد ??قط نگ??تی این مد جدید کی منتشر میشه کاش سایت اصلی رو میذاشتی شاید بهترین نباشه ولی قطعا جزو 3 تای اوله.من دیوانه وار این بازی رو بازی میکردم و اصلا نمیتونستم پاشم از سر این بازی.بهترین لذت اژدها کشی تو تمام بازیا متعلق به اسکایریم هستش.خداکنه یه روز گیمرهای ایرانی هم لرزش rpg رو ب??همن و دست از اکشن خالص و بدون هد?? بردارن.
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری