saeed kratos ارسال شده در اسفند 25، 2013 ارسال شده در اسفند 25، 2013 [ATTACH=CONFIG]6608[/ATTACH] کم کم اطلاعات بیشتری از این دستگاه به بیرون منتشر میشود نه تنها در مورد خود کنسول " بلکه در مورد کنترلر این کنسول هم اطلاعات جالبی به بیرون درز پیدا کرده است.با توجه به گ??ته JIMO یکی از 300 ن??ر خوش شانسی که به این کنسول دسترسی پیدا کرده اند توضیحاتی را در مورد اتصالات و تنظیمات دسته کنسول ارائه داده است که بعد از آن تنظیمات ترکیبی بازی کردن بسیار راحتتر شده: تا زمانی که شروع به اتصال الزامات کنترل دستگاه نکردم برایم قابل کش?? نبود که کنترلر دستگاه چگونه قابل تنظیم است و چطور عمل میکند.من آگاه نبودم که شما میتوانید این ترکیب یا settingsهای منطقه مرده(زاویه غیر قابل دسترس) را تنظیم و به آنها دست یابید.همچنین من نمیدانستم که شما میتوانید این سبک ورودی را از (یک 4 جهت هدایتی) به (8 جهت هدایتی) تغییر دهید که این تنظیمات اجازه برگزاری ??شردن 8 اتصال کلید را روی یک PAD تکن??ره به وی میدهد. همانطور که در تصویر گر??ته شده JIMO میتوانید مشاهده کنید به نظر میرسد تمام جنبه های کنترلر قابلیت س??ارشی شدن را دارد اعم از هر دو پد و همچنین به عنوان منطقه مرده در هر یک از آنها.این امر برای گیمرها بسیار مهم است و ??وائد بسیاری در راحتی کنترل جهتشان دارد منبع
aminomi ارسال شده در اسفند 25، 2013 ارسال شده در اسفند 25، 2013 عجب آواتاری گذاشتی سعید جان !!! با آواتار بیشتر حال کردم ...:laugh:
saeed kratos ارسال شده در اسفند 25، 2013 مالک ارسال شده در اسفند 25، 2013 عجب آواتاری گذاشتی سعید جان !!! با آواتار بیشتر حال کردم ...:laugh: چاکرتم داداش.لط?? داری.این عکس خواننده ی گروه slipknot هستش که تمام گروهشون همیشه با ماسکهای خیلی خ??ن روی صحنه میرن.این عکس رو توی تاپیک دانلود والپیپر گروههای متال هم گزاشتم.اگه میخوای از اونجا برش دار.اگر هم پیداش نکردی و خواستی بگو ب??رستم برات.
aminomi ارسال شده در اسفند 25، 2013 ارسال شده در اسفند 25، 2013 چاکرتم داداش.لط?? داری.این عکس خواننده ی گروه slipknot هستش که تمام گروهشون همیشه با ماسکهای خیلی خ??ن روی صحنه میرن.این عکس رو توی تاپیک دانلود والپیپر گروههای متال هم گزاشتم.اگه میخوای از اونجا برش دار.اگر هم پیداش نکردی و خواستی بگو ب??رستم برات. دمت گرم عزیز ، ممنون ... ??قط خواستم بگم آواتار باحالی گذاشتی . :thumbup:
saeed kratos ارسال شده در اسفند 25، 2013 مالک ارسال شده در اسفند 25، 2013 دمت گرم عزیز ، ممنون ... ??قط خواستم بگم آواتار باحالی گذاشتی . :thumbup: مرسی لط?? داری داداش.:thumbup::thumbup::thumbup:
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری