رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در (ویرایش شده)

کندی سرعت بازی مشکلش چیه ؟ چرا کسی جواب نمیده آخه ؟ اه:sa0d:

این مشخصات سیستم منه :

120d42c7249a.jpg

9c86ad4bb118.jpg

ویرایش شده توسط takyas
  • پاسخ 195
  • Created
  • آخرین پاسخ

Top Posters In This Topic

ارسال شده در

این آپدیت جدید نصب نمیشه این ارور و میده :

5499-capture-png

چکار باید بکنیم

یه چیزه دیگه : این آپدیت قبلیه دقیقا" کجا باید کپیش کنیم

من نسخه بلک باکس ونصب کردم هیچ ??ایلی به اسم program data نداره ! یکی گ??ت توی درایو c هست هرچی سرچ کردم پیدا نکردمش ! توی ??ایل نصبی خود بازیم که یه ??ایل به اسمه data هست!اونجام کپیش میکنم انگار هیچ ات??اقی نمی ا??ته تو بازی هیچ ??رقی نمی کنه !

ارسال شده در

آموزش نصب آپدیت!

سلام به همه

دیدم مشکل دارین گ??تم یه اموزش کوچیک بنویسم واسه نصب اپدیت

1-نصب خود بازی

2-نصب آپدیت 1.0.1

3-کپی کردن کرک مخصوص نسخه 1.0.1(ریلودد) تو پوشه اصلی بازی

4-کپی کردن ??ایلهای آپدیت(یا همون dlc) تو این محل:

C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2014\download

2 تا نکته هست:

1-دقت کنین که پوشه ProgramData هیدن هست و خودتون بلدین از هیدن در بیارید!

2-مراحل رو به همین ترتیب باید انجام بدید.

بازم کسی مشکل داشت بگه کمک میکنم

حسم مهمان
ارسال شده در
دوستان سلام من همه نرم ا??زار های مورد نیاز را نصب کردم گرا??یک هم را آپدیت کردم ولی باز این ایرور را میده حتی settings بازی را هم باز نمیکنه

95dabfd0ca76.jpg

5496-new-bitmap-image-jpg

این هم سیستم رایانه من هست

GeForce 9800 GTX+

cbd9c5406419.jpg

کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در ضمن آپدیت هم نصب کردم همون ایرور دوست عزیزمون را برای من هم میده

ارسال شده در

سلام به مدیران و دوستان گرامی من این ابدیت جدید که با کرک تقریبا 43 مگابایت بود نصب کردم و بازی خیلی بهتر شده بخصوص در قسمت شوت و بازی و بازی را هم انلاین میشه دیگه بازی کرد

??قط یک سوال دارم که وقتی شوت کاشته را می زنید ??قط با شوک ها جهت داده می شود ایا این راهی دارد که با دسته های معمولی بازی کنیم و یا با کیبورد این کار انجام بشه ممنون از پاسخ شما عزیزان

ارسال شده در
کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در ضمن آپدیت هم نصب کردم همون ایرور دوست عزیزمون را برای من هم میده

دوست عزیز یک ??ایل dll همراه کرک است شما اون را کپی نکرده اید همراه کرک اون و کرک را کپی کنید در قسمت نصب بازی درست میشه

ارسال شده در

دوست عزیز این مربوط میشه به توسعه دهنده Visual C شما برنامه VC Redist Instaler رو دانلود و نصب کنین مشکل حل میشه .

ارسال شده در
سلام به مدیران و دوستان گرامی من این ابدیت جدید که با کرک تقریبا 43 مگابایت بود نصب کردم و بازی خیلی بهتر شده بخصوص در قسمت شوت و بازی و بازی را هم انلاین میشه دیگه بازی کرد

??قط یک سوال دارم که وقتی شوت کاشته را می زنید ??قط با شوک ها جهت داده می شود ایا این راهی دارد که با دسته های معمولی بازی کنیم و یا با کیبورد این کار انجام بشه ممنون از پاسخ شما عزیزان

با سلام نه دوست عزیز با دسته معمولی و کیبورد اینکار رو نمیشه انجام داد .

ارسال شده در
سلام

من بازی رو نصب کردم ولی گیم پد رو شناسایی نمیکنه

ینی بار اول ک ر??تم گیم پد شناسایی شده بود ولی دکمه ریخته بود به هم

مثلا بالا شده بود پایین و ضربدر و ... هم که کلا نبود

الانم که کلا نمیشناسه

میشه راهنماییم کنید ک چطور درستش کنم؟؟

ممنون

تو پوشه بازی برید و setting رو اجرا کنید و گیم پد رو شناسایی کنید.

ارسال شده در

باز نشدن پی اس 14

سلام

خسته نباشین

من پی اس نسخه RELOADED رو از ساییتون دان کردمو بعد نصبش کردم. حالا موقع باز کردن این ارور رو میده.

the program can't satare because d3dx9_43.dll is missing from your computer. try reinstalling the program to fix this problem

دایرکست 9 رو نصب کردم،، اما بازم این ارور رو میده. بنظرتون مشکل از کجاس؟

ارسال شده در

من یک نسخه از بیرون خریدم اما نمیدونم ریلودد هست یا اسکیدرو ولی کرکش ۳۰mb هستش(حجم) وقتی که اپدیت ۴۳mb که برا ریلودد اومده دانلود کردم نصب کردم کار کرد و با کرک جدید بالا اومد که کرک ۱٫۰٫۱ ریلودد هست به نظرتون مال من چه نسخه ی هست؟؟؟؟

ارسال شده در
سلام

خسته نباشین

من پی اس نسخه RELOADED رو از ساییتون دان کردمو بعد نصبش کردم. حالا موقع باز کردن این ارور رو میده.

the program can't satare because d3dx9_43.dll is missing from your computer. try reinstalling the program to fix this problem

داداش منم این مشکلو داشتم و یه سوته حلش کردم!

d3dx9_43.dll رو تو گوگل سرچ کن.بهتره تو سایتای ایرانی دنبالش بگردی.بعد میندازیش تو wndows _system32

ارسال شده در
سلام

خسته نباشین

با سلام آخرین ورژن دایرکست و درایور کارت گرا??یک خودتون رو دانلود و نصب کنین مشکل حل میشه .

ارسال شده در
دوستان ببخشید مگه با وجو کرک میشه انلاین بازی کرد؟؟؟میشه بگید چطوری؟اصلا آنلاین با آ??لاین چقدر ت??اوت میکنه؟ممنون

آنلاین بازی کردن به معنی این هست کسایی که از کشورهای مختل?? به سرور کونامی کانکت میشن میتونن باهم بازی کنن .

ارسال شده در
آنلاین بازی کردن به معنی این هست کسایی که از کشورهای مختل?? به سرور کونامی کانکت میشن میتونن باهم بازی کنن .

میدونم دوست عزیز منظورم این بود بازی در حالت آنلاین با وجود کرکی بودنش ارور نمیده؟سرعتش روونه؟

یه سوالم دارم تنضیمات دسته رو چطوری انجام بدم تو ستینگ پوشه بازی درسته اما تو بازی همه چی بهم ریخته اس

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...