رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

• پاسخ 798
  • Created
  • آخرین پاسخ

Top Posters In This Topic

ارسال شده در

ایمان داداش 11مپ داره کلا" سه تاش که روی خود بازی هست 4تاشم مال کالا?? word at war هست من الآن 4ساله تو ک?? بقیه مپ ها هستم ببین نمیتونی یه جوری واسم گیر بیاری اینم عکس مپ ها.

hqdefault.jpg

ارسال شده در
ایمان داداش 11مپ داره کلا" سه تاش که روی خود بازی هست 4تاشم مال کالا?? word at war هست من الآن 4ساله تو ک?? بقیه مپ ها هستم ببین نمیتونی یه جوری واسم گیر بیاری اینم عکس مپ ها.

hqdefault.jpg

نمیدونم،من کالا?? باز نیستم،

این دوستمون kratus7 ظاهرا اجرا کردن.D:

ارسال شده در

سلام ایمان . call of duty ghosts اسکین های جدیدی برای اسلحه ها داره که باید pack نصب کنم اگه میشه dlc pack all maps +guns=all skins رو بزار مرسیییییییییییییییییییییییییییی:blink::thumbup::thumbup::619379pjx9hv71jb::619379pjx9hv71jb::;-):

ارسال شده در
سلام

ببخشید من آپدیت bf4 v1.11 رو می خواستم

ID:BLUS31162

سلام.http://b0.ww.np.dl.playstation.net/tppkg/np/BLUS31162/BLUS31162_T10/2e96892bb9bae83d/UP0006-BLUS31162_00-MPUPDATE00000011-A0111-V0100-PE.pkg

در ضمن از ارسال پست های اسپم خودداری کنید:hd:

ارسال شده در

الووووو

چه خبر واقعا این \ست تبدیل شده به یکی از بهترین \ستای \ی سی دی دمت گرم ایمان

و می خواستم برام ا\دیتای gta 5 رو بزاری اگه می شه ماله هر دو تا ایدیش ??کر کنم ۱۴ تا باشه

و خیلی کنجکاوم که بدونم dlc ها رو از کچا گیر میاری لط??ا بهم بگو چون من وقتی یه چیزی می خوام خیلی عجله دارم و اینجوری به دستش اوردن خیلی طول می ده به هر حال دستت درد نکنه بابت زحمتات:cool:

• Like 1
ارسال شده در
الووووو

چه خبر واقعا این \ست تبدیل شده به یکی از بهترین \ستای \ی سی دی دمت گرم ایمان

و می خواستم برام ا\دیتای gta 5 رو بزاری اگه می شه ماله هر دو تا ایدیش ??کر کنم ۱۴ تا باشه

و خیلی کنجکاوم که بدونم dlc ها رو از کچا گیر میاری لط??ا بهم بگو چون من وقتی یه چیزی می خوام خیلی عجله دارم و اینجوری به دستش اوردن خیلی طول می ده به هر حال دستت درد نکنه بابت زحمتات:cool:

سلام.ممنون شما لط?? داری.

خودتون میتونین با برنامه ps3 game update اپدیت بازی ها رو دانلود کنید.میتونید از این سایت این برنامه رو دریا??ت کنید:www.aldostools.org - Playstation Emulation Tools, Piano and Multimedia Software, Macro Recorder, Text-to-Speech, Memory Manager, Magnifier, Freeware, PDF Development Tool, Productivity Tools by Aldo Vargas

ارسال شده در
ببخشید برنامه ای هست که لینک دی ال سی بازی ها رو بده؟

برنامه PS3 game Update ??قط آپدیت میده نه دی ال سی

سلام،نه،من که تا حالا ندیدم.

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام اقا ایمان,اگه میشه اپدیت جدید بازی PS ALL STARS رو بزارید.منظورم اپدیت 2014ش هستش VER 1.12 . ممنون

ID:BCES01435

تو ALL UP FINDER هم هنوز VER 1.11ش رو گذاشتن:244728hqjqgvc51h:

ویرایش شده توسط blake
ارسال شده در
سلام اقا ایمان,اگه میشه اپدیت جدید بازی PS ALL STARS رو بزارید.منظورم اپدیت 2014ش هستش VER 1.12 . ممنون

ID:BCES01435

تو ALL UP FINDER هم هنوز VER 1.11ش رو گذاشتن:244728hqjqgvc51h:

سلام

http://b0.ww.np.dl.playstation.net/tppkg/np/BCES01435/BCES01435_T11/47a4cebd150cd2df/EP9000-BCES01435_00-PSABATROYL000001-A0112-V0100-PE.pkg

ارسال شده در

سلام اقا ایمان برنامه یا سایتی رو معر??ی میکنی که ??ایلهای اکتیو بازیهای psn رو داشته باشه و pkg نباشه. rap یا edat باشه مرشی pm بده . راستی بابت اون سایت اسکین کود گوست هم دستت درد نکنه چه حالی کردم انلاین زدم:35i6tub::35i6tub:

ارسال شده در
سلام اقا ایمان برنامه یا سایتی رو معر??ی میکنی که ??ایلهای اکتیو بازیهای psn رو داشته باشه و pkg نباشه. rap یا edat باشه مرشی pm بده . راستی بابت اون سایت اسکین کود گوست هم دستت درد نکنه چه حالی کردم انلاین زدم:35i6tub::35i6tub:

تو همون سایته بود،حالا چه بازی رو میخوای؟

• 2 weeks later...
ارسال شده در (ویرایش شده)

خسته نباشی آقا ایمان

اگه میشه آپدیت و دی ال سی بازی blazblue choronophantasma رو می خواستم

id: BLUS311213

و ببخشید آپدیت ها و دی ال سی های بازی های PS4 رو هم می تونید بزارید؟

دستتون درد نکنه

ویرایش شده توسط blake

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...