رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

دوستان سلام و خسته نباشید

آقا ایمان یا هرکسی از دوستان میتونه واسه این بازی dlc های مربوطه رو گیر بیاره ؟! BLES01968 Assassin's Creed: Heritage Collection

با تشکر ??راوان

• پاسخ 798
  • Created
  • آخرین پاسخ

Top Posters In This Topic

ارسال شده در

Call Of Duty : Ghosts Free Fall DLC Map-Pack

[bLUS31270]

Size: 63MB

Download Link

طریقه نصب :

ابتدا اپدیت بازی (V1.02) را از این لینک دانلود و نصب کنید :

Official Update V1.02 Download Link

سپس ??ایل Free Fall Map Pack DLC را نصب کنید.

در اخر Free Fall Map Pack Fix را نصب کنید، این ??یکس 100KB حجم دارد و در ??ایلی که دانلود کردید موجود است.

تست شده، بر روی ??ریمور روجرو 4.50.

ارسال شده در
در ضمن لینک دانلود اسکاریم dawnguard هم خرابه اگه لینک جدید داری لط??ا بذار اقا ممنون همگی ما که نوکریم ...:thumbup:

لینک پاک شده:sad::mellow:

ارسال شده در
اگه دی ال سی اجرا بشه وقتی وارد بازی بشی پیام خاصی میده یا نه این مورد رو برای اسکایریم میپرسم به خصوص اقا ایمان:mellow:

من این بازی رو ندارم:ohnoes:

ارسال شده در

خسته نباشی این dlc هارو وقتی نصب میکنی بصورت یه بازی جداگونه میاد یا از توی بازی اصلی میاد من Assassins creed revelations رو نصب کردم ولی هیچ ات??اق خاصی نیو??تاد.من باید چی کار کنم ؟ heeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllllllllllllpppppppppppppp.:10: :sadface::90:

ارسال شده در
خسته نباشی این dlc هارو وقتی نصب میکنی بصورت یه بازی جداگونه میاد یا از توی بازی اصلی میاد من Assassins creed revelations رو نصب کردم ولی هیچ ات??اق خاصی نیو??تاد.من باید چی کار کنم ؟ heeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllllllllllllpppppppppppppp.:10: :sadface::90:

تو خود بازی

اگه dlc هارو درست نصب کرده باشید باید حتما اضا??ه بشه.یا این که مال مولتی پلریشه

ارسال شده در

من lost archives رو نصب کردم با ??یکسش آیا پچش هم باید نصب کنم ؟ آیا بازی رو باید از اول شروع کنیم ؟ وقتی dlc نصب شده باشه داخل بازی پیغام خاصی میده . متشکرم.

ارسال شده در
من lost archives رو نصب کردم با ??یکسش آیا پچش هم باید نصب کنم ؟ آیا بازی رو باید از اول شروع کنیم ؟ وقتی dlc نصب شده باشه داخل بازی پیغام خاصی میده . متشکرم.

سلام داداش... lost archives اگه بخوای بازیش کنی باید با از animus خارج بشید و با desmond که رو جزیره هست بازی کنی...یه جایی توی جزیره هست حالت 20تا ستون داره که بین هر دوتا ستون حالت در مانند داره که تورو می??رسته به مرحله های جدید.

بدون DLC lost archives نمیتونی بازیشون کنی.

ارسال شده در

سلام دو تا سوال داشتم 1) پچ بازی ??وتباله 2014 چه چیزی رو به بازی اضا??ه میکنه 2) دی ال سی که برای کشتی کج 2014 گذاشتین بازیکنان که ق??ل هستن رو باز میکنه مرسی

ارسال شده در
سلام دو تا سوال داشتم 1) پچ بازی ??وتباله 2014 چه چیزی رو به بازی اضا??ه میکنه 2) دی ال سی که برای کشتی کج 2014 گذاشتین بازیکنان که ق??ل هستن رو باز میکنه مرسی

پچ pes2014 چیزی اضا??ه نمیکنه ??قط باگ هارو ر??ع کرده

بله

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...