رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

• پاسخ 798
  • Created
  • آخرین پاسخ

Top Posters In This Topic

ارسال شده در

اپدیت بازی nfs the run

ورژن1.03

حجم:256

لینک:http://b0.ww.np.dl.playstation.net/tppkg/np/BLAS50337/BLAS50337_T2/cd1fb6879848b880/HP0006-BLAS50337_00-NFSDLCITA0000001-A0103-V0100-PE.pkg

ارسال شده در

سلام

ببخشید می خواستم بپرسم که این update شامل 2 دی ال سی این بازی هم هست؟(اگد نیست لط??ا می تونید اون 2 دی ال سی رو در سایت برای دانلود قرار بدهید.

ممنون.

ارسال شده در
سلام

ببخشید می خواستم بپرسم که این update شامل 2 دی ال سی این بازی هم هست؟(اگد نیست لط??ا می تونید اون 2 دی ال سی رو در سایت برای دانلود قرار بدهید.

ممنون.

کدوم بازی؟

اینجا ه??تاد تا بازی هست

ارسال شده در

سلام

ببخشید منظورم بازیheavy rain هست.دوست من یکبار دی ال سی های این بازی رو دانلود کرده بود ولی نتونسته بود اونها را بالا بیاره.من خیلی خوشحال میشم اگه بتونم اون دی ال سی ها رو گیر بیارم چون من دیوونه ی این بازی ام:)

ارسال شده در

ایمان جان علاوه بر تشکر بابت همون قضیه که خودت میدونی(!!!):=d:میتونی این دی ال سی جدیده ی بایوشاک این??ینیت رو بزاری؟؟؟هموون که با الیزابت برمیگردی رپچر.??ک کنم اسمش بریلیتو الده سی بود!!!!خلاصه تو همین مایه ها هست اسمش.اگه تونستی بزار.خیلی مردی

ارسال شده در
ایمان جان علاوه بر تشکر بابت همون قضیه که خودت میدونی(!!!):=d:میتونی این دی ال سی جدیده ی بایوشاک این??ینیت رو بزاری؟؟؟هموون که با الیزابت برمیگردی رپچر.??ک کنم اسمش بریلیتو الده سی بود!!!!خلاصه تو همین مایه ها هست اسمش.اگه تونستی بزار.خیلی مردی

ممنون.

من یه دی ال سی جدید از این بازی رو گزاشتم ببین همونه؟

تو ص??حه 2

ارسال شده در
سلام

ببخشید منظورم بازیheavy rain هست.دوست من یکبار دی ال سی های این بازی رو دانلود کرده بود ولی نتونسته بود اونها را بالا بیاره.من خیلی خوشحال میشم اگه بتونم اون دی ال سی ها رو گیر بیارم چون من دیوونه ی این بازی ام:)

اون اپدیت که گزاشتم حجمش بالای یک گیگ هست و مطمئنا چیزی اضا??ه میشه.شما همون رو امتحان کن

ارسال شده در
:sa0d::sa0d::sa0d::sa0d::sweat::sweat::sweat::sweat::sa0d::sa0d::sa0d: سرعت لینکهای انجمن خیلی کمه

what the....

کدوم لینکا؟؟؟

لینک ها یا از سرور سونی هست یا از مدیا ??ایر

ارسال شده در

نه ایمان جانن اون نیست.این کلش این د کلوز یه مود جدید اضا??ه میکنه.دس ال سیه جدید بایوشاک لا همین کلش این د کلوز عرضه شده. اسمش burialatseaepهستش.ممنون میشم که بزاریش

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...