رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

• پاسخ 798
  • Created
  • آخرین پاسخ

Top Posters In This Topic

ارسال شده در
ممنون ولی من ??قط dlcهارومیخوام حجم دانلود کل زیاده بازی روهم دارم بازم دمت گرم

سلام،

من خودم dlc ها رو روی هاستم گذاشتم اگر خواستی پ.خ بده تا لینک رو ب??رستم حجمش حدود 3گیگ و 800 مگ هست...

ارسال شده در
سلام،

من خودم dlc ها رو روی هاستم گذاشتم اگر خواستی پ.خ بده تا لینک رو ب??رستم حجمش حدود 3گیگ و 800 مگ هست...

خب همین جا لینکشو بزار بقیه هم است??اده کنند!!!

ارسال شده در
خب همین جا لینکشو بزار بقیه هم است??اده کنند!!!

وقتی مسعود جان لینک مستقیم بازی رو که شامل تمامی DLCها هست رو روی سروره سایت قرار داده من نیازی نمیبینم که همچین کاری انجام بدم....:sig:

ارسال شده در

سلام، آقا ایمان. دست میگم؟ ببخشید این پست اول من هست. بنده در به در دنبال DLC های Injustice هستم. در ص??حه اصلی سایت هم اخیرا یک DLC قرار داده شده که گویا 4 کاراکتر داره! اما بنده بعد از نصب بنده ??قط 3 کاراکتر Lobo, Batgirl , Scorpion ظاهر شد. میشه لط?? کنید ب??رمایید آیا این پک که شما اینجا گذاشتید همونی که تو ص??حه اصلی قرار داده شده؟ میشه لط??ا ب??رمایید این 4 شخصیت کدومن! آیا General Zod و Martin Manhunter هم تو این پک هستند؟ من در به در دنبال این شخصیت هام، اما تا به حال گیر نیاوردم! ممنون میشم شما همراهنمایی و کمک کنید...

ارسال شده در

با سلام و خسته نباشید من بازی metal gear rising ورژن blesرو دارم که dlc این بازی رو میخواستم .شما برای ورژن blus گذاشتید . اگه میشه ورژن bles شو بزارید با تشکر ??راوان

ارسال شده در
سلام، آقا ایمان. دست میگم؟ ببخشید این پست اول من هست. بنده در به در دنبال dlc های injustice هستم. در ص??حه اصلی سایت هم اخیرا یک dlc قرار داده شده که گویا 4 کاراکتر داره! اما بنده بعد از نصب بنده ??قط 3 کاراکتر lobo, batgirl , scorpion ظاهر شد. میشه لط?? کنید ب??رمایید آیا این پک که شما اینجا گذاشتید همونی که تو ص??حه اصلی قرار داده شده؟ میشه لط??ا ب??رمایید این 4 شخصیت کدومن! آیا general zod و martin manhunter هم تو این پک هستند؟ من در به در دنبال این شخصیت هام، اما تا به حال گیر نیاوردم! ممنون میشم شما همراهنمایی و کمک کنید...

سلا.بله درست میگید.

داداش من هاردم پاک شده و ??علا هیچی بازی ندارم.اونی که من گذاشتم حجمش بیشتر از اون چیزیه که اقا مسعود گذاشتن.حالا شما اون رو هم امتحان کن:=d:

ارسال شده در

آقا ایمان سلام باید اطلاع بدم که شخصیت 4 یعنی General Zod هم به بازی اضا??ه شد. بی نهایت ممنون. بالاخره نتیجه داد.

اگر هم DLC دیگه ای هم برای این بازی اومدن لط??ا قرار بدید...

البته ??کر کنم شخصیت Martin Manhunter هم اومد...

ممنووووووووووووووون

ارسال شده در
سلام خسته نباشید ببخشید اگه ممکنه dlc بازی dishonered رو هم بزارید

dishonored سه تا DLC داره:

dunwall city trials

the knife of dunwall

the brigmore witches

ایمان جان ،شما دومی رو گذاشتی ، اولی و سومی رو هم بذار

مرسی

ارسال شده در
لط??ا بازی Dark Souls نسخه PS3 رو برای دانلود بزارید

دوست عزیز اینجا تاپیک درخواست بازی نیست ، مربوط به dlc های بازی هست

ارسال شده در

الو سلام من برگشتم :11:ایمان یه درخواست عقب ا??تاده دارم برات برای بازی

god of war assection یه dlc یا online pass می خواستم در اصل همون online pass باید چیکار کنم؟

ارسال شده در

الو کجایی کیه . کییییه !!!

ها الو ایمان سلام dlc این دوتا هم می خواستم playstation all_star و litel big planet 2 رو می خواستم:drool: و ای دی بازی litel big planet 2 رو ندارم:sweat: لط??ا هر دوتا ای دیش رو بزار و منظورم از dlc همون لباسای باحلش هست به خصوص مال :11:the last of us و metal gear pack:stretcher: بــــــــعـــــــــــــــــــــــد. ها اینم ای دی playstation all-star

BCES01435

اگه تونستی اپدیت litel big planet 2 رو هم بزار... ممنون:=D:

خودم موندم اینا رو چه جوری دانلود کنم.:92:

چاکرتیم!

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...