gow77 ارسال شده در اسفند 15، 2013 ارسال شده در اسفند 15، 2013 خب مشکل اینجاست تا میزنی آپدیت هنگ میکنه (حتی داخل ص??حه safe mode ) *** یا??تم ***پیدا کردم *** زمانی که دستگاه روشن بوده و یهو خاموش شده هارد دستگاه دچار مشکل تو سکتورهاش شده و داخل cd Hiren نرم ا??زاری هست برای ترمیم هارد ، یکبار با اون چک کردم و نوشت که هارد یک بد سکتور نرم ا??زاری داره و قابل repair هست ، repayer بکنم ؟؟ منم گ??ت عزیزم بکن تا انشالله مشکل حل بشه . بعدش هارد رو برگردوندم داخل دستگاه و خودش ر??ت تو ریکاوری و شروع کرد به ریکاوری و اینبار تا 100 ر??ت . گ??تم شاید کسی به این مشکل دچار شد از ما یه یادگاری براش بمونه ! :gigglesmile::76: وااااااااااااااااااای خداااااااااااااااااااااااااااا چرا زودتر نگ??تی من هم همین طوری شدم و هاردمو عوض کردمو 200 تومن خرج ا??تاد رو دستم:sneaky::sneaky::sneaky::81::90::90::90::90:
gow77 ارسال شده در اسفند 15، 2013 ارسال شده در اسفند 15، 2013 (ویرایش شده) خب مشکل اینجاست تا میزنی آپدیت هنگ میکنه (حتی داخل ص??حه safe mode ) *** یا??تم ***پیدا کردم *** زمانی که دستگاه روشن بوده و یهو خاموش شده هارد دستگاه دچار مشکل تو سکتورهاش شده و داخل cd Hiren نرم ا??زاری هست برای ترمیم هارد ، یکبار با اون چک کردم و نوشت که هارد یک بد سکتور نرم ا??زاری داره و قابل repair هست ، repayer بکنم ؟؟ منم گ??ت عزیزم بکن تا انشالله مشکل حل بشه . بعدش هارد رو برگردوندم داخل دستگاه و خودش ر??ت تو ریکاوری و شروع کرد به ریکاوری و اینبار تا 100 ر??ت . گ??تم شاید کسی به این مشکل دچار شد از ما یه یادگاری براش بمونه ! :gigglesmile::76: اگه امکان داره اسم برنامه رو بگو و روش است??اده ازشو برام بنویس ویرایش شده اسفند 15، 2013 توسط gow77
dli ارسال شده در اسفند 17، 2013 ارسال شده در اسفند 17، 2013 با سلام یک سوال من می خوام بدونم چطور دستکاه مps3 کپی خور شده نرم ا??زاری کپی خور شده یا سخت ا??زاری چطوره باید ب??همم:thumbsup: یه راهنمایی ب??رمایید که خیلی احتیاج دارم
saeed kratos ارسال شده در اسفند 17، 2013 ارسال شده در اسفند 17، 2013 با سلام یک سوال من می خوام بدونم چطور دستکاه مps3 کپی خور شده نرم ا??زاری کپی خور شده یا سخت ا??زاری چطوره باید ب??همم:thumbsup: یه راهنمایی ب??رمایید که خیلی احتیاج دارم ??کر نکنم دیگه الان دستگاهی باشه که سخت ا??زاری کپی خور شده باشه.اگه روی ریباگ یا روجرو هستی یعنی نرم ا??زاری کپی خور شده.
dli ارسال شده در اسفند 17، 2013 ارسال شده در اسفند 17، 2013 ??کر نکنم دیگه الان دستگاهی باشه که سخت ا??زاری کپی خور شده باشه.اگه روی ریباگ یا روجرو هستی یعنی نرم ا??زاری کپی خور شده. دمت گرم من روی روجرو هستم اخرین ورزن اش داداش:5yt82hl_th:
gow77 ارسال شده در اسفند 21، 2013 ارسال شده در اسفند 21، 2013 (ویرایش شده) آقا کسی اینجا نمیدونه من چه جوری میتونم DLCبازی TLOS رو دانلود کنم البته مال story mode اسمش هم Left Behind هستش اگه کسی داره لینک کنه:429778le1utwnx4p: ویرایش شده اسفند 21، 2013 توسط gow77
gow77 ارسال شده در اسفند 22، 2013 ارسال شده در اسفند 22، 2013 با سلام خدمت کاربران سایت کسی نرم ا??زار بد سکتورگیری نداره؟؟؟ لط??ا سریعا جواب بدید البته به غیر از نرم ا??زار(HDD Regenerator)
aminomi ارسال شده در اسفند 22، 2013 ارسال شده در اسفند 22، 2013 سلام من بازی GT6 رو خواستم از هارد خارجی اجرا کنم که مولتی من اجازه نصب بازی روی هارد داخلی رو خواست : Install game data to Internal HDD منم Yes رو زدم ، اما بعد کپی حالا توی مولتی من اصلا بازی نیست (GT6) !! از هارد هم 14 گیگ گر??ته ولی هرچی گشتم پیداش نکردم که پاکش کنم حتی با برنامه مولتی من Root PS3 رو گشتم ولی ... !!!! شما میدونید از کجا باید پاکش کنم ؟؟ ممنون
pishtazy ارسال شده در اسفند 22، 2013 ارسال شده در اسفند 22، 2013 با عرض سلام وخسته نباشيد دوستان ps3 من چند وقته تصوير نميده و بلوريشم ق??ل شده و حتي وقتي دسته رو با كابل بهش ميزينم شارژش نمي كنه كسي هست كه كمكم كنه ممنون ميشم
mohammads77 ارسال شده در اسفند 22، 2013 ارسال شده در اسفند 22، 2013 با سلام خدمت کاربران سایت کسی نرم ا??زار بد سکتورگیری نداره؟؟؟ لط??ا سریعا جواب بدید البته به غیر از نرم ا??زار() سلام دوست گلم HDD Regenerator این نرم ا??زار یکی از بهترین نرم ا??زارهای بدسکتورگیری هست اما خب این نرم ا??زار که میزارمو امتحان کن: دانلود ??ایل راستی سوالات خود را در تاپیک مربوطه طرح کنید تا نظم انجمن بهم نریزه...:4:
dli ارسال شده در اسفند 26، 2013 ارسال شده در اسفند 26، 2013 با سلام به عزیزان دل تایپک وجود داره به صورت تصویری که چطور ps3 را باز میکنند تشکر از محمد عزیز و سایر دوستان زحمتگش:5yt82hl_th:
mohammads77 ارسال شده در اسفند 26، 2013 ارسال شده در اسفند 26، 2013 با سلام به عزیزان دل تایپک وجود داره به صورت تصویری که چطور ps3 را باز میکنند تشکر از محمد عزیز و سایر دوستان زحمتگش:5yt82hl_th: سلام دوست گلم من الان یه تاپیک میزنم چون ??ک نکنم وجود داشته باشه..بصورت کاملا تصویری قدم به قدم نشونت میده چطور باز میکنی...
aminomi ارسال شده در اسفند 26، 2013 ارسال شده در اسفند 26، 2013 دوستان از کجا میتونم این دو برنامه رو بگیرم ؟؟ Edit PARAM.SFO Bruteforce Save Data کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
dli ارسال شده در اسفند 26، 2013 ارسال شده در اسفند 26، 2013 سلام دوست گلم من الان یه تاپیک میزنم چون ??ک نکنم وجود داشته باشه..بصورت کاملا تصویری قدم به قدم نشونت میده چطور باز میکنی... با تشکر از محمد عزیز کارم را انجام دادند تشکر
mohammads77 ارسال شده در اسفند 27، 2013 ارسال شده در اسفند 27، 2013 دوستان از کجا میتونم این دو برنامه رو بگیرم ؟؟ Edit PARAM.SFO Bruteforce Save Data کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ ??کر کنم توی ps3tools باشه
brose ارسال شده در اسفند 27، 2013 ارسال شده در اسفند 27، 2013 دوستان از کجا میتونم این دو برنامه رو بگیرم ؟؟ Edit PARAM.SFO کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ این تو پوشه گیمز هست
aminomi ارسال شده در اسفند 27، 2013 ارسال شده در اسفند 27، 2013 این تو پوشه گیمز هست پوشه Games ؟؟ برنامش تو این پوشست ؟؟
mohammads77 ارسال شده در اسفند 27، 2013 ارسال شده در اسفند 27، 2013 پوشه Games ؟؟ برنامش تو این پوشست ؟؟ نه دوست عزیز من تا الان تو هیچ دستگاهی اینو ندیدم این یک برنامه جانبی هست.
aminomi ارسال شده در اسفند 27، 2013 ارسال شده در اسفند 27، 2013 نه دوست عزیز من تا الان تو هیچ دستگاهی اینو ندیدم این یک برنامه جانبی هست. میدونم دوستم ، منم ندیدم . ??قط منظور اون دوستمون رو خوب ن??همیدم ، همین .
Deviance ارسال شده در فروردین 3، 2014 ارسال شده در فروردین 3، 2014 سلام کسی این Plugin جدید که اومده میشه باهاش تو بازی آهنگ دلخواهمونو گوش کنیم رو تست کرده؟ اگه کسی تست کرده جواب گر??ته بگه که ماهم است??اده کنیم ( NFS Rivals ??قط با آهنگ های Pitbull میچسبه:biggrin2:)
alibayat73 ارسال شده در فروردین 3، 2014 ارسال شده در فروردین 3، 2014 (ویرایش شده) . ویرایش شده آذر 1، 2019 توسط alibayat73
alibayat73 ارسال شده در فروردین 3، 2014 ارسال شده در فروردین 3، 2014 (ویرایش شده) . ویرایش شده آذر 1، 2019 توسط alibayat73
Deviance ارسال شده در فروردین 11، 2014 ارسال شده در فروردین 11، 2014 سلام کسی میدونه چه طوری میشه از بازی Screen Shot گر??ت؟ (با ورژن 4.50 v1.01 Rogero)
Arash27 ارسال شده در فروردین 13، 2014 ارسال شده در فروردین 13، 2014 سلام دوستان ی سوالی داشتم .Ps3من چراق زرد شده مدل ??ت هم هست تو سه ماهم ۲بار دادم تعمیر اما باز هم همون طوری شده لط??ا هرچی اطلاعات دارید بگید.
aminomi ارسال شده در فروردین 13، 2014 ارسال شده در فروردین 13، 2014 سلام دوستان ی سوالی داشتم .Ps3من چراق زرد شده مدل ??ت هم هست تو سه ماهم ۲بار دادم تعمیر اما باز هم همون طوری شده لط??ا هرچی اطلاعات دارید بگید. علت معمولا ، بر اثر است??اده بلند مدت و ضعی?? شدن بال های (لحیم های) چیپ گرا??یگ ps3 رخ میده . برای جلوگیری معمولا نباید دستگاه تو ??ضای بسته باشه وقتی زیاد ازش است??اده میکنی . از چه روشی براتون تعمیر کردن ؟ اطلاع دارید ؟
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری