رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

• پاسخ 151
  • Created
  • آخرین پاسخ

Top Posters In This Topic

ارسال شده در
با سلام

این بازی زیاد سر و صدا کرده و طر??دار پیدا کرده؟ مگه چقدر بازی خوبیه؟

این??در خوبه که چند ه??ته هست پر ??روشترین بازی دنیا هست .... از 40 سایت معتبر بازی نمره 10 از 10 رو گر??ته

ارسال شده در
این??در خوبه که چند ه??ته هست پر ??روشترین بازی دنیا هست .... از 40 سایت معتبر بازی نمره 10 از 10 رو گر??ته

بله همه سایت ها بهش از ده ده میدن اونوقت بازی سنتر بهش 9.5 میده و به بازی مثل bioshock 10 میده

ارسال شده در
من توبار پنجمی که رد کردم ترو??ی هاش تموم شد البته تموم کردندارین تا تموم کردن

اگه رو درجه سختی بالاتر تموم کنم درست میشه؟(البته جدا از گر??تن ترو??ی واقعا ارزشش رو داره)

ارسال شده در

دوستان همیشه بازیهارو روی hard بازی کنید - البته این بستگی ب استعداداتون داره که چقدر بازیکن خوبی هستید - و بازی کردن روی hard کار هر کس نیست.

ارسال شده در
دوستان همیشه بازیهارو روی hard بازی کنید - البته این بستگی ب استعداداتون داره که چقدر بازیکن خوبی هستید - و بازی کردن روی hard کار هر کس نیست.

هیچ چیز غیر ممکن نیست:greenstars::fly2::greenstars:

• 2 months later...
ارسال شده در (ویرایش شده)

کمک

cfw:4.50 digital evo

multiman: 4.50.01

بازی رو black screen گیر میکنه با گزینه های bd mirror external enternal هم چک کردم به همین مشکل می خورم

دیسک orginal تو دستگاه و باری split شده و 8gb روی هارد internal ریخت و ??ایل اینستال روی hdd external هست

چه کنم؟

با گزینه direct boot هم روی لوگو last of us گیر می کنه

و راستی بازی هم update 1.03

ویرایش شده توسط siavash_K
ارسال شده در

بازی رو black screen گیر میکنه با گزینه های bd mirror external enternal هم چک کردم به همین مشکل می خورم

دیسک orginal تو دستگاه و باری split شده و 8gb روی هارد internal ریخت و ??ایل اینستال روی hdd external هست

چه کنم؟

سلام.شما نباید تو تنظیمات بازی اسپلیت شده هیچ گزینه ای رو بزنی

در ضمن cfw هم که دارید همچین معتبر نیست.

ارسال شده در
بازی نباید اسپیلیت شده حتی اگر دوباره ??ایل ها رو به هم بچسبونید جواب نمی گیرید . ??ایل اصلی بازی که هیچ وقت اسپیلیت نشده رو به هارد دستگاه تون انتقال بدید
مرسی پس ??کر کنم یه 30 گیگی دوباره ا??تادم
ارسال شده در
سلام.شما نباید تو تنظیمات بازی اسپلیت شده هیچ گزینه ای رو بزنی

در ضمن cfw هم که دارید همچین معتبر نیست.

سلام اره ??همیدم نزدیک به 8 ساعت از وقتم گر??ته شد صر?? ??روم خواندن تا تونستم downgrade کنم به 4.46 rebug حالا دوباره تست میکنم میگم دمه همتون گرم اخه من یه ه??تس ps3 خریدم طر?? همون اول 70 تومن کرد تو پاچه من تو شرکتی که کار می کنم 4mb خط adsl دارم اگه می دونستم ایرانی ها اینجوری ps3 رو ترکوندن هیچ وقت این اشتباه نمی کرم دمه همتون خیلی گرم
  • 4 weeks later...
ارسال شده در

سلام به همه دوستان

تو ص??حه دانلود بازی یه DLC هست روش نوشته شده ((dlc شامل 4 نقشه اضا??ی)) حالا من ریختم این dlc رو اما 4 نقشه کجاست؟

کسی میدونه منظور اینجا از 4 نقشه چیه و کجا میتونم بازیشون کنم ؟

?????? ???? Last of Us ???? PS3

ارسال شده در

چه کنم؟

سلام داداش

بنده هم همین مشکل رو داشتم از systim settings گزینه restore default settings رو انتخاب کردم درست شد.

شما هم امتحان کن شاید درست بشه!

ارسال شده در
سلام به همه دوستان

تو ص??حه دانلود بازی یه DLC هست روش نوشته شده ((dlc شامل 4 نقشه اضا??ی)) حالا من ریختم این dlc رو اما 4 نقشه کجاست؟

کسی میدونه منظور اینجا از 4 نقشه چیه و کجا میتونم بازیشون کنم ؟

?????? ???? Last of Us ???? PS3

اون مال قسمت مولتی هست

ارسال شده در
خودت توی بازی پیدش کردی ؟؟؟؟ میدونی کجاست؟

اره.

بعد از این که که از دست اون یارو(اسمش یادم ر??ت(همونی که با چاقو میکشدش)) البته قبل کشتنش

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...