Jump to content
انجمن پی سی دی

اکانت Premium آپلودسنتر های معروف به صورت رایگان

Recommended Posts

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

دوستان از طریق لینک زیر ثبت نام کنید و در عرض کمتر از یک ثانیه هر لینکی رو مستقیم کنید من دو سال است که از این سیستم است??اده میکنم

لینک ثبت نام

یه سوال تواین سایت برای تبدیل لینک باید مقدار حجم لینکها رو خرید؟ _خیلی ممنون که راهنماییم کردید سایت خوبیه :93:

تو این سایت اول مثلا 50 گیگ حجم میخری بعد وقتی لینکاتو جنریت کردی و بهت لینک جدید داد هر چه قدر که دانلود کنی از حجمت کم میشه مثلا یک ??یلم 2 گیگی دانلود کنی 2 گیگ از حجمی که خرید کردی کم میشه.

ولی اگه جنریت کنی یعنی لینکت رو مستقیم کنی و دانلود نکنی از حجمت کم نمیشه ??قط باید دانلود کنی تا از حجمت کم بشه.

بهترین سات هست از نظر من هیچ وقت از کار نیا??تاده تو این 2 سال

دوست عزیز اگه بتونی یه اکانت پرمیوم از hotfile بدی خیلی خیلی ممنون میشم و کارم راه میو??ته!

اگه میشه این لینک هم مستقیم کنید

مرسی

https://s573.hotfile.com/get/6e823b04e189db44450b3632c74de37366b4a425/514f31ad/256/1600a664899f2b6a/95ed936/MT15_4.1.B.0.431_Global.rar

• 2 weeks later...
تو این سایت اول مثلا 50 گیگ حجم میخری بعد وقتی لینکاتو جنریت کردی و بهت لینک جدید داد هر چه قدر که دانلود کنی از حجمت کم میشه مثلا یک ??یلم 2 گیگی دانلود کنی 2 گیگ از حجمی که خرید کردی کم میشه.

ولی اگه جنریت کنی یعنی لینکت رو مستقیم کنی و دانلود نکنی از حجمت کم نمیشه ??قط باید دانلود کنی تا از حجمت کم بشه.

بهترین سات هست از نظر من هیچ وقت از کار نیا??تاده تو این 2 سال

به نطر من این سیستم بسیار به ضرر کاربرانش هست اونم در مقابل سایتهایی مثل رپید باز . باورتون نمیشه من یه حجم خیلی کم رو حدود 6 ماهه خریدم اما هنوز تموم نشده به چند دلیل . اول اینکه بر عکس این سایتی که شما معر??ی کردی حجمتون موقعی که دارید ??ایل رو اپود میکنید کم میشه و هر چند د??عه که خواستید میتونید دانلودش کنید . دوم و مهمتر از همه اینکه سیستم سرچ بسیار قوی این سایت داره . در 90 درصد موارد به جای اپلود ??ایل از طریق سرچ سایت ??ایل رو پیدا کرده و نیازی به اپلودش ندارم که از حجمم کم بشه . پشتیبانی از سایتهای مختل?? هم که الا ماشاله زیاده .

سلام من با اکانتهایی که گذاشتین تو هیپ ??ایل وارد شدم.اما از سایتهایی که میخوام از هیپ ??ایل دانلود کنم بعد از اینکه میرم تو هیپ ??ایل رو لینک که کلیک میکنم میره تو ای لیود.میشه اموزش دانلود از هیپ ??ایل رو بذارین

سلام من با اکانتهایی که گذاشتین تو هیپ ??ایل وارد شدم.اما از سایتهایی که میخوام از هیپ ??ایل دانلود کنم بعد از اینکه میرم تو هیپ ??ایل رو لینک که کلیک میکنم میره تو ای لیود.میشه اموزش دانلود از هیپ ??ایل رو بذارین

منم همينطوريم ديگه با hipfile نميتونم چيزي دان كنم

بعضييا ميگن اي ناكانتايي كه اينطورين ??قط واسه ليچ كردن ساخته شدن نميشه باشون دانلود كرد

الان من هيچ اكانتي ندارم:sneaky:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now

• Create New...