Jump to content
انجمن پی سی دی

اکانت Premium آپلودسنتر های معروف به صورت رایگان

Recommended Posts

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

سایت های اپلود باز و هیپ ??ایل و ... لط?? کردن و اکانت های ما رو بن کردن و تمام ??ایل های ما رو حذ?? کردن (به همین راحتی)سایر لینک ها هم در حال ***** شدن هستن و کاری از دست ما بر نمیادسعی میکنیم تا از اپلود سنتر های دیگه ای( اگه وجود داشته باشه ) ??ایل ها رو دوباره اپلود کنیم

اکانت Preimum سایت Uploaded به صورت رایگان !!!

نکته : یوزر و پسورد اکانت Preimum سایت Uploaded در یک ??ایل txt برای دانلود قرار داده شد

دانلود اطلاعات اکانت

اکانت Preimum سایت TurboBit به صورت رایگان !!!

نکته : یوزر و پسورد اکانت Preimum سایت TurboBit در یک ??ایل txt برای دانلود قرار داده شد

دانلود اطلاعات اکانت

سلام.هیچ کدوم کار نکردنا.این اکانتا رو من خیلی وقت پیش دیده بودم ولی کار نمیکردن!الان بازهم امتحان کردم کار نکردن!دوتای قبلی هم که گذاشته بودی همینطور

اگه میشه قبل از گذاشتنشون یه تست بکن خودت.ممنون

سلام دستتون درد نکنه ولی من در رابطه با کوکی ها مشکل دارم اون آموزش توی وبلاگ رو هم خوندم ولی اصلا تو قسمت bookmark toolbar که من new bookmark

رو میزنم گزینه url نداره میشه یه بار دیگه برای ??ایر ??اکس توضیح کامل بدین واقعا ممنونم

سلام دستتون درد نکنه ولی من در رابطه با کوکی ها مشکل دارم اون آموزش توی وبلاگ رو هم خوندم ولی اصلا تو قسمت bookmark toolbar که من new bookmark

رو میزنم گزینه url نداره میشه یه بار دیگه برای ??ایر ??اکس توضیح کامل بدین واقعا ممنونم

خواهش میکنم

ببینید اگه Url نیست به هر حال باید یه محلی برای وارد کردن لینک باشه! اون کد رو باید مثه لینک یه سایت در نظر بگیرید و بک مارکش کنید همین!

خواهش میکنم

ببینید اگه Url نیست به هر حال باید یه محلی برای وارد کردن لینک باشه! اون کد رو باید مثه لینک یه سایت در نظر بگیرید و بک مارکش کنید همین!

ممنون از پاسختون ولی وقتی من اون کوکی که شما معر??ی کردین رو تو قسمت location که ??کر کنم همون url که شما

گ??تین باشه وارد میکنم server not find میزنه نمی دونم چیکار کنم

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now

• Create New...