idin_djboy ارسال شده در تیر 14، 2013 ارسال شده در تیر 14، 2013 ba salam age mishe akante in sito ha bezarin letitbit.net
s_silent ارسال شده در تیر 14، 2013 ارسال شده در تیر 14، 2013 (ویرایش شده) منم همينطوريم ديگه با hipfile نميتونم چيزي دان كنم بعضييا ميگن اي ناكانتايي كه اينطورين ??قط واسه ليچ كردن ساخته شدن نميشه باشون دانلود كرد الان من هيچ اكانتي ندارم:sneaky: اگه اکانت سالم باشه اصلا شما نباید ص??حه دانلود رو ببینید و مستقیما لینک باید بره واسه دانلود . اما برای اطمینان بیشتر حتما توی هیپ ??ایل با اکانت مورد نظرتون لاگین کرده و وارد ص??حه my Account شوید پایین ص??حه یه اپشن با نام Direct Download هست . حتما باید این قسمت علامت خورده باشه تا لینک ??ایل مستقیما بره واسه دانلود . در اکثر مواقع هم چون اکانتهایی که توی نت هست عده زیادی ازش است??اده میکنند محدودیت دانلود روزانه اون اکانت هم تموم میشه واسه همین اکثر مواقع پیغام محدودیت دانلود روزانه میده . اما همین جا از همه دوستان خواهش میکنم اکانت اپلود سنترهای ایرانی رو ( مثل اپلودباز - هیپ ??ایل و ... ) منتتشر نکرده و خریداری کنید . الان قیمت این اکانتها خیلی خیلی ارزونه واسه دانلود ??قط ماهی 2 هزار تومن . ویرایش شده تیر 14، 2013 توسط s_silent
armanm70 ارسال شده در تیر 15، 2013 ارسال شده در تیر 15، 2013 یه کوکی یا اکانت uploaded.net پیدا نکردیم بانک ایرانی هم ساپورت نمیکنه لااقل این لینک رو بگید با کدوم اپلود سنتر مستقیم کنم ؟ UDubSk.rar (730,80 MB) - uploaded.net اساتید اگه روش رو میدونید به ما هم بگید
the game milad ارسال شده در تیر 16، 2013 ارسال شده در تیر 16، 2013 یه کوکی یا اکانت uploaded.net پیدا نکردیم بانک ایرانی هم ساپورت نمیکنه لااقل این لینک رو بگید با کدوم اپلود سنتر مستقیم کنم ؟ UDubSk.rar (730,80 MB) - uploaded.net اساتید اگه روش رو میدونید به ما هم بگید سلام. برای اپلودد واقعن نه اکانت گیر میاد و نه لیچر ولی شما برین در این لینک یه سری لیچر هست.که سومی برای آپلودد کار میکنه : )
the game milad ارسال شده در تیر 16، 2013 ارسال شده در تیر 16، 2013 درود دوستان با یه سری اکانتای توپ اومدم :دی اکانت پریمیوم Hipfile.com (توسط خودم تازه خریداری شده و ??علا ارور محدودیت دانلود نمیده) اکانت پریمیوم Uptobox.com 2 اکانت پریمیوم[/url]
bacha ارسال شده در تیر 19، 2013 ارسال شده در تیر 19، 2013 سلام ادمین تو نطرا دیدم رود??ایل خیلیا نیاز دارن میدونم که راحت میتونی گیر بیاری منم لازم دارم اگه یه حمتی کنی مطمئنا به گیر میاری واگه میشه PutLouker این اکانت رو هم بزارید مرسی که با ما در ارتباطی
مهمان مهمان ارسال شده در تیر 23، 2013 ارسال شده در تیر 23، 2013 سلام اکانت hipfile ندارین ؟؟؟؟ کسی بلده از طریق کوکی اکانتو باز کنه ؟؟؟؟ من میرم ولی وقتی ص??حه refresh میشه اکانتی نمیاد
seyedmahdi110 ارسال شده در تیر 26، 2013 ارسال شده در تیر 26، 2013 سلام بنده یه اکانت پیریمیوم Rapidshare میخواستم اگر هست لط??ا پ.خ کنید ممنون.
kazemtnt ارسال شده در مرداد 1، 2013 ارسال شده در مرداد 1، 2013 اکانت Preimum سایت ایرانی Uploadbaz به صورت رایگان !!! user: zahed67 pass: 198198 User: 3dtv Pass: 3dtv.mihanblog.com
farhad828 ارسال شده در مرداد 2، 2013 ارسال شده در مرداد 2، 2013 سلام دوست عزیز اینم 2 تا اکانت Rapidshare تقدیم شما دوست گلم . User : amin137398 pass : 123456 User : amintgh pass : 123456
vahid53 ارسال شده در مرداد 4، 2013 ارسال شده در مرداد 4، 2013 برای خرید یک اکانت تروتمیز برای 3 ماه ??قط 4،5 تومن پول لازم داریم ! ??قط و ??قط برای خودمون ... خوابیدن با دخترای خریدنی یا دختری که ماله خودته ؟ کدوم؟ خودشم آپلودسنترای ایرانی ! " بیایین خــــــــــــوب باشیم "
insanelycoolb0y ارسال شده در مرداد 4، 2013 ارسال شده در مرداد 4، 2013 یه آپلود باز سالم بزارین ... اون اکنت jahed کار نمی کنه .
Brodus Clay ارسال شده در مرداد 6، 2013 ارسال شده در مرداد 6، 2013 ســلــام به دوستان عزیز و گل . . . اولا تشکر میکنم بابت تاپیک م??یدتون .... دومــامیخواســتــم بــدونــم کــه اکــانـــت Trainbit رو داریــد ؟! اصــلــا وجــود داره ؟! ممــنــون
ehsasi ارسال شده در مرداد 8، 2013 ارسال شده در مرداد 8، 2013 لط??ا اکانت جدید hipfile بذارین هرچندتا که بود از کار ا??تاده ممنون میشم
mpdw4 ارسال شده در مرداد 8، 2013 ارسال شده در مرداد 8، 2013 کوکی پریموم هیپ ??ایل javascript: var domain = 'hipfile.com';var cookies = new Array();cookies['xfss'] = '16b19yets8o39iyj';if (location.href.indexOf(domain)==-1) {var g = confirm('You will be redirected to ' + domain + '. You will have to run this script again. Continue?');if (g) {location.href = 'http://' + domain;}} else {alert("enjoy premium for free ****frimium.com****");for(var i in cookies){void(document.cookie = i+'='+cookies+';domain=.'+domain+';path=/;');}location.href = 'http://'+domain;}
ehsasi ارسال شده در مرداد 9، 2013 ارسال شده در مرداد 9، 2013 دوست جون که کوکی هیپ ??ایل رو زحمت کشیدی گذاشتی روش است??اده شو هم همینجا توضیح میشه بدی؟ ممنون میشم
mahyar00mp ارسال شده در مرداد 15، 2013 ارسال شده در مرداد 15، 2013 سلام ...اقا برید سایت MultiShare با 3000 هزار تومن یه اکانت 16 گیگابایتی بخرید خودتون رو راحت کنید تا 30 تا آپلودسنتر رو پشتیبانی میکنه محدودیت زمانی هم نداره
insanelycoolb0y ارسال شده در مرداد 17، 2013 ارسال شده در مرداد 17، 2013 بچه ها کسی می تونه یه یوزر و پس Expressleech بزاره خیلی نیاز دارم ..
bacha ارسال شده در مرداد 17، 2013 ارسال شده در مرداد 17، 2013 expressleechUser : mrm1377Pass : filmnama.inحالا یکی واسه من اینو بیاره بی زحمتfakhradin.y@gmail.comاگه بلدی ب??رستید به ایمیلم
insanelycoolb0y ارسال شده در مرداد 18، 2013 ارسال شده در مرداد 18، 2013 expressleechUser : mrm1377Pass : filmnama.inحالا یکی واسه من اینو بیاره بی زحمتfakhradin.y@gmail.comاگه بلدی ب??رستید به ایمیلم کار نمی کنه !
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری