رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

• پاسخ 444
  • Created
  • آخرین پاسخ

Top Posters In This Topic

ارسال شده در (ویرایش شده)
منم همينطوريم ديگه با hipfile نميتونم چيزي دان كنم

بعضييا ميگن اي ناكانتايي كه اينطورين ??قط واسه ليچ كردن ساخته شدن نميشه باشون دانلود كرد

الان من هيچ اكانتي ندارم:sneaky:

اگه اکانت سالم باشه اصلا شما نباید ص??حه دانلود رو ببینید و مستقیما لینک باید بره واسه دانلود . اما برای اطمینان بیشتر حتما توی هیپ ??ایل با اکانت مورد نظرتون لاگین کرده و وارد ص??حه my Account شوید پایین ص??حه یه اپشن با نام Direct Download هست . حتما باید این قسمت علامت خورده باشه تا لینک ??ایل مستقیما بره واسه دانلود .

در اکثر مواقع هم چون اکانتهایی که توی نت هست عده زیادی ازش است??اده میکنند محدودیت دانلود روزانه اون اکانت هم تموم میشه واسه همین اکثر مواقع پیغام محدودیت دانلود روزانه میده .

اما همین جا از همه دوستان خواهش میکنم اکانت اپلود سنترهای ایرانی رو ( مثل اپلودباز - هیپ ??ایل و ... ) منتتشر نکرده و خریداری کنید . الان قیمت این اکانتها خیلی خیلی ارزونه واسه دانلود ??قط ماهی 2 هزار تومن .

ویرایش شده توسط s_silent
ارسال شده در
یه کوکی یا اکانت uploaded.net پیدا نکردیم

بانک ایرانی هم ساپورت نمیکنه

لااقل این لینک رو بگید با کدوم اپلود سنتر مستقیم کنم ؟

UDubSk.rar (730,80 MB) - uploaded.net

اساتید اگه روش رو میدونید به ما هم بگید

سلام. برای اپلودد واقعن نه اکانت گیر میاد و نه لیچر

ولی شما برین در این لینک یه سری لیچر هست.که سومی برای آپلودد کار میکنه : )

ارسال شده در

سلام ادمین تو نطرا دیدم رود??ایل خیلیا نیاز دارن میدونم که راحت میتونی گیر بیاری منم لازم دارم اگه یه حمتی کنی مطمئنا به گیر میاری واگه میشه PutLouker این اکانت رو هم بزارید مرسی که با ما در ارتباطی

مهمان مهمان
ارسال شده در

سلام اکانت hipfile ندارین ؟؟؟؟ کسی بلده از طریق کوکی اکانتو باز کنه ؟؟؟؟ من میرم ولی وقتی ص??حه refresh میشه اکانتی نمیاد

ارسال شده در

برای خرید یک اکانت تروتمیز برای 3 ماه ??قط 4،5 تومن پول لازم داریم !

??قط و ??قط برای خودمون ... خوابیدن با دخترای خریدنی یا دختری که ماله خودته ؟ کدوم؟

خودشم آپلودسنترای ایرانی !

" بیایین خــــــــــــوب باشیم "

ارسال شده در

ســلــام به دوستان عزیز و گل . . .

اولا تشکر میکنم بابت تاپیک م??یدتون ....

دومــامیخواســتــم بــدونــم کــه اکــانـــت Trainbit رو داریــد ؟! اصــلــا وجــود داره ؟!

ممــنــون

ارسال شده در

کوکی پریموم هیپ ??ایل

javascript: var domain = 'hipfile.com';var cookies = new Array();cookies['xfss'] = '16b19yets8o39iyj';if (location.href.indexOf(domain)==-1) {var g = confirm('You will be redirected to ' + domain + '. You will have to run this script again. Continue?');if (g) {location.href = 'http://' + domain;}} else {alert("enjoy premium for free ****frimium.com****");for(var i in cookies){void(document.cookie = i+'='+cookies+';domain=.'+domain+';path=/;');}location.href = 'http://'+domain;}

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...