moohamad75 Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 سلام ، ببین بهت پیشنهاد میکنم دی وی دی رو ببر و عوضش کن اگه کار نکرد پس معلوم میشه که بازی با سیستمتون همخونی نداره :sa0d: سلام واسه منم این ات??اق ا??تاده دی وئ دیا مشکلی ندارن بازی با سیستمم همخونی داره لط??ا یه راه حلی پیدا کنید Link to comment Share on other sites More sharing options...
Section Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 سلام دوستان مشکل من حل شد:2lkfck5: راستش خودمم نمیدونم چطوری ولی اونقد دستکاریش کردم تا ر??ت تو بازی. کرک ورژن 1.1 ایراد داره اصلا اجرا نمیشه ولی 1.2 عالیه گرا??یک توووووووپ ، صدا عالی در ضمن یه اشتباه دارین یوزر و پسورد رو هردوشون رو SKiDROW بزنین:7AD_headspin: مو??ق باشین شب و روزم شده این بازی:gigglesmile: شبتون بخیر:2lkfck5: درپناه حق:thumbup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakharha Posted July 3, 2012 Author Share Posted July 3, 2012 بازی برای من بعد از رد شدن اون قسمتی که اول بازی یه بمب رو کش?? میکنن و بعدش من??جر میشه،توی لودینگ گیر میکنه و هرچی صبر میکنم این لودینگ لعنتی تموم نمیشه،باید چیکار کنم؟؟؟ mer30 دوست عزیز شما باید چند دقیقه صبر کنید تا لودینگ بره، این مشکل هم ا??ت ??ریم بازی هست اگه نمیخواید صبر کنید باید رزولوشن بازی رو تا آخرین درجه پایین بیارید. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRUS Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 کلا چند مرحله داره؟ من مرحله ی 12 رو بردم دیگه مرحله بعدش نبود... Link to comment Share on other sites More sharing options...
omidkhalafbeigi Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 کسی نبود جواب من رو بده ؟؟؟؟من توی یکی از مراحلی که توی جایی مثل اردوگاه هست و توی یه خونه ای که خراب شده هستیم و دشمن ها و یک تانک میاد شلیک میکنه گیر کردم و اگه میشه کمکم کنید Link to comment Share on other sites More sharing options...
omidkhalafbeigi Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 ??کر کنم مرحله 12 هست :-_-: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mehran khosro Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 (edited) ??کر کنم مرحله 12 هست :-_-: عزیز شما باید یه چند دقیقه مقاومت کنین بعد یه هواپیما مید بمباران میکنه تازه اون مرحله دهم Edited July 3, 2012 by mehran khosro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Section Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 سلام خسته نباشین بازی خورا تمومش کردم موقع انتخاب شدت سختی مراحل، چون ذوق زده بودم که بازی اجرا شده، Elite رو انتخاب کردم. با اینکه سخت بود ولی ارزشش رو داشت. تو بعشی از مراحل شیطون میگه بزن سیستمو داغون کن. آخه بدجوری سختن Link to comment Share on other sites More sharing options...
Section Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 بازیه خیلی جالبی بود و مرحله هاش طولانی و جذاب. مخصوصأ دستور دادناش هوش مصنوعیشون خیلی خوبه، من شی??ته اون ویرایش اسلحه ها شدم هرجور که دلت میخواد با اسلحه ها ر??تار کن و با سلیقه خودت Upgrade کن مو??ق باشین دوستان Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostmw Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 سلام.من تو یه مرحله که سواره یه هلیکوپتری و با ید ماشینارو رگبار ببندی گیر کردم .اگه امکان داره خواهش میکنم کسی که بازیو تموم کرده یا اون مرحله رو ر??ته سیوشو یجا آپلود کنه و لینکشو برام بزاره تو ??رم . ممنونم Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostmw Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 سلام.من تو مرحله 4 تو پ***تان او نجا که ماشینارو به رگبار میبندی گیر کردم اگر کسی بازیو تموم کرده یا اون مرحله رو ر??ته خواهش می کنم خواهش میکنم سیوشو یجا آپکنه و لینکشو بزاره برام .plzzzz:-_-:بد جور این مرحله حالمو گر??ته ممنونم دوستان Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest مهمان Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 سلام دوستان من 7 x64 دارم با Future Soldier.exe که میخوام برم یوزر و پس رو میدم بعد وقتی که میخوام play بزنم ارور ubiorbitapi_r2.dll می ده چیکار کنم؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
miladsisx Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 راجب این ارورت نمیدونم ولی در کل منم ویندوز 7 64بیتی داشتم نتونستم بازی رو اجرا کنم ولی الان با ویندوز 7 32بیتی بدون مشکل دارم اجراش میکنم :Iran: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostmw Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 سلام.من تو مرحله 4 تو پ***تان او نجا که ماشینارو به رگبار میبندی گیر کردم اگر کسی بازیو تموم کرده یا اون مرحله رو ر??ته خواهش می کنم خواهش میکنم سیوشو یجا آپکنه و لینکشو بزاره برام .plzzzz:-_-:بد جور این مرحله حالمو گر??ته ممنونم دوستان برادرا خاهش می کنم کمکم کنید یه ??ایله 500 کیلو بایتیه سیو نیاز دارم Link to comment Share on other sites More sharing options...
mehran khosro Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 سلام دوستان من 7 x64 دارم با Future Soldier.exe که میخوام برم یوزر و پس رو میدم بعد وقتی که میخوام play بزنم ارور ubiorbitapi_r2.dll می ده چیکار کنم؟ ربطی به ویندوز نداره چون من دارم باویندوز 7 64بیتی بازی میکنم. ممکنه مشکل از کرک باشه یا اپدیت نبودن ویندوز یا بازی یا...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mehran khosro Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 برادرا خاهش می کنم کمکم کنید یه ??ایله 500 کیلو بایتیه سیو نیاز دارم من دارم ولی نمیدونم چه جوری آپ کنم Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostmw Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 من دارم ولی نمیدونم چه جوری آپ کنم من دارم ولی نمیدونم چه جوری آپ کنم داداش تو مسیر C:\Users\GHOST\Documents\Ubisoft\Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier\profiles\SKiDROW\13705\SavedGame ویندوزت یه ??ایل ??کر کنم به نامه 1 atou save هستش ا.ن. به زیپ تبدیل کن {بریزش تو زیپ} و تو یه جا مثل اینجا:http://uploadfa.net/index.php آپلود کن.دادا دمت گرم اگه انجام بدی بدجوری لنگ این سیوم Link to comment Share on other sites More sharing options...
mehran khosro Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 داداش تو مسیر C:\Users\GHOST\Documents\Ubisoft\Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier\profiles\SKiDROW\13705\SavedGame ویندوزت یه ??ایل ??کر کنم به نامه 1 atou save هستش ا.ن. به زیپ تبدیل کن {بریزش تو زیپ} و تو یه جا مثل اینجا:http://uploadfa.net/index.php آپلود کن.دادا دمت گرم اگه انجام بدی بدجوری لنگ این سیوم بیا اینم ادرسhttp://uploadfa.net/uploads/13414059191.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostmw Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 داداش یه دونیا ممنونم کاره منو راه انداختی :cancan::6: Link to comment Share on other sites More sharing options...
batman_b52 Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 با سلام من بازی رو با هزار مشکل اجراش کردم ولی مشکل صدا دارم بازی اصلا صدا نداره لط??ا کمک کنین. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mehran khosro Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 دوستان اینم سیو کامل بازیhttp://uploadfa.net/uploads/13414980311.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest مهمان Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 اسپیکر رو روشن کن Link to comment Share on other sites More sharing options...
batman_b52 Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 میشه بیشترتوضیح بدین اسپیکرم هم روشنه Link to comment Share on other sites More sharing options...
POOYA1376 Posted July 6, 2012 Share Posted July 6, 2012 من وقتی که بازی رو اجرا میکنم نیمی از ص??حه میو??ته روی مانیتو و نیمی دیگر وجود نداره لط??ا کمکم کنید Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantan.1375 Posted July 6, 2012 Share Posted July 6, 2012 منم همین مشکلو داشتم رو یازی کلیک راست کن run az adminstrator رو بزن بازی شروع میشه Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now