Jump to content
انجمن پی سی دی

مسائل و مشکلات بازی زیبای Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier (نسخه PC)

Recommended Posts

سلام ، ببین بهت پیشنهاد میکنم دی وی دی رو ببر و عوضش کن اگه کار نکرد پس معلوم میشه که بازی با سیستمتون همخونی نداره :sa0d:

سلام واسه منم این ات??اق ا??تاده

دی وئ دیا مشکلی ندارن

بازی با سیستمم همخونی داره

لط??ا یه راه حلی پیدا کنید

سلام دوستان

مشکل من حل شد:2lkfck5:

راستش خودمم نمیدونم چطوری ولی اونقد دستکاریش کردم تا ر??ت تو بازی. کرک ورژن 1.1 ایراد داره اصلا اجرا نمیشه ولی 1.2 عالیه

گرا??یک توووووووپ ، صدا عالی

در ضمن یه اشتباه دارین

یوزر و پسورد رو هردوشون رو SKiDROW بزنین:7AD_headspin:

مو??ق باشین

شب و روزم شده این بازی:gigglesmile:

شبتون بخیر:2lkfck5:

درپناه حق:thumbup:

بازی برای من بعد از رد شدن اون قسمتی که اول بازی یه بمب رو کش?? میکنن و بعدش من??جر میشه،توی لودینگ گیر میکنه و هرچی صبر میکنم این لودینگ لعنتی تموم نمیشه،باید چیکار کنم؟؟؟

mer30

دوست عزیز شما باید چند دقیقه صبر کنید تا لودینگ بره، این مشکل هم ا??ت ??ریم بازی هست

اگه نمیخواید صبر کنید باید رزولوشن بازی رو تا آخرین درجه پایین بیارید.

کسی نبود جواب من رو بده ؟؟؟؟من توی یکی از مراحلی که توی جایی مثل اردوگاه هست و توی یه خونه ای که خراب شده هستیم و دشمن ها و یک تانک میاد شلیک میکنه گیر کردم و اگه میشه کمکم کنید

سلام

خسته نباشین بازی خورا

تمومش کردم

موقع انتخاب شدت سختی مراحل، چون ذوق زده بودم که بازی اجرا شده، Elite رو انتخاب کردم. با اینکه سخت بود ولی ارزشش رو داشت. تو بعشی از مراحل شیطون میگه بزن سیستمو داغون کن. آخه بدجوری سختن

بازیه خیلی جالبی بود و مرحله هاش طولانی و جذاب. مخصوصأ دستور دادناش

هوش مصنوعیشون خیلی خوبه، من شی??ته اون ویرایش اسلحه ها شدم

هرجور که دلت میخواد با اسلحه ها ر??تار کن و با سلیقه خودت Upgrade کن

مو??ق باشین دوستان

سلام.من تو یه مرحله که سواره یه هلیکوپتری و با ید ماشینارو رگبار ببندی گیر کردم .اگه امکان داره خواهش میکنم کسی که بازیو تموم کرده یا اون مرحله رو ر??ته سیوشو یجا آپلود کنه و لینکشو برام بزاره تو ??رم .

ممنونم

سلام.من تو مرحله 4 تو پ***تان او نجا که ماشینارو به رگبار میبندی گیر کردم اگر کسی بازیو تموم کرده یا اون مرحله رو ر??ته خواهش می کنم خواهش میکنم سیوشو یجا آپکنه و لینکشو بزاره برام .plzzzz:-_-:بد جور این مرحله حالمو گر??ته

ممنونم دوستان

Guest مهمان

سلام دوستان

من 7 x64 دارم با Future Soldier.exe که میخوام برم یوزر و پس رو میدم بعد وقتی که میخوام play بزنم ارور ubiorbitapi_r2.dll می ده

چیکار کنم؟

راجب این ارورت نمیدونم ولی در کل منم ویندوز 7 64بیتی داشتم نتونستم بازی رو اجرا کنم

ولی الان با ویندوز 7 32بیتی بدون مشکل دارم اجراش میکنم

:Iran:

سلام.من تو مرحله 4 تو پ***تان او نجا که ماشینارو به رگبار میبندی گیر کردم اگر کسی بازیو تموم کرده یا اون مرحله رو ر??ته خواهش می کنم خواهش میکنم سیوشو یجا آپکنه و لینکشو بزاره برام .plzzzz:-_-:بد جور این مرحله حالمو گر??ته

ممنونم دوستان

برادرا خاهش می کنم کمکم کنید یه ??ایله 500 کیلو بایتیه سیو نیاز دارم

سلام دوستان

من 7 x64 دارم با Future Soldier.exe که میخوام برم یوزر و پس رو میدم بعد وقتی که میخوام play بزنم ارور ubiorbitapi_r2.dll می ده

چیکار کنم؟

ربطی به ویندوز نداره چون من دارم باویندوز 7 64بیتی بازی میکنم. ممکنه مشکل از کرک باشه یا اپدیت نبودن ویندوز یا بازی یا......

من دارم ولی نمیدونم چه جوری آپ کنم

من دارم ولی نمیدونم چه جوری آپ کنم

داداش تو مسیر C:\Users\GHOST\Documents\Ubisoft\Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier\profiles\SKiDROW\13705\SavedGame ویندوزت یه ??ایل ??کر کنم به نامه 1 atou save هستش ا.ن. به زیپ تبدیل کن {بریزش تو زیپ} و تو یه جا مثل اینجا:http://uploadfa.net/index.php

آپلود کن.دادا دمت گرم اگه انجام بدی بدجوری لنگ این سیوم

داداش تو مسیر C:\Users\GHOST\Documents\Ubisoft\Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier\profiles\SKiDROW\13705\SavedGame ویندوزت یه ??ایل ??کر کنم به نامه 1 atou save هستش ا.ن. به زیپ تبدیل کن {بریزش تو زیپ} و تو یه جا مثل اینجا:http://uploadfa.net/index.php

آپلود کن.دادا دمت گرم اگه انجام بدی بدجوری لنگ این سیوم

بیا اینم ادرسhttp://uploadfa.net/uploads/13414059191.rar

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...