zardrang Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 من تو بازی تو یکی از مراحل با این پیغام مواجه میشم تنظیمات بازی رو کمترین درچه آوردم ولی باز ??ایده نداره http://up.p30day.com/images2/83502752759505605391.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
P@IN KILLER Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 سلام دوستان من وقتی داخل بازی میخوام به دشمن تیر اندازی کنم موس به طر?? جهت های دیگه حرکت نمیکنه لط??ا بگید مشکل از کجاست ممنون Link to comment Share on other sites More sharing options...
dom tala Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 دوست من.احتمال بسیار زیاد مشکل از کرکتون هست.یه سری به سایت p30source.com بزنید.سایت ??وق العاده ای هست.ایرانی هم هست.حتما مشکلتون حل میشه. اگر تونستید بازی های شرکت game-ever رو بگیرید که عالی هستند و اصلا خراب نیستند و مشکلی هم ندارند.خیلی مشکلات عجیب تر از مشکلات شما داشتن ولی من اصلا از این مشکلات نداشتم. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P@IN KILLER Posted September 15, 2012 Share Posted September 15, 2012 من به این سایت هم ر??تم ولی کسی جواب منو نداد من داخل بازی وقتی روی یه ن??ر زوم میکنم تا تیر بزنم موس به اطرا?? حرکت نمیکنه ولی تیر میزنه لط??ا کمکم کنید Link to comment Share on other sites More sharing options...
zardrang Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 من به این سایت هم ر??تم ولی کسی جواب منو نداد من داخل بازی وقتی روی یه ن??ر زوم میکنم تا تیر بزنم موس به اطرا?? حرکت نمیکنه ولی تیر میزنه لط??ا کمکم کنید خودتو خسته نکن دادا کسی بهت جواب نمیده اینجا ??قط تاپیک الکی میزنن اصلا به درخواست ها توجه نمیشه من خودم نظر نوشتم اصلا کسی حتی ??حش نداد چه برسه به نظر Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilson1373 Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 دوستان من این بازی رو گر??تم و ریختم تروخدا کمکم کنید.بازی اجرا میشه ولی اصلا روون نیست انگار رم یا گرا??یکم کم میاره نمیشه بازی کرد چیکار کنم؟ سیستمم : gerafic : ati 5450 1gig ram 2 gig cpu: 3.7 core I3 چیکار کنم؟؟/؟ گرا??یک بازی رو هم گذاشتم رو 600*800 ولی باز کم میاره. کمکم کنید. ممکنه مشکل از کرک باشه؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zardrang Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 دوستان من این بازی رو گر??تم و ریختم تروخدا کمکم کنید.بازی اجرا میشه ولی اصلا روون نیست انگار رم یا گرا??یکم کم میاره نمیشه بازی کرد چیکار کنم؟ سیستمم : gerafic : ati 5450 1gig ram 2 gig cpu: 3.7 core I3 چیکار کنم؟؟/؟ گرا??یک بازی رو هم گذاشتم رو 600*800 ولی باز کم میاره. کمکم کنید. ممکنه مشکل از کرک باشه؟ خودتو خسته نکن دادا کسی بهت جواب نمیده اینجا ??قط تاپیک الکی میزنن اصلا به درخواست ها توجه نمیشه من خودم نظر نوشتم اصلا کسی حتی ??حش نداد چه برسه به نظر به دیگر دستمون رو همین گ??تم Link to comment Share on other sites More sharing options...
sina707 Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 کسانی که میخوان بی دردسر بازی دانلود کنند و به نظرات و مشکلات اونها رسیدگی شه به این سایت سر بزنید. گیم گذر Link to comment Share on other sites More sharing options...
alirezahassani Posted September 24, 2012 Share Posted September 24, 2012 با سلام خدمت همگی می خواستم که بزرگ های این انجمن من را راهنمایی کنند مشکل من این است Link to comment Share on other sites More sharing options...
koroshmanam Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 سلام من بازیم وقتی ***ترکتش کردم یه ??ایلی به نام و آدرس زیر ارور داد : CRC failed in SKIDROW\orbit\data\resources\buy_reward.wav ولی وقتی بعدش بازی رو از ستاپش نصب کردم و رو لانچر بازی کلیک کردم ارور زیر رو میده: system error: the system cannot find the file specified. )2) createprocess failed حالا نمیدونم اگه از اون ??ایل ناقص هست که اگه میشه برام آپلودش کنید یا اگه از کرکی هست خب بگید دانلود کنم ولی کرک اکیدرو رو گذاشتم و این ارور رو گر??تم Link to comment Share on other sites More sharing options...
mehdi6239 Posted October 17, 2012 Share Posted October 17, 2012 سلام دوستان. بعد از اینکه این بازی توسط شرکت Ubisoft ارائه شد این بازی در اجرا ونصب مشکلات ??راوانی داشت که این شرکت با ارائه اپدیت هایی در ۳ مرحله این مشکل را حل کرد این مشکل yeti ,گیر کردن بازی در مراحل مختل??,کند شدن بازی حین اجرا,و… را دارید با دانلود سه گانه این کرک ها به ترتیب و کپی کردن انها در محل نصب بازی میتوانید این مشکل هارا حل کنید توجه کنید که کارت گرا??یک و کارت صوتی رایانه شما اخرین ورژن باشد که در غیر این صورت میتوانید از سایت دانلودرها این مشکل را حل نمایید در صورت بروز هرگونه مشکل دیگر,مشکل خود را در بخش نظرات به ثبت رسانده تا به مشکل شما رسیدگی وپاسخ داده شود. ویزگی های این کرک بازی: حل مشکل yeti fatal error در بازی حل lag بازی (گیر کردن) در حین اجرا [h=2]راهنمای نصب[/h]1- بازی را از حالت ??شرده خارج کنید. 2- آنتی ویروس خود را غیر ??عال کنید. 3- ??ایل Setup.exe را به صورت Run As Administrator اجرا کنید. 4 - در صورتی که قصد نصب آپدیت ها را دارید، باید آن ها را به ترتیب 1.1، 1.2، 1.3 و 1.4 نصب کنید. (توجه کنید که آپدیت ها را قبل از کرک کردن باید نصب کنید و همچنین نصب این آپدیت ها الزامی نیست) 5- پس از نصب محتویات پوشه Crack Fix را در محل نصب بازی کپی کنید. 6- بازی را به صورت آ??لاین اجرا کنید و در صورتی که در ابتدای بازی از شما Username و Password در خواست کرد در قسمت Username کلمه SKIDROW را تایپ کنید و در قسمت رمز یک رمز دلخواه وارد کنید و گزینه Remember Me را ??عال کنید. تمام آپدیتهای بازی اضا??ه شد! (۱-۲-۳-۴) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mehdi6239 Posted October 17, 2012 Share Posted October 17, 2012 file:///C:/Users/MEHDI/Downloads/Compressed/GRFS%20Update%20v1.01/GRFS%20Update%20v1.01%20(www.Downloadha.com)/Tom%20Clancys%20Ghost%20Recon%20Future%20Soldier%20Update%20v1.01-P2P/1.1.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
mehdi6239 Posted October 17, 2012 Share Posted October 17, 2012 1.1 رو بالا گذاشتم وبه ترتیب بقیشم میذارم.file:///C:/Users/MEHDI/Downloads/Compressed/Update_T_%20C_%20Ghost%20Recon%20F_S_1.2/GRFS_1.2.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
mehdi6239 Posted October 17, 2012 Share Posted October 17, 2012 file:///C:/Users/MEHDI/Downloads/Compressed/Update_Tom%20C_%20Ghost%20Recon%20F_S%201.3/grfs_1.03.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
mehdi6239 Posted October 17, 2012 Share Posted October 17, 2012 file:///C:/Users/MEHDI/Downloads/Compressed/GRFS%20update-1.4/GRFS-update%201.4/GRFS_1.4.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
mehdi6239 Posted October 17, 2012 Share Posted October 17, 2012 تمام مشکلاتتون حل میشه .اگه نتونستید دانلود کنید به سایتی که میگم برید حتمآ..دانلود کرک و اپدیت های بازی Ghost Recon: Future Soldier - دانلودر ها Link to comment Share on other sites More sharing options...
siavash752 Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 من تو اولای بازی گیر کردم اگه کسی بازی رو تموم کرده لط?? میکنید کمک کنیداونجایی که یه جیپ میاد یه مسلسل اتوماتیک روشه هر کاری میکنم لامسب تکون نمیخوره Link to comment Share on other sites More sharing options...
siavash752 Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 :1231907333:من تو اولای بازی گیر کردم اگه کسی بازی رو تموم کرده لط?? میکنید کمک کنیداونجایی که یه جیپ میاد یه مسلسل اتوماتیک روشه هر کاری میکنم لامسب تکون نمیخوره hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhelpme please:1231907333: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sina707 Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 :1231907333:من تو اولای بازی گیر کردم اگه کسی بازی رو تموم کرده لط?? میکنید کمک کنیداونجایی که یه جیپ میاد یه مسلسل اتوماتیک روشه هر کاری میکنم لامسب تکون نمیخوره hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhelpme please:1231907333: سلام. دوست من. من بازی رو تموم کردم اگه میتونی یه عکس از مرحله بگیر بزار ببینم کجاست. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amirgorji Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 دوستان این که می گه Account suspended !!!!!!!? :thumbdn: جون هرکی دوست دارین یه کاریش بکنید منم گیرم اینجا ولی ??قط مشکلم در بازی H.A.W.X 2 هست. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tragzes Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 هنگام اجرای بازی و لود شدن لانچر یا باید مودم رو خاموش کنید یا توسط ??ایروال ویندوز لانچر رو برای دسترسی به اینترنت بلاک کنید. دوستان این که می گه Account suspended !!!!!!!? :thumbdn: جون هرکی دوست دارین یه کاریش بکنید منم گیرم اینجا ولی ??قط مشکلم در بازی H.A.W.X 2 هست. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ariya Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 درود بر شما من این بازی رودانلود و نصب کردم و تمام کارای لازم رو هم انجام دادم الان برای اجرا این ارو رو میدهGenerate mindump همان کاری که ??رمودید یعنی برم دایکیومنت و بد پرپرتیس بزنم و باقی ماجرا رو هم انجام دادم ولی باز هم درست نشد . ویندوزم 8 هستش اهنمایی ب??رمایید ممنون می شم Link to comment Share on other sites More sharing options...
مجید غفاریان Posted September 10, 2020 Share Posted September 10, 2020 سلام دوستان من در بازی گاست ریکون سرباز آینده در مرحله ۱۲shatered mountain ارور visual c++ library میده چکار کنم؟؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now