mehran khosro ارسال شده در شهریور 24، 2012 ارسال شده در شهریور 24، 2012 (ویرایش شده) منم همین مشکلو داشتم . شما باید ویندوز 7 سرویس پک1 نسخه نهایی رو نصب کن مشکلت درست میشه.انتی ویروس ات هم خاموش کن.کارت گرا??یک ات هم آپدیت کن.(مربوط به ص??حه ابی که ریستارت میشه) ویرایش شده شهریور 24، 2012 توسط mehran khosro
MJMsoftwares ارسال شده در شهریور 24، 2012 ارسال شده در شهریور 24، 2012 سلام دکتر جان اول از همه قوانین تاپیک یادتون نره و ??ارسی تایپ کنید مشکل ص??حه آبی همیشه نرم ا??زاری نیست و بعضی وقتا میتونه توی دردسر بندازه آدمو پس چندتا کار بکنید شاید شاید و باز هم میگم شاید بشه کاری کرد. 1. راست کلیک روی my computer بعد گزینه manage سپس از پنجره باز شده device manager رو بزنید و ببینید چندتا علامت تعجب(سخت ا??زار هایی که سیستم مو??ق به پیدا کردن اونها و شناسایی نشده)میبینید؟البته پیدا کرده ولی نمیشناسه. 2. جای رم ها رو عوض کنید اگه یکی دارید یکیشو عوض کنید اگرم دوتا دارید دوتاشو کلا بزنید یه جای دیگه اگرم جا کم دارید کلا با یه رم است??اده کنید ببینید چی میشه. 3.تنظیمات BIOS: شما توی تنظیمات BIOS برید و BIOS، CAS Legacy مقدارشو روی auto بزارید. 4. کارت گرا??یکتون آخرین ورژن درایور روش نصب کنید 5. هاردتونو هم د??رگ کنید. برای مشکل ص??حه آبی راه حل درست درمون نیست ولی میتونید این راه هارو دقیق امتحان کنید ولی بازم اگه نشد بگید تا راه های دیگرو بریم. مشکل بلو پیج برای این بازی هیچ ربطی به تنظیمات بایوس نداره ، شماکه این همه بچه ها رو راهنمایی کردی و در ضمن یکمم نازک نارنجی هستی ، یه چیزی بنویس بگنجه ، کرک ریلودد روی اکثر نوت بوک ها باعث بلوپیج میشه ، و ویندوز رو دچار مشکل میکنه ، بهتر هست قبل از است??اده حتما اسم ??لدرش رو عوض کنید ! در ضمن برای pc یا همون سیستم خانگی ، این مشکل با این کرک وجود نداره ، و نیازی هم به ساختن پرو??ایل نیست ، همون ??ایل 200 مگی که در ص??حه ی دانلود همین سایت قرار گر??ته و شامل آپدیت جدید و کرک ریلودد هست ، مشکل رو کامل مرت??ع میکنه "عضو گارانتی تیم سرویس و همکار با واحد گارانتی سازگار ارقام شعبه ی اص??هان ، مو??ق باشید
MJMsoftwares ارسال شده در شهریور 24، 2012 ارسال شده در شهریور 24، 2012 دوستان نسخه ی سرویس پک 1 ویندوز 7 ، که دی وی دی هاش رد بازار موجود میباشد ، اکثرا دچار مشکل هستند ، شما سری یه سایت مایکروسا??ت بزنید و آپدیت های اضا??ه شده در اوایل سال 2012 رو یه نگاهی بکنید متوجه وجود اشکال در سرویس پک مذکور میشید و متوجه میشید در نسخه های جدید مشکل ر??ع شده ، منتهی هنوز در بازار ایران نسخه ی جدید مایکروسا??ت رو ندیدم ، مگر اینکه دوستان مستقیم دانلود کرده باشند و خودشون نصب و است??اده کرده باشند ! برای نوت بوک ، که اکثر نوت بوک ها دو گرا??یک دارند ، حتما قبل از بازی با راست کلیک روی ص??حهی دسکتاپ به گزینه ی configur swichable graphic برید و از حالت high performance است??اده کنید تا از GPU اصلی دستگاه است??اده بشه ، ( برای گرا??یک های amd radeon ATI برای گرا??یک های nVIDIA حتما به NVIDIA CONTROL PANEL ر??ته ، در قسمت Manage 3D قسمت PROGRAM SETTING با زدن دکمه ی ADD و انتخاب شرت کات بازی از محل نصب یا دسکتاپ ، و سپس با است??اده از گزینه ی زیرین گرا??یک یا همان حالت HIGH PERFORMANCE NVIDIA ، بازی رو به گرا??یک اصلی نوت بوک معر??ی کنید و در زیر APPLY کنید ! دقت داشته باشید با راست کلیک روی شرت کات بازی از گزینه ی سوم یعنی RUN WHIT GRAPHIC PROCCESPR حتما روی گزینه ی nvidia کلیک کنید تا بازی با گرا??یک اصلی run شود مو ??ق باشید
mehran khosro ارسال شده در شهریور 25، 2012 ارسال شده در شهریور 25، 2012 ات??اقا تو ایران هم هست جنابالی خبر نداری.پس نگو که نیست.الان خیلی سریع هرچیزی که تو کشورهای خارجی میاد دو روز بعدش تو ایرانه :Iran::Iran::Iran::Iran:
loper ارسال شده در شهریور 25، 2012 ارسال شده در شهریور 25، 2012 سلام خدمت همه دوستان عزیز من هر کاری میکنم تو نصب بازی توی 75% ارور IDSone.dll رو میده چندین بار ویندوز عوض کردم بازم نشد تو 20 تا سایت ر??تم و کارهایی که گ??تن انجام دادم بازم نشد..تو ویندوز ایکس پی و الانم 10 بار تو ویندوز سون با سرویس پک 1 نصبیدم بازم همون ارور میاد..گرا??یکم هم اپدیت کردم ..خلاصه دیگه کاری نمونده انجام نداده باشم دیگه دارم دیوانه میشم خواهشن هر کسی این مشگل رو داشته و حل کرده منم راهنمایی کنه..خیلی ممنون..
kazem3300 ارسال شده در شهریور 25، 2012 ارسال شده در شهریور 25، 2012 (ویرایش شده) سلام .من بازی رو ورژن بلک ب***ش رو ریختم پچ 100022 رو هم نصب کردم .بازی اجرا می شه اما هنگامی که نوشته هاش میره ارم بازی میاد میگه اینتر رو بزن اینتر که می زنم بعد از یک دقیقه ارور می گیره می گه باید به اینترنت وصل شم . حالا باید چه کار کنم؟ [ATTACH=CONFIG]2643[/ATTACH] ویرایش شده شهریور 25، 2012 توسط kazem3300
lordkim ارسال شده در شهریور 25، 2012 ارسال شده در شهریور 25، 2012 من بازی رو درست کردم و ر??تم داخل بازی.تا به الان هم که مشکلی نداشته.برای دوستانی که هنوز مشکل دارن.راه حل خودم رو میگم شاید برای اونها هم جواب بده و زحمتشون به هدر نره برای نسخه reloaded یا همون 26GB بعد از نصب بازی آپدیتی که توی سایت گذاشتن رو دانلود کنید و هر سه تاش رو نصب کنید.بعد احتیاج به کرک skidrow دارید که جناب ayjoon هم توی ص??حه 3 قرار دادن.بعد از کپی کرک اینترنت رو قطع نکنید.برای اینکه اخطار آپدیت بازی رو دریا??ت نکنید از ??ولدر اصلی بازی روی خود مکس پین 3 کلیک کنید و داخل بازی بشید.بعد از ص??حه ای که آرم مکس پین اومد و اینتر رو زدید.چند ثانیه بعد ص??حه ای میاد که یا باید لاگین بشید یا یک اکانت بسازید.اگر اکانت social club دارید که هیچ لاگین بشید و اگر هم ندارید از گوشه سمت چپ پایین نوشته creat account بعد از مراحل ثبت نام زمان لاگین شدن گزینه auto sign رو بزنید که دیگه ازتون دوباره پسورد و ایمیل نخواد.بعد از لاگین escape رو بزنید و وارد بازی میشید.دیگه از اون به بعد احتیاجی به آنلاین نداره و همون آ??لاین وارد بازی بشید.کلا مراحلی که گ??تم 5 دقیقه وقت نمیبره. این مراحل روی نسخه reloaded تست شده و درست هست.(کرک skidrow سالم هست و سعی کنید از همون skidrow اسن??اده کنید.اگر کرکتون skidrow باشه وقتی توی ص??حه ای که باید اینتر رو بزنید میزنه loading ولی کرک theta میزنه intializing ) احتباجی هم به پچ 1.22 theta نداره.من الان خودم مرحله V بازی هستم و تا بحال هیچ مشکلی نداشته. اگر مشکلتون حل شد. لایک کنید. 1
loper ارسال شده در شهریور 25، 2012 ارسال شده در شهریور 25، 2012 سلام خدمت همه دوستان عزیز من هر کاری میکنم تو نصب بازی توی 75% ارور IDSone.dll رو میده چندین بار ویندوز عوض کردم بازم نشد تو 20 تا سایت ر??تم و کارهایی که گ??تن انجام دادم بازم نشد..تو ویندوز ایکس پی و الانم 10 بار تو ویندوز سون با سرویس پک 1 نصبیدم بازم همون ارور میاد..گرا??یکم هم اپدیت کردم ..خلاصه دیگه کاری نمونده انجام نداده باشم دیگه دارم دیوانه میشم خواهشن هر کسی این مشگل رو داشته و حل کرده منم راهنمایی کنه..خیلی ممنون.. کسی نیست راهنمایی کنه تا این بازی رو نصب کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
golpesar24 ارسال شده در شهریور 25، 2012 ارسال شده در شهریور 25، 2012 سلام من بازی رو نصب کردم ... پرو??ایل رو هم کپی کردم ... هرچی هم توی آپدیت بود نصب کردم ... هر چی هم توی کرک بود کپی کردمالان توی خط استارت 2تا گزینه هست : max payne 3 safe mode max payne 3 اولی رو وقتی اجرا میکنم ص??حه sign in باز میشه و خودش با همون پرو??ایل خودش sign in میشه ولی وارد بازی نمیشه و پایینص??حه هم مینویسه باید به اینترنت وصل بشی و یک اکانت توی social club بسازی تا بازی اکتیو بشه ولی جایی برای ساختناکانت وجود نداره .... دومی رو هم وقتی اجرا میکنم یه ص??حه سیاه باز میشه هیچ ات??اقی هم نمیو??ته بعد از چند دقیقه بسته میشه من الان باید چی کار کنم ؟؟؟؟ :(
lordkim ارسال شده در شهریور 25، 2012 ارسال شده در شهریور 25، 2012 (ویرایش شده) سلاممن بازی رو نصب کردم ... پرو??ایل رو هم کپی کردم ... هرچی هم توی آپدیت بود نصب کردم ... هر چی هم توی کرک بود کپی کردمالان توی خط استارت 2تا گزینه هست :max payne 3 safe modemax payne 3اولی رو وقتی اجرا میکنم ص??حه sign in باز میشه و خودش با همون پرو??ایل خودش sign in میشه ولی وارد بازی نمیشه و پایینص??حه هم مینویسه باید به اینترنت وصل بشی و یک اکانت توی social club بسازی تا بازی اکتیو بشه ولی جایی برای ساختناکانت وجود نداره ....دومی رو هم وقتی اجرا میکنم یه ص??حه سیاه باز میشه هیچ ات??اقی هم نمیو??ته بعد از چند دقیقه بسته میشهمن الان باید چی کار کنم ؟؟؟؟ :( دوست عزیز اول شما کرک skidrow رو بریزید.در ص??حه 3 وجود داره.حجمش 24 مگ هست.بعد اگر نتونستید از داخل بازی اکانت بسازید از سایت زیر ثبت نام کنید و بعد داخل بازی با ایمیل و رمز عبور ساخته شدتون وارد بازی بشید.و اگر بازی رو از ??ایروال بلوک کردید از بلوک در بیارید چون مانع کانکت بازی با سرور اکانت میشه.اولین بار چون که هنوز سیوی از بازی نکرده باید آنلاین باشید.د??عات بعدی احتیاجی به آنلاین نداره و میتونین آ??لاین بازی کنید.دقت کنید که د??عه اول خواستید لاگین بشید گزینه سومی auto sign رو بزنید و بعد لاگین بشید چون اگر نزنید هر د??عه که وارد بازی میشین ازتون ایمیل و پسورد میخواد که اونم احتیاجی به آنلاین نداره. سایت ساخت اکانت social club که برای بازی هایی مثل gta هم میتونید با اکانت ساخته شدتون است??اده کنید. https://socialclub.rockstargames.com/profile/support-signin-en.html در گوشه سمت راست بالا گزینه join to club رو بزنید و مراحل ثبت نام رو طی کنید. ویرایش شده شهریور 25، 2012 توسط lordkim
MJMsoftwares ارسال شده در شهریور 25، 2012 ارسال شده در شهریور 25، 2012 ات??اقا تو ایران هم هست جنابالی خبر نداری.پس نگو که نیست.الان خیلی سریع هرچیزی که تو کشورهای خارجی میاد دو روز بعدش تو ایرانه :Iran::Iran::Iran::Iran: پرچم بالا نگیر که کپی و عدم رعایت قانون کپی بزرگترین بدبختی ما هست در ضمن بنده گ??تم که هست منتهی شرکتی نیست ، و مثلا خود بنده دانلود کردم سوم این ??قط یه توصیه بود ، شما اجرات نکن ،
golpesar24 ارسال شده در شهریور 25، 2012 ارسال شده در شهریور 25، 2012 [ATTACH=CONFIG]2645[/ATTACH] همه کارایی که گ??تین رو الان انجام دادم ولی این میاد !! :(
ayjoonn ارسال شده در شهریور 25، 2012 ارسال شده در شهریور 25، 2012 سلام خدمت همه دوستان عزیز من هر کاری میکنم تو نصب بازی توی 75% ارور IDSone.dll رو میده چندین بار ویندوز عوض کردم بازم نشد تو 20 تا سایت ر??تم و کارهایی که گ??تن انجام دادم بازم نشد..تو ویندوز ایکس پی و الانم 10 بار تو ویندوز سون با سرویس پک 1 نصبیدم بازم همون ارور میاد..گرا??یکم هم اپدیت کردم ..خلاصه دیگه کاری نمونده انجام نداده باشم دیگه دارم دیوانه میشم خواهشن هر کسی این مشگل رو داشته و حل کرده منم راهنمایی کنه..خیلی ممنون.. عزیز ص??حه 2 همین تاپیک رو ببینید راجع به این ارور کامل توضیح داده شد. سلام .من بازی رو ورژن بلک ب***ش رو ریختم پچ 100022 رو هم نصب کردم .بازی اجرا می شه اما هنگامی که نوشته هاش میره ارم بازی میاد میگه اینتر رو بزن اینتر که می زنم بعد از یک دقیقه ارور می گیره می گه باید به اینترنت وصل شم . حالا باید چه کار کنم؟ دوست من شما هم میتونید همین تاپیکو یه کم دقیقتر بخونید مطما باشید مشکل حل میشه من واقعا وقت توضیح دادن دیگه ندارم چون کامل به سوالای شما جواب دادم البته منظورم خود شما نیست منظور سوالای مشابه هست پس بخونید ایشالله درست میشه. همه کارایی که گ??تین رو الان انجام دادم ولی این میاد !! :( شما هم دوست من اگه تونستید آنلاین وارد بازی بشید و پرو??ایل بسازید توی همین تاپیک خودم کامل روش ساختو توضیح دادم ??ک کنم ص??حه 27 روش ساخت پرو??ایل. مو??ق باشید
ayjoonn ارسال شده در شهریور 25، 2012 ارسال شده در شهریور 25، 2012 (ویرایش شده) مشکل بلو پیج برای این بازی هیچ ربطی به تنظیمات بایوس نداره ، شماکه این همه بچه ها رو راهنمایی کردی و در ضمن یکمم نازک نارنجی هستی ، یه چیزی بنویس بگنجه ، کرک ریلودد روی اکثر نوت بوک ها باعث بلوپیج میشه ، و ویندوز رو دچار مشکل میکنه ، بهتر هست قبل از است??اده حتما اسم ??لدرش رو عوض کنید ! در ضمن برای pc یا همون سیستم خانگی ، این مشکل با این کرک وجود نداره ، و نیازی هم به ساختن پرو??ایل نیست ، همون ??ایل 200 مگی که در ص??حه ی دانلود همین سایت قرار گر??ته و شامل آپدیت جدید و کرک ریلودد هست ، مشکل رو کامل مرت??ع میکنه "عضو گارانتی تیم سرویس و همکار با واحد گارانتی سازگار ارقام شعبه ی اص??هان ، مو??ق باشید ماشالله شما با مایکرو سا??ت هم ارتباط دارید پس بد نیست به سایت مایکروسا??ت سر بزنید و از بیل گیتس بپرسید مشکل بلو پیج چیست؟؟؟؟؟؟؟ عزیز من از سایت مایکروسا??ت این مطالبو دراوردم و الانم با این مشکل مواجه نشدم چند سال پیش بود وقتی xp داشتم و کاملا هم ربط داره پس یه کم تحقیق کنید کاملا متوجه میشید و اینم میدونم که مشکل این بازی از این چیزا نمیتونه باشه ولی من با علم به این پاسخ میدم که دوستان ص??حه های قبل تاپیکو خوندن و با کارای دیگه به جایی نرسیدن که از جمله اون کارها چیزایی بود که شما گ??تید و من خودم همه ی اونارو متذکر شدم و گ??تم اگه بعد از اون کارا به نتیجه نرسید این کارارو بکنید و احتمالش هست با این کارایی که گ??تم حل بشه اینو من مقسر نیستم که بعضیا تاپیکو نمیخونن و میخوان به نتیجه برسن.دقیقا تمام نکاتی که شما بالا گ??تید تاپیکو بخونید و میبینید که حتی اگه من نگ??ته باشم بچه های دیگه گ??تن.اینجا هم تاپیک نه جای دعوا پس نیاز نیست اینقد تند خو باشید حر??تونو میتونستید خیلی راحت تر بیان کنید در ضمن تهمت هم نزنید نازک نارنجی ... هیچی بیخیال دوس ندارم ??ضای تاپیکو خراب کنم."عضو گارانتی تیم سرویس و همکار با واحد گارانتی سازگار ارقام شعبه ی اص??هان این قسمتو هم نیاز نیست شما بگید. ویرایش شده شهریور 25، 2012 توسط ayjoonn
lordkim ارسال شده در شهریور 25، 2012 ارسال شده در شهریور 25، 2012 همه کارایی که گ??تین رو الان انجام دادم ولی این میاد !! :( دوست عزیز شما اصلا کانکت نیستید.اول باید sign in بشید.کارهایی که گ??تم رو درست و با دقت دنبال کنید مشکلتون حل میشه.
lou ارسال شده در شهریور 25، 2012 ارسال شده در شهریور 25، 2012 سلام دوستا من نسخه ی بلک ب*** رو دانلود کردم نصب میکنم بازی رو ولی وقتی وارد ??ولدر بازی میشم تا اجرا کنم بازیرو، کارت گرا??یک قاطی می کنه و ریستارت می کنه...بارها امتحان کردم....مشکل از چیه؟
golpesar24 ارسال شده در شهریور 25، 2012 ارسال شده در شهریور 25، 2012 (ویرایش شده) من بازی رو دانلود نکردم از بیرون گر??تم ... نمیدونم حالا اسکیدرو هست یا چیزه دیگه !!! همه کارایی که گ??تین رو هم انجام دادم پرو??ایل هم از همون آدرس ساختم ولی بازم نمیشه :( حتی اسم پرو??ایل خودم رو هم که sign in شده رو میتونم ببینم ولی بازم همین ص??حه میاد escape هم میزنم ات??اقی نمیو??ته همچنان میگه باید اکتیو کنی ویرایش شده شهریور 25، 2012 توسط golpesar24
lordkim ارسال شده در شهریور 25، 2012 ارسال شده در شهریور 25، 2012 ببین دوست عزیز. وقتی کانکت باشی.این ص??حه رو واست میاره.قسمت سمت چپ رو میگم.توی اونجا ایمیل و رمز عبور اکانتی رو که ساختی کامل وارد کن بعد گزینه سوم رو هم تیکش بزن و sign in رو بزن.بعد عکس زیر میاد. بعد از اون دکمه escape رو بزن و بعدش وارد بازی میشه.اگر زمانی که شما ایمیل و رمز رو وارد میکنید sign in نمیشه.حتما بلوک شده.یادتون باشه قبل از اون هم به وی*پی یا سا*کس متصل نباشید.این روش رو هم میگم انجام بدید از استارت منو توی همون قسمت سرچ بنویسید windows firewall بعد از اینکه باز شد از قسمت گوشه سمت چپ گزینه advenced setting رو بزنید.ص??حه ای باز میشه و بقیه توضیحات در عکس زیر بعد از اون دوباره وارد بازی بشید و لاگین کنید اگر دوباره نشد بهم خبر بدین. 1
basilic ارسال شده در شهریور 25، 2012 ارسال شده در شهریور 25، 2012 کسی نیست مشکا این ارور رو حل کنه؟؟؟ tying to run max payne 3 installer. وقتی می خوام آپدیت هارو نصب کنم این ارور رو میده....تورو خدا یکی راهنمایی کنه!ک?? کردم والا!
golpesar24 ارسال شده در شهریور 25، 2012 ارسال شده در شهریور 25، 2012 دستت درد نکنه ... درست شد :دی ولی یه مشکل حالا هست ... وقتی گرا??یک بازی رو میخوام تغییر بدم میگه باید بازی رو دوباره اجرا کنی خودش بسته میشه وقتی دوباره اجراش میکنم تغییرات انجام نشده :(
lordkim ارسال شده در شهریور 25، 2012 ارسال شده در شهریور 25، 2012 دستت درد نکنه ... درست شد :دی ولی یه مشکل حالا هست ... وقتی گرا??یک بازی رو میخوام تغییر بدم میگه باید بازی رو دوباره اجرا کنی خودش بسته میشه وقتی دوباره اجراش میکنم تغییرات انجام نشده :( وقتی تنظیمات گرا??یک رو عوض کردی خود به خود میبنده و خودش دوباره باز میکنه.وقتی میبنده دست نزن خود به خود بازی رو میاره
lordkim ارسال شده در شهریور 25، 2012 ارسال شده در شهریور 25، 2012 کسی نیست مشکا این ارور رو حل کنه؟؟؟ tying to run max payne 3 installer. وقتی می خوام آپدیت هارو نصب کنم این ارور رو میده....تورو خدا یکی راهنمایی کنه!ک?? کردم والا! دوست عزیز یه عکسی چیزی یا توضیح بیشتری بدید تا بتونیم کمکتون کنیم.
مهمان مهمان ارسال شده در شهریور 25، 2012 ارسال شده در شهریور 25، 2012 چرا ati این قدر ضایعه من با ati 6770 دارم این بازی رو با اخرین ورژن درایور بازی میکنم تو detail بازی هم همش رو medium هست ولی بازم تیک میندازه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چیکار کنم؟
lordkim ارسال شده در شهریور 25، 2012 ارسال شده در شهریور 25، 2012 چرا ati این قدر ضایعه من با ati 6770 دارم این بازی رو با اخرین ورژن درایور بازی میکنم تو detail بازی هم همش رو medium هست ولی بازم تیک میندازه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چیکار کنم؟ شما آخرین ورژن کارت گرا??یک و directx 11 رو نصب کنید درست میشه.چون این بازی directx 11 میخواد.
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری