vahab_alipour ارسال شده در شهریور 22، 2012 ارسال شده در شهریور 22، 2012 سلام من هم مثل شما شاغل و متأهل هستم . و باز هم مثل شما نرسیدم ص??حه های قبل رو بخونم . مرحله برزیل رو که کچل میکنه باید چیکار کنم
mobinigi ارسال شده در شهریور 22، 2012 ارسال شده در شهریور 22، 2012 سلام من هم مثل شما شاغل و متأهل هستم . و باز هم مثل شما نرسیدم ص??حه های قبل رو بخونم . مرحله برزیل رو که کچل میکنه باید چیکار کنم کجاش گیر کردی ؟
blackrose ارسال شده در شهریور 22، 2012 ارسال شده در شهریور 22، 2012 بازی تموم شد....عجب..تازه سیواشم ??همیدم چطور شد اما چون کسی اینجا جواب منو نداد منم...بای بایییییییی
mehdi_perspolis ارسال شده در شهریور 22، 2012 ارسال شده در شهریور 22، 2012 من نسخه بلک ب*** رو دانلود کردم و نصب هم شد . همه ی اون کارهایی هم که لازم بود رو انجام دادم ( پوشه profile و کرک و آپدیت بازی ) ولی تو ص??حه loading* اول بازی گیر میکنه و همین طور میمونه و وارد بازی نمشیه . .کارت گرا??یگ رو هم آپدیت کردم .چیکار باید کنم ؟
dr_kyyarash ارسال شده در شهریور 23، 2012 ارسال شده در شهریور 23، 2012 toro khoda 1ki javabe mano bede !!!!!!!!! man hame kar kardam ama in safhe abi pedaramo daravorde , windowsamo avaz kardam , nasho .. ba safe mud bala umadam vali baz vakhti mikham taghire nam bedano cracko tu desktop kopy bedam baz un safhe abiye miyad ... chikar konam ? be dadam beresid .. kalafe shodam , 2haftas allafam be khoda:sweat:
mansoor007 ارسال شده در شهریور 23، 2012 ارسال شده در شهریور 23، 2012 اقا من نمیتونم تنظیمات گرا??یک سیو کنم عوض میشه ولی accept نمیشه تنظیمات رو high است و سیستم جواب نمیده normal هم میکنم سیو نمیشه
ØØ³Ù… مهمان ارسال شده در شهریور 23، 2012 ارسال شده در شهریور 23، 2012 دوستان سلام از زحمات آقا مهدی خیلی سپاسگذارم بازی برای من اجرا شد ولی تو این مرحله گیر کردم می خواستم بدونم مشکل ازکرک بازی هستش یا نه چون وقتی تو این گودالی میا??تی باید چی کار کرد هیچ چیز را نشون نمیده و اون جا گیر کردم
vahab_alipour ارسال شده در شهریور 23، 2012 ارسال شده در شهریور 23، 2012 کجاش گیر کردی ؟ همون اولش هیچ حرکتی نمیکنه
مهمان مهمان ارسال شده در شهریور 23، 2012 ارسال شده در شهریور 23، 2012 (ویرایش شده) مشکل منم حل شد ویرایش شده شهریور 23، 2012 توسط ahm
mr ali zamai ارسال شده در شهریور 23، 2012 ارسال شده در شهریور 23، 2012 با سلام و تشکر از دوستان مشکل من با خوندن تاپیک حل شد :39368n1b2x3prdz:
ØØ³Ù… مهمان ارسال شده در شهریور 23، 2012 ارسال شده در شهریور 23، 2012 دوستان سلام از زحمات آقا مهدی خیلی سپاسگذارم بازی برای من اجرا شد ولی تو این مرحله گیر کردم می خواستم بدونم مشکل ازکرک بازی هستش یا نه چون وقتی تو این گودالی میا??تی باید چی کار کرد هیچ چیز را نشون نمیده و اون جا گیر کردم کسی نیست مرا یاری کند
reza1388 ارسال شده در شهریور 23، 2012 ارسال شده در شهریور 23، 2012 با سلام من همه کار رو انجام دادم این خطلا رو میده [ATTACH=CONFIG]2640[/ATTACH] رو میده توی یک صح??ه دیدم مال کرک و لایجر هست لط??ا اگر ??ایل داره برای دانل.ود لینک رو بدیهد و توضیحات هم نیز کامل دهید با تشکر
Zygmma ارسال شده در شهریور 24، 2012 ارسال شده در شهریور 24، 2012 کسی نیست مرا یاری کند عزيز از اون سطح شيبدار (تو عکسي هم که گذاشتي مشخصه) برو بالا اون ميله زرد رو بگير برو بالا تمام ... مو??ق باشي..
reza1388 ارسال شده در شهریور 24، 2012 ارسال شده در شهریور 24، 2012 با سلام من همه کار رو انجام دادم این خطلا رو میده رو میده توی یک صح??ه دیدم مال کرک و لایجر هست لط??ا اگر ??ایل داره برای دانل.ود لینک رو بدیهد و توضیحات هم نیز کامل دهید با تشکر
dr_kyyarash ارسال شده در شهریور 24، 2012 ارسال شده در شهریور 24، 2012 salam dustan , kasiam be dade man berese .... dadash ayjoon hamaknun niazmande yariye sabzet hastam ...
reza1388 ارسال شده در شهریور 24، 2012 ارسال شده در شهریور 24، 2012 سلام بچه ها من کرک رو ریختم و لایجر هم درست شد بازی بالا میاد اون قسمتی که در مورد بازی و شرکت نوشته همون جا می مونده همون اول . کم کنید
rezacpu07 ارسال شده در شهریور 24، 2012 ارسال شده در شهریور 24، 2012 دوستان سلام از زحمات آقا مهدی خیلی سپاسگذارم بازی برای من اجرا شد ولی تو این مرحله گیر کردم می خواستم بدونم مشکل ازکرک بازی هستش یا نه چون وقتی تو این گودالی میا??تی باید چی کار کرد هیچ چیز را نشون نمیده و اون جا گیر کردم مستقیم برو بالا دکمه e رو بزن خودش میره بالا !!!
کراتوس2 ارسال شده در شهریور 24، 2012 ارسال شده در شهریور 24، 2012 من بازی رو دوبارهنصب کردم کرک کردم هنوزم نمیاد
hastibaba ارسال شده در شهریور 24، 2012 ارسال شده در شهریور 24، 2012 مشكل در حين بازي با سلام. من بازي رو دانلود ونصب كردم وتا مرحله 3 به خوبي اجرا شد ولي از اونجا به بعد وقتي بازي در هنگام لود شدن ميلرزه و تصوير هم بصورت مينيمم هست وبا توجه به اينكه وارد تنظيمات شدم تا ص??حه ??ول اسكرين بشه ولي تاثيري نداشت. لط??ا راهنمايي كنيد. با تشكر
mobinigi ارسال شده در شهریور 24، 2012 ارسال شده در شهریور 24، 2012 با سلام. من بازي رو دانلود ونصب كردم وتا مرحله 3 به خوبي اجرا شد ولي از اونجا به بعد وقتي بازي در هنگام لود شدن ميلرزه و تصوير هم بصورت مينيمم هست وبا توجه به اينكه وارد تنظيمات شدم تا ص??حه ??ول اسكرين بشه ولي تاثيري نداشت. لط??ا راهنمايي كنيد. با تشكر دوست عزیز سیستم شما نمیکشه ! پیشنهاد میکنم تنظیمات رو روی Low قرار بدید - و آخرین آپدیت کارت گرا??یکتون رو نصب کنید. اگه جواب نداد آپدیت ورژن ۱.۰.۰.۲۲نصب کنید تا مشکلاتتون حل بشه. مو??ق باشید
ayjoonn ارسال شده در شهریور 24، 2012 ارسال شده در شهریور 24، 2012 toro khoda 1ki javabe mano bede !!!!!!!!! man hame kar kardam ama in safhe abi pedaramo daravorde , windowsamo avaz kardam , nasho .. ba safe mud bala umadam vali baz vakhti mikham taghire nam bedano cracko tu desktop kopy bedam baz un safhe abiye miyad ... chikar konam ? be dadam beresid .. kalafe shodam , 2haftas allafam be khoda:sweat: سلام دکتر جان اول از همه قوانین تاپیک یادتون نره و ??ارسی تایپ کنید مشکل ص??حه آبی همیشه نرم ا??زاری نیست و بعضی وقتا میتونه توی دردسر بندازه آدمو پس چندتا کار بکنید شاید شاید و باز هم میگم شاید بشه کاری کرد. 1. راست کلیک روی my computer بعد گزینه manage سپس از پنجره باز شده device manager رو بزنید و ببینید چندتا علامت تعجب(سخت ا??زار هایی که سیستم مو??ق به پیدا کردن اونها و شناسایی نشده)میبینید؟البته پیدا کرده ولی نمیشناسه. 2. جای رم ها رو عوض کنید اگه یکی دارید یکیشو عوض کنید اگرم دوتا دارید دوتاشو کلا بزنید یه جای دیگه اگرم جا کم دارید کلا با یه رم است??اده کنید ببینید چی میشه. 3.تنظیمات BIOS: شما توی تنظیمات BIOS برید و BIOS، CAS Legacy مقدارشو روی auto بزارید. 4. کارت گرا??یکتون آخرین ورژن درایور روش نصب کنید 5. هاردتونو هم د??رگ کنید. برای مشکل ص??حه آبی راه حل درست درمون نیست ولی میتونید این راه هارو دقیق امتحان کنید ولی بازم اگه نشد بگید تا راه های دیگرو بریم.
reza1388 ارسال شده در شهریور 24، 2012 ارسال شده در شهریور 24، 2012 سلام بچه ها من کرک رو ریختم و لایجر هم درست شد بازی بالا میاد اون قسمتی که در مورد بازی و شرکت نوشته همون جا می مونده همون اول . کم کنید
senator13 ارسال شده در شهریور 24، 2012 ارسال شده در شهریور 24، 2012 سلام بچه ها من کرک رو ریختم و لایجر هم درست شد بازی بالا میاد اون قسمتی که در مورد بازی و شرکت نوشته همون جا می مونده همون اول . کم کنید سلام. آقا رضا شما گرا??یکتو آپدیت کردی ؟؟ اگه نه که آپدیت کن کارت راه میو??ته. منم همین مشکل رو داشتم و آپدیت که کردم گرا??یکمو درست شد
armin998 ارسال شده در شهریور 24، 2012 ارسال شده در شهریور 24، 2012 با سلام، من بازی رو نصب کردم وتوی بازی هم میره اما وقتی enter رو میزنم وپرو??ایل رو انتخاب میکنم بازی اجرا نمی شود و توی همان ص??حه می مونه لط??ا بهم بگید باید چکار کنم
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری