Sumaan1997 0 ارسال شده در اسفند 90 طرز تهیه آبگوشت بادمجان مواد لازم : گوشت ماهیچه گوس??ندی 750 گرم لپه 150 گرم بادمجان 3 عدد روغن 150 گرم غوره 250 گرم رب گوجه ??رنگی 2 قاشق سوپخوری سیب زمینی استامبولی 6 عدد زردچوبه 1 قاشق مرباخوری ??ل??ل قدری نمك قدری طرز تهیه : گوشت را با 2 تا 3 قاشق عدد پیاز خرد کرده و 5 تا 6 لیوان آب با حرارت ملایم میگذاریم نیم پز شود بعد لپه را میشوئیم و اضا??ه می نمائیم تا لپه و گوشت کاملا بپزند بادنجانها را پوست میکنیم حلقه حلقه میبریم کمی نمک میزنیم و با روغن در حرارت ملایم سرخ میکنیم و سیب زمینی را پوست میکنیم و با غوره و بادنجان داخل گوشت میریزیم سیب زمینی که پخته شد رب گوجه ??رنگی و باندازه کا??ی نمک و کمی ادویه در آبگوشت میریزیم و بعد از چند جوش آبگوشت را در ظر?? میکشیم بدیهی است که اگر گوشت با مقدار آب ??وق نپخت مقداری آب اضا??ه می نمائیم . در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 6 ن??ر کا??یست به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر