Sumaan1997 0 ارسال شده در اسفند 90 اگر از شمایی كه سن و سالی ازتان گذشته بپرسند خوشمزه*ترین غذای قدیمی مورد علاقه*تان چیست، به احتمال زیاد آبگوشت را نام خواهید برد. آبگوشت یكی از اصیل*ترین و رایج*ترین غذاهای قدیمی مردم ایران است كه نوع ساده*اش از تركیب حبوبات شامل لوبیای س??ید یا چیتی و نخود، گوشت، سیب*زمینی، پیاز و لیموعمانی تشكیل شده و با اضا??ه كردن ادویه*جات، آن را طعم*دار می*كنند ولی این غذا نیز مانند دیگر غذاها، از تیررس ابتكار بانوان باسلیقه خانه*ها بی*نصیب نبوده و با جایگزین كردن بعضی دیگر از انواع حبوبات و ایجاد تنوع در مواد تشكیل*دهنده و همچنین ا??زودنی*های جدید، آبگوشت*های متنوعی را درست كرده*اند. آبگوشت به آلو از این جمله است. این آبگوشت به جهت وجود به و آلو- كه هر دو طعم شیرین دارند- غذایی مناسب برای آنهایی است كه ذائقه آنها با غذاهای شیرین همخوانی زیادی دارد. اگر شما دوستدار این قبیل غذاهای سنتی و شیرین هستید، مواد لازم آبگوشت به آلو را برای نهار روز جمعه این ه??ته آماده كنید. ??قط خرید نان سنگك یادتان نرود. مواد لازم برای 5 ن??ر: - 500 گرم گوشت ماهیچه یا 750 گرم گوشت آبگوشتی - 300 گرم لوبیا س??ید - یك عدد پیاز متوسط - 2 عدد به متوسط - 300 گرم آلو بخارا - نمك و ??ل??ل و زردچوبه به میزان لازم - دارچین، یك قاشق چای*خوری سرخالی طرز تهیه: 1 - لوبیا را شسته و به مدت 8 ساعت یا از شب تا صبح خیس كنید. طی این مدت، چند بار آب آن را عوض كنید تا به اصطلاح، خاصیت ن??اخی آن از بین برود. 2 - به*ها را شسته و همین*طور با پوست به 4قاچ تقسیم كنید. پس از خرد كردن به، دانه*های آن را نیز خارج كنید. [آشنایی با خواص به] 3 - آلوها را نیز به مدت چند ساعت در كاسه*ای ??لزی محتوی آب، خیس كرده و سپس روی اجاق گاز حرارت دهید تا بپزند. پس از اینكه آب اضا??ی آلوها از بین ر??ت، هسته*های آنها را از گوشت جدا كرده و به ظر?? دیگری منتقل كنید. 4 - پیاز را نیز پوست كنده و پس از شستن به صورت 4قاچ خرد كنید. 5 - همه مواد شامل پیاز، گوشت، زردچوبه و لوبیا س??ید را در قابلمه*ای گود حاوی مقداری آب ریخته و روی اجاق گاز قرار دهید تا بپزند. برای پخت آبگوشت در قابلمه، مدت 3 تا 4 ساعت زمان لازم است ولی اگر برای پخت آن زمان كمتری دارید، به جای قابلمه از دیگ زودپز است??اده كنید. گوشت و لوبیا در دیگ زودپز، یك ساعته می*پزند. 6 - بعد از اینكه لوبیا و گوشت كاملا پخته شد، استخوان*ها را از داخل مواد آبگوشت خارج كرده، سپس آلو، دارچین و نمك و ??ل??ل را به آن اضا??ه كنید و بگذارید به مدت نیم*ساعت دیگر بجوشد تا آبگوشت كاملا جا بی??تد. در پایان مواد را از آب آن جدا كرده و مخلوط گوشتی را با گوشتكوب، خوب بكوبید و آب آن را نیز به صورت جداگانه سرو كنید. نكته 1: است??اده از ماهیچه برای آبگوشت، باعث لعاب*دار شدن آن می*شود. نكته2: كاشانی*ها برای پخت این آبگوشت، آلو را حذ?? كرده و آب انار را جایگزین آن می*كنند. در ضمن به جای لوبیا س??ید نیز از عدس است??اده می*كنند. البته این غذا دیگر آبگوشت به آلو نیست بلكه آبگوشت به كاشانی نام دارد. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر