alibarghdar ارسال شده در فروردین 9، 2012 ارسال شده در فروردین 9، 2012 ببخشید دوستان یه سوال داشتم تو stage9 یه مرحله هست که دور و برت پر از درخت و جلوت یه پیچه وقتی پیچ رد می کنی یه د??عه کنترل ماشین از دست میره و زوم می کنه به کنار جاده و از کنار جاده یه پلیس بیرون میاد و ماشین تعقیب می کنه و ماشین به پایین جاده پرت می کنه و دیگه نمیدونم چیکار کنم هر بار که بازی میکنم اونجا پرت میشه به پایین دره و دوباره از اول در ضمن میتونین تو یوتوب ویدیو این مشکل رو ببینین ??قط باید این عبارت رو بزنین need for speed stage 9 Problem ??همیدید مشکل از کجاست به من بگید :crying::crying::crying::crying::crying: کسی جواب سوال من رو نمیدونه هر کاری کردم نشد دیگه کلا??ه شدم عصابم داغونه
alibarghdar ارسال شده در فروردین 9، 2012 ارسال شده در فروردین 9، 2012 ببخشید دوستان یه سوال دیگه داشتم نسخه بازی من Limited Edition هست ولی در اولین مرحله stage9 که به گاراژ یوری میری تا ماشین انتخاب کنی رو لامبورگینی علامت ق??ل میاره و زیرش مینویسه Limited Editionشما میدونین مشکل از کجاست
alibarghdar ارسال شده در فروردین 9، 2012 ارسال شده در فروردین 9، 2012 ات??اقا کسی از شما میدونه چطور میشه need for speed the run آنلاین بازی کرد
kvictory26 ارسال شده در فروردین 11، 2012 ارسال شده در فروردین 11، 2012 من کرک بازی رو هم کپی میکنم سلام من کرک بازی رو هم کپی می کنم ولی یک روز اجرا میشه بعد دوباره این پیغامو میده لط??ا راهنماییم کنید [ATTACH=CONFIG]2296[/ATTACH]
cinema3doust ارسال شده در فروردین 13، 2012 ارسال شده در فروردین 13، 2012 سلام دوستان. من نسخه بلک ب***و دارم. ولی نمیدونم چرا وقتی رو دنده اتوماتیک میذارم دنده عوض نمیشه رو معمولی هم از یه سرعتی بیشتر نمیره. اگه کسی تونسته این مشکلو حل کنه به منم یه خبرب بده.
مهمان مهمان ارسال شده در فروردین 13، 2012 ارسال شده در فروردین 13، 2012 سلام دوستان. من نسخه بلک ب***و دارم. ولی نمیدونم چرا وقتی رو دنده اتوماتیک میذارم دنده عوض نمیشه رو معمولی هم از یه سرعتی بیشتر نمیره. اگه کسی تونسته این مشکلو حل کنه به منم یه خبرب بده. اگه دسته ای به کامپیوترت وصله اونو در بیار مشکلت حل میشه.
alibarghdar ارسال شده در فروردین 13، 2012 ارسال شده در فروردین 13، 2012 (ویرایش شده) کسی نبود بدونه چطوری میشهneed for speed the run آنلاین بازی کرد اگه روشی بود بگین حال کنیم ویرایش شده فروردین 13، 2012 توسط alibarghdar
kvictory26 ارسال شده در فروردین 14، 2012 ارسال شده در فروردین 14، 2012 [h=2]من کرک بازی رو هم کپی میکنم[/h] سلام من کرک بازی رو هم کپی می کنم ولی یک روز اجرا میشه بعد دوباره این پیغامو میده لط??ا راهنماییم کنید کسی نمیدونه چیکار کنم plz [ATTACH=CONFIG]2297[/ATTACH]:sweat:
cinema3doust ارسال شده در فروردین 14، 2012 ارسال شده در فروردین 14، 2012 اگه دسته ای به کامپیوترت وصله اونو در بیار مشکلت حل میشه. داداش دمت گرم خیلی حال دادی درست شد.
sepehr1234 ارسال شده در فروردین 15، 2012 ارسال شده در فروردین 15، 2012 بهترین ماشین بازی دنیا اینه و هیچ مشکلی نداره:greenstars:
dani14 ارسال شده در فروردین 15، 2012 ارسال شده در فروردین 15، 2012 اره منم بدون مشکل سه بار تمومش کردم قشنگ بود اما tdu2 یه چیز دیگه بود!
hid3n ارسال شده در فروردین 31، 2012 ارسال شده در فروردین 31، 2012 دوستان عزیزم من نسخه ی کم حجم 5.5 گیگابایتی رو دانلود کردم ولی در نصبش مشکل دارم.یکی کمکم کنه تا منم بتونم بازی کنم. گ??ته باید ??ایل ~UnPack~.bat را اجرا کنم ولی اصلا با این شروع به نصب نمیکنه و هیچ عکس العملی نداره.تورو خدا کمکم کنین.... حی??ه 5 گیگ دانلود کردم :sadface:
مهمان مهمان ارسال شده در اردیبهشت 1، 2012 ارسال شده در اردیبهشت 1، 2012 امتیاز داستان :1 امتیاز در کل : 4.5 واقعا از ea بعیده...
ODYSSEUS ارسال شده در اردیبهشت 1، 2012 ارسال شده در اردیبهشت 1، 2012 با سلامهر وقت می خوام direct X رو نصب(instal) کنم,با این پیام مواجه می شوم:a cabinet file necessary for installation can not be trusted.Please verify the Cryptographic Services are enabled and the cabinet file certificate is validدر نتیجه روند نصب در همان ابتدا متوق?? می شود. چکار کنم تا این مشکلم حل شود؟با سپاس از پاسخ شما!
مهمان مهمان ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 احتمالا" ??ایل های نصبش ناقص هست / یکی دیگه رو امتحان کنین.
htmb ارسال شده در اردیبهشت 6، 2012 ارسال شده در اردیبهشت 6، 2012 سلام به همگی.من بازی رو نصب کردم ولی موقع اجرا پیام زیرو میده.مشکل از کجاست دوستان؟ Filed creating D3D device of at least version 10.0 on adapter "Mobile Inte®l 4 Series Express Chipset Family with driver "Unknown".Error is DXGI_ERROR_UNSUPPOPTED Unsupported this is typically caused by not havig the Directx support the GPU for NVIDIA GPUs Directx 10.0 support is required For AMD and GPUs from other vendors Directx 10.1 support is required خودم ??کر می کنم مربوط به گرا??یک باشه.نظر شما چیه؟ پیشاپیش ممنون.
codmw3 ارسال شده در اردیبهشت 6، 2012 ارسال شده در اردیبهشت 6، 2012 سلام به همگی.من بازی رو نصب کردم ولی موقع اجرا پیام زیرو میده.مشکل از کجاست دوستان؟ Filed creating D3D device of at least version 10.0 on adapter "Mobile Inte®l 4 Series Express Chipset Family with driver "Unknown".Error is DXGI_ERROR_UNSUPPOPTED Unsupported this is typically caused by not havig the Directx support the GPU for NVIDIA GPUs Directx 10.0 support is required For AMD and GPUs from other vendors Directx 10.1 support is required خودم ??کر می کنم مربوط به گرا??یک باشه.نظر شما چیه؟ پیشاپیش ممنون. سلام احتمالا ویندوز شما xpهست یا کارت گرا??ک شما Directx 10رو ساپورت نمیکنه.
htmb ارسال شده در اردیبهشت 6، 2012 ارسال شده در اردیبهشت 6، 2012 سلام احتمالا ویندوز شما xpهست یا کارت گرا??ک شما directx 10رو ساپورت نمیکنه. سلام دوست عزیز.ویندوزم سون هست.برای gta iv هم شبیه به این پیام رو موقع اجرای بازی میداد دوستان دیگه گ??تند باید گرا??یک رو اپدیت کنی.برای این هم باید همین کارو کرد؟درست میشه یا نه؟(البته من هنوز برای اجرای gta گرا??یک رو اپ دیت نکردم)
codmw3 ارسال شده در اردیبهشت 6، 2012 ارسال شده در اردیبهشت 6، 2012 سلام دوست عزیز.ویندوزم سون هست.برای gta iv هم شبیه به این پیام رو موقع اجرای بازی میداد دوستان دیگه گ??تند باید گرا??یک رو اپدیت کنی.برای این هم باید همین کارو کرد؟درست میشه یا نه؟(البته من هنوز برای اجرای gta گرا??یک رو اپ دیت نکردم) مدل کارت گرا??یکتون چیه؟
htmb ارسال شده در اردیبهشت 8، 2012 ارسال شده در اردیبهشت 8، 2012 مدل کارت گرا??یکتون چیه؟ مدل گرا??یکم Accelerator 4500M هست.
codmw3 ارسال شده در اردیبهشت 8، 2012 ارسال شده در اردیبهشت 8، 2012 مدل گرا??یکم Accelerator 4500M هست. دوست لبتاپ که واسه بازی نیست در ضمن کارتتون دایرکس 10 رو باید ساپورت کنه که نمیکنه
mhdaghel ارسال شده در اردیبهشت 9، 2012 ارسال شده در اردیبهشت 9، 2012 سلام دوستان عزیز مال من نصب شده ولی موقع اجرا بالا میاد ولی ص??حه سیاه میمونه به نظر شما باید چیکار کنم
htmb ارسال شده در اردیبهشت 9، 2012 ارسال شده در اردیبهشت 9، 2012 دوست لبتاپ که واسه بازی نیست در ضمن کارتتون دایرکس 10 رو باید ساپورت کنه که نمیکنه شما به اونش چی کار داری.بلدی و میدونی جواب بده
codmw3 ارسال شده در اردیبهشت 10، 2012 ارسال شده در اردیبهشت 10، 2012 شما به اونش چی کار داری.بلدی و میدونی جواب بده لبتاپ ??وق پیشر??ته شما Directx 10.0رو ساپورت نمیکنه
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری