رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

سلام من نسخه معتبر reloaded رو دانلود كردم ولي وقتي ميخوام اكسترك كنم روي پارت ه??تم خطاي crc wrong password رو ميده. من پس از دانلود ??ايلها اونها رو توي 4 تا دي وي دي زدم وقتي پارت ه??تم داره اكسترك ميشه مقدار اكسترك شده به 70 درصد ميرسه در حالي كه بايد در حدود 50 درصد باشه و بعد اينكه وقتي پارت اول ميخواد اكسترك بشه حجم پوشه مورد نظر جهت اكسترك كردن به 8 گيگابايت مرسه در حالي كه در طول اكسترك كردن چيزي به حجم پوشه اضا??ه نميشه لط??ا منو راهنمايي كنيد با تشكر

• پاسخ 2.1k
  • Created
  • آخرین پاسخ

Top Posters In This Topic

مهمان مهمان
ارسال شده در

سلام

اشکال داره کمک 9.10 GB دانلود کردم.

!   BLACK.BOX-BF3-[www.P30Day.com]\BLACK.BOX-BF3-[www.P30Day.com].part05.rar: CRC failed in the encrypted file BLACK.BOX-BF3-[www.P30Day.com]\BLACK.BOX-BF3.iso. Corrupt file or wrong password.

http://dl8.p30day.com/game/Battlefield3/Repack/BLACK.BOX-BF3-%5Bwww.P30Day.com%5D.part05.rar

مهمان مهمان
ارسال شده در
سلام

اشکال داره کمک 9.10 GB دانلود کردم.

!   BLACK.BOX-BF3-[www.P30Day.com]\BLACK.BOX-BF3-[www.P30Day.com].part05.rar: CRC failed in the encrypted file BLACK.BOX-BF3-[www.P30Day.com]\BLACK.BOX-BF3.iso. Corrupt file or wrong password.

http://dl8.p30day.com/game/Battlefield3/Repack/BLACK.BOX-BF3-[www.P30Day.com].part05.rar

کسی نیست مرا یاری کند.

ارسال شده در

دوست عزیز اگه با تعمیر ??ایل مشکل حل نشد نرم ا??زار Segment Downloaderرو دانلود کن که کارش دانلود قسمت های ناقص ??ایل هست وقتی تموم شد ??ایل رو دوباره باwinrarتعمیر کن بعد ??کر کنم مشکلت حل بشه اگه نشد باید از اول اون پارت رو دانلودکنی

مهمان مهمان
ارسال شده در (ویرایش شده)

نصب شده اما بعد از اجرا این ارور رو داره.

چی کار کنم؟

Failed creating D3D device of at least version 10.0 on adapter ` NVIDIA  GeForce 7600 GS` with Driver `29610`. Error is DXGI_ERROR_UNSUPPORTED (  `unsupported`).
This is typically caused by not having the minimum required DirectX suport in the GPU.
For NVIDIA GPUs, DirectX 10.0 support is required.
For AMD and GPUs from other vendors, DirectX 10.1 support is required.                      

ویرایش شده توسط AhrimanSefid
مهمان مهمان
ارسال شده در

کارت گرا??یک شما DirectX 9 هست. برای این بازی باید یه کارت DirectX 11 داشته باشید.

مهمان مهمان
ارسال شده در

برای امضا شما :

بشمار

مهمان مهمان
ارسال شده در

همه چیز نصب اما بازم همون ارور رو داره.

متاس??م اما انگار ن انگار که این بازی رو سایت شما اشتراک گذاشته.

مهمان مهمان
ارسال شده در
برای امضا شما :

بشمار

اون DirectX 11 مال ویندوزه, اون اطلاعات مال ویندوز هست. یعنی ویندوز شما DirectX 11 پشتیبانی میکنه ولی کارت گرا??یک شما تا 9 پشتیبانی میکنه.

کلا" گرا??یک 7600GS از رده خارجه.

مهمان مهمان
ارسال شده در

باشه الان من چه گرا??یکی خرید کنم که هم جدید باشه و هم با بازی های جدید مشکل نداشته باشه؟

ارسال شده در

origin

سلام.من origin رو با حجم 16 مگ دال کردم بعد که ران میکنم میخواد اپدیت شه 39 کگه .بعد با سرعت 4kb دال میکنه به اخرش که میرسه گیر میکنه .و finish نمیشه و error میده

windows has stoped working

مهمان مهمان
ارسال شده در
باشه الان من چه گرا??یکی خرید کنم که هم جدید باشه و هم با بازی های جدید مشکل نداشته باشه؟
بودجه چقدره ؟
مهمان مهمان
ارسال شده در

شما بگید از تا از

100 تا 200

ارسال شده در

سلام مشكل تعمير ??ايلم حل شد اما چند تا سوال برام پيش اومده 1: شما يه راهنماي تصويري گذاشتين كه توش مسير تغيير نام پوشه رو ميگه و همچنين اسم پوشه اي رو كه بازي رو توش نصب كرديد TM داره درحالي كه وقتي من ميخواستم بازي رو نصب كنم هر پوشه اي رو ميتونستم انتخاب كنم اونم بدون 2TM: شما گ??تيد بعد از نصب پوشه battlefield 3 TM رو به battlefield تغيير بدم و مسير تغييرش رو هم بصورت تصويري گذاشتيد اما اون قسمت كه وارد run بايد شد توي پوشه wow..... پوشه اي به نام ea games نيست كه بخوام اسمشو تغيير بدم انگار اصلا ويندوز بازي رو نصب شده نميدونه 3: بعد اينكه ميخوام orignal installer رو نصب كنم كه خطا ميده در حالي كه در پوشه نصب شده بازي شما اين پوشه وجود داره 4:بعضي از ??ايلهاي داخل پوشه شما در پوشه من نيست و بر عكس مثل unins000.dat, unins000.exe... 5: وقتي روي ??ايل كرك بازي دابل كليك ميكنم همون خطايي رو ميده كه گ??تيد مربوط به ويندوز xp هستش در حالي كه در ويندوز سون نبايد اين خطا رو بده و اينكه قبل از ايتكه ??ايل كرك رو به پوشه نصب بازي ببرم روي bf3.ex3 كليك ميكنم كه ازم دخواست وصل شدن به اينترنت رو ميكنه وپس از دريا??ت مقداري اطلاعات ميگه كه orignal installer نصب نيست و همونطور كه گ??تم اين نرم ا??زار در هنگام نصب خطا ميده ولي نكته جالب اينجاست كه پوشه اي رو كه براي نصب آماده ميكنه tm داره پس چرا موقع نصب بازي پوشه مورد نظر tm نميگيره 6: بعد از انتقال ??ايل كرك به پوشه مورد نظر و كپي كردن آن در پوشه core بر روي bf3.exe دابل كليك ميكنك كه همون خطاي داير ايكس رو ميده در حالي اون ??ايل bf3.exe اي رو كه در پوشه core انداختم خطاي مربوط به تغيير نام پوشه بازي رو ميده در پايان پر حر??يهام از شما درخواست ميكنم كه يك ??ايل راهنماي تصويري كامل نصب بازي از قسمت exctract كردن ??ايلهاي دانلودي و باز كردن با power iso و نصب بازي بدون برش ??يلم درست كنيد البته لازم نيست وقتي ??ايلها داره extract ميشه يا بازي در حال نصب شدنه نشون بدين مطمئن باشيد با درست كردن اين راهنما بسياري از مشكات كاربران حل خواهد شد البته راهنماي نسخه reloaded منظورم هست نه نسخه هاي ديكه ببخشيد كه اين قدر پر حر??ي كردم

ارسال شده در

سلام از اينكه به تايپيك مربوط به راهنماي بازي محل نذاشتين تشكر كامل ميكنم ميخواستم اگه ميشه راهنماي كتبي نصب اين بازي رو بذارين البته اگه نميتونين راهنماي تصويري درست كنيد وگرنه شك من رد مورد اينكه شما هم مثل سايتهاي ديگه مطالب رو كپي ميكنيد و ??قط تا يه خطا پيش مياد ??وري همون كار هميشگي رو ميكنيد به يقين تبديل ميشه مثلا شما اصلا گ??تيد توي كدوم پوشه بايد پارتها رو نصب كرد مثلا توي همون درايوي كه ويندوز نصب يا اينكه آْيا مراحل نصب توي ويندوز 34bit و 64bit ??رق ميكنه يا نه.و بعد يا قبل از نصب بازي چه نرم ا??زارهايي رو بايد نصب كرد يا اينكه چرا وقتي پارتها رو اكسترك ميكنم و توي run ميرم پوشه مورد نظر جهت تغيير نام ??ايل وجود نداره و خيلي سوال بي جواب با تشكر خدا حا??ظ

ارسال شده در

salam man oon avaliaro download kardam ke faghat zaboone engelisi dare va hmechie systemam full updtae hast va tebghe oon systeme pishnahadi hast ke oonja zadin shayad az oonam bala tar vali vaghti bazio ejra mikonam hey tond tond mire biroon va miad too va akharesham too bazi nemire :(:cursing:

ارسال شده در
سلام به همگی

داداش من بازی رو نصب کردم مرحله 1 رو هم رد کردم

ولی تو مرحله 2 دشمنان نامرئی میشن

چی کار کنم

من هم این مشک رو دارم ودر بازی همه ی دوستان و بعضی دشمنان نامرئی میشن و ??قط یه نور آبی بالی سرشون می مونه اگه بشه به ما کمک کنین و یه مشک دیگه هم که دارم یه جا های بازی از جایی که باید رد بشه و بره رد نمیشه و مثل دیوار جلوش میمونه و هیچ مدلی هم رد نمیشه

ارسال شده در

سلام ??قط اومدم يه چيز بگم و از اين سايت خداحا??ظي كنم اينكه حتي خودتون هم نمودونيد اين بازي چه جوري نصب ميشه چون اگه ميدونستيد راهنماشو بصورت نوشتاري ميذاشتيد يعني چه كه از سرور پاك شده اگه خودتون اين راهنما رو درست كرده باشيد پس اونو دارين و ميتونين دوباره بذارين پس شما هم مثل بقيه سايتها كپي كردين و به نام خودتون تغييرش دادين در آخر ميخواستم بگم كه اين نسخه معتبر و توصيه شده توسط خودتون بود كه اين قدر نصبش مشكل داره وگرنه واي به حال بقيه نسخه ها حتي كسايي هم كه ميگن بازي رو نصب كردن دروغ ميگن اونه هم زير دسته شما هستند تا يه جوري با اين حر??ها ما رو وسوسه كنند تا بازي رو دانلود كنيم وگرنه اگه واقعا نصب كرده باشند پس ميتونند راهنماشو توي سايت بذارن خداحا??ظ

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...