رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در
من بعد از اینکه یه مرحله رو رد میکنم ص??حه سیاه میشه؟؟!!همه چی هم نصبه واپدیت شده.ولی به نظرم بازی پرتابل نصب شده؟؟installerنسخه reload رو میخوام.
حتما cpuضعی?? است یا ??قط از یکی از هسته ها است??اده می کنه
  • پاسخ 2.1k
  • Created
  • آخرین پاسخ

Top Posters In This Topic

ارسال شده در

سلام .آقا اين سومين بار اين مطلب رو مي نويسم لط??ا جواب بديد.

سلام. با تشكر از اينكه مشكلات مطرح شده رو حل مي كنيد. من در اون قسمت كه ميره با لاي پل مترو وبا يك ن??ر درگير ميشه بعد از اينكه دكمه e رو مي زنم وبا يد بعدش دكمه موس رو بزنم، متاس??انه مو??ق نمي شم ومي سوزم لط??ا راهنمايي كنيد بعد از اينكه دكمه e رو زدم بايد بوسيله موس چطور طر?? مقابل رو بكشم.دمتون گرم. آقا اين دومين بار اين مطلب رو مي ??رستم لط??ا جواب بديد........

ارسال شده در
سلام .آقا اين سومين بار اين مطلب رو مي نويسم لط??ا جواب بديد.

سلام. با تشكر از اينكه مشكلات مطرح شده رو حل مي كنيد. من در اون قسمت كه ميره با لاي پل مترو وبا يك ن??ر درگير ميشه بعد از اينكه دكمه e رو مي زنم وبا يد بعدش دكمه موس رو بزنم، متاس??انه مو??ق نمي شم ومي سوزم لط??ا راهنمايي كنيد بعد از اينكه دكمه e رو زدم بايد بوسيله موس چطور طر?? مقابل رو بكشم.دمتون گرم. آقا اين دومين بار اين مطلب رو مي ??رستم لط??ا جواب بديد........

ببخشید.

اصلا تو زدن دکمه ها عجله نکنید صبر کنید نشون بده کدوم رو بزنید بعدا اقدام کنید.

ارسال شده در

سلام خسته نباشین من این بازی رو نصب کردم اما صحنه آهسته هست و کند اجرا میشه.چیکار کنم؟!

ویندوز 7 32bit

گرا??یگ = 1GB Geforce 9400GT

رم = 2GB

سی پی یو = 5200 دو هسته ای

مهمان مهمان
ارسال شده در

سخت ا??زارش مشکل نداره ؟ gt9400 توی mw2 ا??ت ??ریم میده !!!

ارسال شده در
سخت ا??زارت که زیاد مشکل نداره

یه کرک معتبر بریزی حله

بازی راحت نصب میشه و راحت هم میره تو منوی بازی ولی وقتی وارد محیط اصلی میشم کند میشه!!میشه راهنمایی کنید چیکار کنم؟:91:

سخت ا??زارش مشکل نداره ؟ gt9400 توی mw2 ا??ت ??ریم میده !!!

دوست عزیز MW3 رو بدون هیچ مشکلی تو سیستم خودم اجرا کردم.:thumbup:

مهمان مهمان
ارسال شده در

بازی راحت نصب میشه و راحت هم میره تو منوی بازی ولی وقتی وارد محیط اصلی میشم کند میشه!!میشه راهنمایی کنید چیکار کنم؟:91:

دوست عزیز MW3 رو بدون هیچ مشکلی تو سیستم خودم اجرا کردم.:thumbup:

آره مشکلی نداره اما نص?? ??ریم میگیری :)

BF3 هرگز با GT9400 اجرا نمیشه.

من GT9500 داشتم Crysis 2 روی پایین ترین حد برام خوب اجرا نمیشد ...

مهمان مهمان
ارسال شده در

گرا??یکت که خیلی ضعی??ه ولی این مشکل مربوط به گرا??یک نیست.

اسم پوشه ای که بازی توش نصبه رو تغییر بده (آخرش یه tm داره اونم پاک کن)

ارسال شده در

با سلام خدمت دوستان عزیز و اونم اینه که اگه امکان داره ت??اوت نسخه هایی رو که برای دانلود گذاشتید با هم چیه و این که کدوم بهتر و کاملتره برای دانلود؟

چون هر چی تو تاپیک گشتم نتونستم جوابمو پیدا کنم.

با تشکر

مهمان مهمان
ارسال شده در

کرک رو از Skidrowcrack.com بگیر

ارسال شده در
درود با اینکه 9500gt رو آپدست کردم بازم ارور میده. مشکل از چی میتونه باشه. یا حق
دوست عزیز چه اروری یه اسکرین شات بگیر بزار
ارسال شده در

حل مشكل در حين بازي

سلام. با تشكر از اينكه مشكلات مطرح شده رو حل مي كنيد. من در اون قسمت كه ميره با لاي پل مترو وبا يك ن??ر درگير ميشه بعد از اينكه دكمه E رو مي زنم و با يد بعدش دكمه موس رو بزنم، متاس??انه مو??ق نمي شم ومي سوزم لط??ا راهنمايي كنيد بعد از اينكه دكمه e رو زدم بايد بوسيله موس چطور طر?? مقابل رو بكشم.دمتون گرم. البته شما جواب داده بوديد كه صبر كنم زماني كه نشون داد دكمه رو بزنم وعجله نكنم. ولي من هر كاري كردم سوختم لط??ا اگه ممكنه بگيد دقيقا كدوم دكمه موس را در اون موقع بزنم.مرسي

ارسال شده در
سلام. با تشكر از اينكه مشكلات مطرح شده رو حل مي كنيد. من در اون قسمت كه ميره با لاي پل مترو وبا يك ن??ر درگير ميشه بعد از اينكه دكمه E رو مي زنم و با يد بعدش دكمه موس رو بزنم، متاس??انه مو??ق نمي شم ومي سوزم لط??ا راهنمايي كنيد بعد از اينكه دكمه e رو زدم بايد بوسيله موس چطور طر?? مقابل رو بكشم.دمتون گرم. البته شما جواب داده بوديد كه صبر كنم زماني كه نشون داد دكمه رو بزنم وعجله نكنم. ولي من هر كاري كردم سوختم لط??ا اگه ممكنه بگيد دقيقا كدوم دكمه موس را در اون موقع بزنم.مرسي

من هم چنین مشکلی رو داشتم ولی هر وقت علامت اومد 2 ثانیه وقت دارید که بزنید شما باید بین اون دوثانیه بزنید چند باری امتحان کنید اونقدر ها هم سخت نیست

ارسال شده در

با عرض سلام

من بازی باتل??یلد رو دانلود کردم بازی با مو??قیت نصب میشه اما وقتی میخوای بری داخل بازی system error رو میده من نسخه BLACK.BOX رو دانلود کردم

لط??ا کمکم کنید :369176i664wis02c::369176i664wis02c::369176i664wis02c::369167new03mb0ow:

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...