ali873 ارسال شده در اسفند 27، 2011 ارسال شده در اسفند 27، 2011 من الآن روی یه پشت بوم ساختمان هستم و یه ت??نگ دوربین دار هم دارم باید چیکار کنم ؟ در ضمن بعضی وقت ها این کلمه میاد lshift یعنی چی ؟
biba2 ارسال شده در اسفند 27، 2011 ارسال شده در اسفند 27، 2011 سلام من داخل بازی کسایی رو که باید بکشم نیستند ویهو ظاهر می شوند و بعضی وقت ها باز ی قات می زند لط??ا بگید چیکار کنم؟:crying::crying::bored::saddd:
m14_v ارسال شده در اسفند 28، 2011 ارسال شده در اسفند 28، 2011 من الآن روی یه پشت بوم ساختمان هستم و یه ت??نگ دوربین دار هم دارم باید چیکار کنم ؟ در ضمن بعضی وقت ها این کلمه میاد lshift یعنی چی ؟ شما باید چراغ های پارکینگ که سمت راست شما هست بزنید تا هلیکوپتر بیاد وداخل پارکینگ بشینه موقع نشانه گیری باید شی??ت سمت چپ نگه دارین
biba2 ارسال شده در اسفند 28، 2011 ارسال شده در اسفند 28، 2011 سلام میشه آپدیت جدید جدید گرا??یک انویدیا در ویندوز سون 32 بیت رو برام بزارید؟
m14_v ارسال شده در اسفند 28، 2011 ارسال شده در اسفند 28، 2011 سلام میشه آپدیت جدید جدید گرا??یک انویدیا در ویندوز سون 32 بیت رو برام بزارید؟ Download nVIDIA GeForce Desktop - SoftGozar.com
biba2 ارسال شده در اسفند 28، 2011 ارسال شده در اسفند 28، 2011 من نسخه بلک بکس رو دانلود کردم و نصب کردم بعد گرا??یک رو هم آپدیت کردم وبه راحتی بازی برام اجرا شد . ??قط اگه می خواهید بازی بهتر اجرا بشه جدیدترین آپدیت گرا??یک خود را دانلود کنید و نصب کنید . با تشکر از سایت خوبتون مرسی.
ramin a ارسال شده در اسفند 29، 2011 ارسال شده در اسفند 29، 2011 age mishe tozih bedin ke chikaresh konam salam man moshkelam too nasbe bazie bad az ejra shodan besoorate autorun va anjam marahel maloom kardane jaye nasb ta mikhad shoroo beshe ye ekhtar mide be in soorat: ISDone dll
nima.tala96 ارسال شده در اسفند 30، 2011 ارسال شده در اسفند 30، 2011 با سلام برای رد کردن در مرحله ای که در هواپیما هستید و دور ??رودگاه می گردید و یک مثلث نارنجی هم هست چی کار باید کرد
mory1364 ارسال شده در اسفند 30، 2011 ارسال شده در اسفند 30، 2011 در مرحله ای که از پل عابر پیاده بالا می ره یک ن??ر بالایی پل وایساده می خواستم ببینم چجوری باید اونو زد.
golde ارسال شده در اسفند 30، 2011 ارسال شده در اسفند 30، 2011 باید مسیرش را حدس بزنی و کمی جلو تر رابزنی تا بهش بخوره
golde ارسال شده در اسفند 30، 2011 ارسال شده در اسفند 30، 2011 در مرحله ای که از پل عابر پیاده بالا می ره یک ن??ر بالایی پل وایساده می خواستم ببینم چجوری باید اونو زد. بیشتر توضیح بده تو کدوم مرحله
ali873 ارسال شده در اسفند 30، 2011 ارسال شده در اسفند 30، 2011 در مرحله ای که از پل عابر پیاده بالا می ره یک ن??ر بالایی پل وایساده می خواستم ببینم چجوری باید اونو زد. خوب معلومه دیگه وقتی ر??تی بالا خود بازی میگه دکمه e رو بزن و بعد چپ کلیک موس رو ??شار بده !
ealiasghar ارسال شده در اسفند 30، 2011 ارسال شده در اسفند 30، 2011 سلام من از کجا می تونم بازی بتل??یلد 3 رو گیر بیارم هیج جا نمی ??روشدن آدرسی چیزی دارید آدس سایت باشه
ali873 ارسال شده در اسفند 30، 2011 ارسال شده در اسفند 30، 2011 سلام من از کجا می تونم بازی بتل??یلد 3 رو گیر بیارم هیج جا نمی ??روشدن آدرسی چیزی دارید آدس سایت باشه خوب از همین سایت چرا دانلود نمیکنی ؟
milando ارسال شده در اسفند 30، 2011 ارسال شده در اسفند 30، 2011 (ویرایش شده) سلام دوستان من دانلود کردم و کلی هم هزینه ی دانلود کردم ولی وقتی خواستم نصب کنم پارت 12 13 14 خراب بودن.حتی repair هم کردم ولی مشکل حل نشد :crying: من نسخه ی MULTi11 رو دانلود کردم انگار حذ?? شدن چکار باید کرد من این 3 تا پارت رو دوباره دانلود کنم ویرایش شده اسفند 30، 2011 توسط milando
ali_shsh12 ارسال شده در اسفند 30، 2011 ارسال شده در اسفند 30، 2011 man hameye inkararo kardam tamame runtime haroham rikhtam ro laptoam crak ham rikhtam baz nemishe khaheshan ye rahnamai konid please :saddd:
مهمان مهمان ارسال شده در اسفند 30، 2011 ارسال شده در اسفند 30، 2011 (ویرایش شده) سلام خسته نباشید دوستان حدود یک ماه پیش دانلود کردم بازی رو ولی همون موقع هر کاری کردم نصب نمیشد حالا از راهنمایی های توی تاپیک نصب کردم ولی اجرا نمیشه عکس پیوست کردم لط??ا راهنمایی کنید مشکل از کرک؟ در ضمن توی Rigistry Editor اصلا همچین پوشه ای به اسم Battlefild3 وجود نداشت !!!! ویرایش شده اسفند 31، 2011 توسط 0060
nima.tala96 ارسال شده در اسفند 31، 2011 ارسال شده در اسفند 31، 2011 در مورد راهنمایی برای مرحله هواپیما دور میزنه هر کار می کنم هد?? از بین نمیره بقیه هد?? ها را می زند ولی هد??ی که وسط می چرخه را از بین نمی برد .چطوری میشه با تقلب از این مر حله رد شد ??کر می کنم نرم ا??زار بازی مشکل داره که نمیشه این هد?? را از بین برد.
Behnam_Salari ارسال شده در اسفند 31، 2011 ارسال شده در اسفند 31، 2011 در مورد راهنمایی برای مرحله هواپیما دور میزنه هر کار می کنم هد?? از بین نمیره بقیه هد?? ها را می زند ولی هد??ی که وسط می چرخه را از بین نمی برد .چطوری میشه با تقلب از این مر حله رد شد ??کر می کنم نرم ا??زار بازی مشکل داره که نمیشه این هد?? را از بین برد. شما رزلوشن بازی رو بیار پایین مشکلت حل می شه.
nima.tala96 ارسال شده در اسفند 31، 2011 ارسال شده در اسفند 31، 2011 رزولوشن را هم در حداقل قرار دادم ولی باز هم مشکل حل نشد تا الان هم مشکلی نبود ??علا قاط زده
RMA ارسال شده در اسفند 31، 2011 ارسال شده در اسفند 31، 2011 سلام. داداش من بازی رو دانلود و نصب کردم. وقتی بازی می کردم اول یه پیغام می داد که درایور شما آپدیت نیست و آپدیتش کنید ولی بعدش وارد بازی میشد بعد از این که 3 مرحلش رو بازی کردم ر??تم درایورم رو آپدیت کردم. ولی از وقتی آپدیت کردم بازی اجرا میشه ولی هی مدام از بازی خارج میشه دوباره وارد میشه.مثل وقتی که Alt + Tab رو می گیری تا بین برنامه های در حال اجرا جا به جا بشی.ولی خیلی زیاد و پشت سر هم یه بار هم کامل بازی رو پاک کردم دوباره نصب کردم ولی ??ایده نداشت. حالا باید چه کار کنم؟؟
ealiasghar ارسال شده در اسفند 31، 2011 ارسال شده در اسفند 31، 2011 دانلود که نمی تونم اگه میشه یه ??روشگاه معر??ی کنید که بخرم اگه کسی می تونه گیر بیاره من ازش من ازش می خرم اون با پست برام ب??رسته من پول رو به حسابش زود تر واریز می کنم لط??ا کمکم کنید.
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری