رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

• پاسخ 2.1k
  • Created
  • آخرین پاسخ

Top Posters In This Topic

مهمان مهمان
ارسال شده در

linke haye mostaghimetemetoon baraye reloaded kar nemikonan!!!!!!!!!:-_-: albate az vaghti servero up kardid!!

ارسال شده در

با سلام

اگه سوالم تکراری باشه معذرت می خوام,ص??حات زیاده و نمیشه همرو خوند

تو مرحله ای که جت دشمن رو با راکت میزنم و بعد میبینم 2 تا از دوستام کشته شدن. . .

بعد انگار مرحله تموم میشه ولی ص??حه سیاه میشه و دیگه هیچی نمیاره. . .

مشکل از چی میتونه باشه؟!

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام

لط??ا کمکم کنید

من یک ه??ته شبها با بدبختی این بازی رو دانلود کردم . همه چیز داشت خوب پیش میر??ت که موقع نصب بازی ، ??ایل cas_02.cas خطای CRC قرمز رنگ میداد و تو پوشه DATA بازی Extract نمیشد

شب ها دانلود میکردم که از حجمم کم نشه ، این همه وقت بزار آخرشم این شد . 14 گیگ الکی دانلود کردیم . اگه کسی میتونه کمکم کنه . سایتی هست که بتونم این ??ایل ( cas_02.cas ) دانلود کنم یا نه ؟ چطوری میتونم درستش کنم

از Repair وین رر هم است??اده کردم جواب نداد . دیگه من باشم با این اینترنت که تو ایرانه بازی دانلود نکنم !!! ارزش نداره . آخرش هم میشه این !

ویرایش شده توسط shkh
ارسال شده در
با سلام

اگه سوالم تکراری باشه معذرت می خوام,ص??حات زیاده و نمیشه همرو خوند

تو مرحله ای که جت دشمن رو با راکت میزنم و بعد میبینم 2 تا از دوستام کشته شدن. . .

بعد انگار مرحله تموم میشه ولی ص??حه سیاه میشه و دیگه هیچی نمیاره. . .

مشکل از چی میتونه باشه؟!

نه هنوز مرحله ادامه داره ! بعد این که اون دوتا دوستت مردن باید 1دونه یا 2تا دیگه جت رو بزنی !!

سلام دوستان !

من تا جایی که تونستم پستهای این تاپیک را خوندم ولی نمی تونم همه ص??حات را بخونم !

تا اونجا که ص??حات را خوندم نتونستم مشکلم را حل کنم !

حالا مشکلم را اینجا میگم شاید دوستان بتونن کمکی بکنن !

من نسخه لیمیتد بازی را دارم ، همون که نیاز به نصب نداره ! ویژال سی 2008 و 2010 ، دایکرت ایکس 11 که توی خود دی وی دی بازی بود - آخرین ورژن کارت گرا??یک را از اینترنت گر??تم و نصب کردم ، کرک هم با ??ایل اگز جایگزین کردم ولی موقع اجرا یک ص??حه سیاه میاد و بعد از چند ثانیه همون ص??حه سیاه ??ول اسکرین میشه ، ??قط ??لش موس توش دیده میشه و هرچی منتظر میشم هیچ ات??اقی نمی ا??ته ! اگر هم کلیک کنم ص??حه سیاه بسته میشه .

راستی مشخصات لپتاپم را می ذرام شاید لازم باشه !

CPU: corei7 2630 QM 2.0g

ram: 6GB

GPU:nvidia optimus 540M 1GB

ویندوز هم سون 64 بیتی هست !

خواهش می کنم راهنمایی ب??رمایید !

با تشکر

ویرایش شده توسط file
ارسال شده در

خطای IsDone.dll

:hd:این خطا مربوط به نقص در سیستم میباشد !

پیشنهاد میشود در مرحله اول با است??اده از نرم ا??زار زیر سیستم و به خصوص رجیستری را تمیز کنید :

قدرتمندترین نرم ا??زار بهینه سازی TuneUp Utilities 2012 12.0.2012 Final

و در مرحله دوم با است??اده از یک آنتی ویروس و به خصوص ویروس یاب زیر سیستم را از هر نوع ویروسی پاک کنید :

SUPERAntiSpywarePro.rar

همچنین میتوانید ??ایل زیر را دانلود و پس از Extract به مسیر ذکر شده منتقل کنید :

isdone.zip - 323 KB

C:\Windows\System32

در ویندوز 64 بیتی علاوه بر انتقال ??ایل به مسیر بالا , به مسیر زیر نیز میبایست منتقل کنید :

C:\Windows\SysWOW64

:hd:در صورت ادامه مشکل از منوی StartMenu وارد Run شده و در ??یلد مربوطه CMD را تایپ و OK کنید . حال در ص??حه باز شده regsvr32 isdone.dll را تایپ و کلید Enter را بزنید . (regsvr32 isdone.dl)

:hd:در صورت ادامه مشکل به لینک زیر مراجعه و مراحل ذکر شده را به ترتیب انجام دهید تا این مشکل به صورت کامل برطر?? شود (:

Steps To Resolve “isdone.dll??? Errors

ارسال شده در

آقا من مشکلم اینه مرحله operation guillotine رو نمیاره ....بعده لودینگ ... ص??حه سیاه میمونه و بعد هم Stop Working میده ... مراحل قبل رو بدون کوچک ترین مشکلی بازی کردم ... DirectX و جدیدترین درایور کارت گرا??یک هم ریختم .... لطــــــــــــــــــــــــــ??ا کمکم کنید !

ارسال شده در

سلام خدمت شما

من هر کای می کنم آپدیت نمیشه

مشخصات کارت گرا??یک ATI Radeon HD 4600

ویندوز 7 دارم البته سرویس پک یک نیست

مرسی از کمکتون

ارسال شده در

سلام

توی مرحله جنگنده ها اونجاکه هلکوپتره نشسته باید کلید3 رو بزنیم ؛ من هرچی کلید3 رو میزنم هیچ ات??اقی نمیو??ته تا هلکوپتره بلند میشه و مرحله رو میبازم.

دوستان کسی راه حلش رو بلده دریغ نکنه

ارسال شده در
مرسی از راهنماییتون ولی وقتی میخوام بازی کنم اصلا نمیتونم اسلحه رو کنترل کنم گرا??یکش یه جوری هست آهسته حرکت میکنه ..

خوب وارد تنظیمات گرا??یکش بشد و اونجا گرا??یک رو پایین بیارید تا براتون مطلوب یعنی قابل بازی بشه

سلام

مشکل قبلیم حل شد !

ولی یک مشکل دیگه برام پیش اومد ! اون مشکلم که کسی جواب نداد ، لط??ا در این مورد کمکم کنید !

مشکل اینه که بعد از حدود 2 دقیقه بازی از حالت ??ول اسکرین خارج میشه و ص??حه کوچک می شه !

لط??ا بگین چیکار کنم که از ??ول اسکرین خارج نشه !

با تشکر

ویرایش شده توسط file
گرا??یک بازی رو ببر بالا حل میشه !:Iran:

ممنون از پاسخ سریعتون !

اگر با من بودین ! باید عرض کنم که بالا بردم ولی بازی کند میشه و دیگه نمشه بازی کرد ! کارت گرا??یکم gt540 یک گیگ هست ! می دونم میتونه رم شیر کنه یا نه ! شما می دونید من از کجا باید ب??همم که کارت گرا??یکم این قابلیت را داره که رم شیر کنه یا نداره ؟

ویرایش شده توسط file

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...