evenger ارسال شده در بهمن 22، 2011 ارسال شده در بهمن 22، 2011 درود من بازی رو نصب کردم کرک هم کپی کردم اما اجرا نمیشه و هیچ اروری هم نمیده. البته 2 تا ارور در مورد ??ایل dll داد که دانلود کردم الان دیگه هیچ اروری نمیده و اجرا هم نمیشه. یا حق
mahdir2 ارسال شده در بهمن 22، 2011 ارسال شده در بهمن 22، 2011 آون قسمت که یه بابایی کنار استخره و یه سربازه ای میاد یه چیزایی میگه بعد یه سرباز دیگه میاد و میگه بخواب رو زمین باید چکار کرد؟؟
mehrdadjj ارسال شده در بهمن 22، 2011 ارسال شده در بهمن 22، 2011 کمک.........شات دان شدن سیستم!!!!!! سلام خدمت اساتید......من لپ تاب دل 5110 core i7 با گرا??یگ gf525 دارم.....این بازی رو ریختم....directx رو هم نصب کردم.......بازی رو که باز میکنم......بعد از 5 دقیقه بازی کردن......سیستم شات دان میشه!!!!بعد که روشن میکنم.....ص??حه آبی میاد.....دوباره ری استارت میشه......خودش میره تو قسمت resolve و دوباره سیستم بالا میاد اما بازی دیگه باز نمیشه تا دوباره directx رو نصب کنم.....و دوباره سیستم شات دان میشه.......ویندوز هم 7 64 bit هست.....لط??ا کمک کنید.......http://forums.p30day.com/images/smilies/-_-.png
kian_2010 ارسال شده در بهمن 23، 2011 ارسال شده در بهمن 23، 2011 سلام خدمت اساتید......من لپ تاب دل 5110 core i7 با گرا??یگ gf525 دارم.....این بازی رو ریختم....directx رو هم نصب کردم.......بازی رو که باز میکنم......بعد از 5 دقیقه بازی کردن......سیستم شات دان میشه!!!!بعد که روشن میکنم.....ص??حه آبی میاد.....دوباره ری استارت میشه......خودش میره تو قسمت resolve و دوباره سیستم بالا میاد اما بازی دیگه باز نمیشه تا دوباره directx رو نصب کنم.....و دوباره سیستم شات دان میشه.......ویندوز هم 7 64 bit هست.....لط??ا کمک کنید.......http://forums.p30day.com/images/smilies/-_-.png با سلام دوست عزیز به احتمال زیاد مشکل از رم هستش . در ضمن بیش تر کسانی که 64 بیتی دارتد با این مشکلات رو به رو هستند. اون ص??حه آبی هم dumping memory هستش
merinous ارسال شده در بهمن 23، 2011 ارسال شده در بهمن 23، 2011 کمممممک سلام به همه.آقا من دانلود کردم نسخه معتبر Reloaded ولی میخوام ***ترکت کنم حواب نمیده.ریپبرم کردم ولی باز پارت 14 رو تو 95% اروور میگیره. ترو خدا کمک کنید
milando ارسال شده در بهمن 23، 2011 ارسال شده در بهمن 23، 2011 باسلام خدمت دوستان گرامی یه مشکلی در مورد نصب بازی دارم من نسخه Limited Edition Multi11 - Proper را دانلود کردم هنگام نصب پارت 11.12 ارور میده اینم ارورش : ! F:\New folder\BAT3-LE-MULTi11-[http://www.P30Day.com].part11.rar: Packed data CRC failed in BAT3-LE-MULTi11-[http://www.P30Day.com]\Game\Data\Win32\Loc\en.sb. The volume is corrupt ! F:\New folder\BAT3-LE-MULTi11-[http://www.P30Day.com].part12.rar: CRC failed in the encrypted file BAT3-LE-MULTi11-[http://www.P30Day.com]\Game\Data\Win32\Loc\en.sb. Corrupt file or wrong password. لط??ا راهنمایی کنید
kian_2010 ارسال شده در بهمن 23، 2011 ارسال شده در بهمن 23، 2011 باسلام خدمت دوستان گرامی یه مشکلی در مورد نصب بازی دارم من نسخه Limited Edition Multi11 - Proper را دانلود کردم هنگام نصب پارت 11.12 ارور میده اینم ارورش : ! F:\New folder\BAT3-LE-MULTi11-[.part11.rar:"]www.P30Day.com].part11.rar: Packed data CRC failed in BAT3-LE-MULTi11-[\Game\Data\Win32\Loc\en.sb"]www.P30Day.com]\Game\Data\Win32\Loc\en.sb. The volume is corrupt ! F:\New folder\BAT3-LE-MULTi11-[.part12.rar:"]www.P30Day.com].part12.rar: CRC failed in the encrypted file BAT3-LE-MULTi11-[\Game\Data\Win32\Loc\en.sb"]www.P30Day.com]\Game\Data\Win32\Loc\en.sb. Corrupt file or wrong password. لط??ا راهنمایی کنید خوب همونجوری که خودش میگه یا پارت خراب یا پسّ
x_man123 ارسال شده در بهمن 23، 2011 ارسال شده در بهمن 23، 2011 طر?? میگه هنگ می*کنه بد شما میگی* بگرد راه پیدا کن ! اینم لینک سیو : http://www.mediafire.com/?f9995iv7k9bycf5 قربا دستت ولی باز هم من به جواب دوستمان شک دارم ای دوست وقتی گیر میکنه و باید سیستم را ریست کنی من چه شکلی مشکل را حل کنم مگر من خدای کامپیوتر بازهم متشکرم
mahyarra ارسال شده در بهمن 23، 2011 ارسال شده در بهمن 23، 2011 من بازي رو توي ويندوز ايكس پي نصب كردم ولي پيغام kernel32.dll ميده غير از نصب ويندوز سون نميشه كاري كرد توي XP اجراش كرد؟:crying:
mehrdadjj ارسال شده در بهمن 23، 2011 ارسال شده در بهمن 23، 2011 با سلام دوست عزیز به احتمال زیاد مشکل از رم هستش . در ضمن بیش تر کسانی که 64 بیتی دارتد با این مشکلات رو به رو هستند. اون ص??حه آبی هم dumping memory هستش دوست عزیز یعنی رم ایراد داره؟؟؟؟؟کاری نمیشه کزد برای اجراش؟؟؟؟؟
amir_silverkey ارسال شده در بهمن 23، 2011 ارسال شده در بهمن 23، 2011 ر??ع مشکل کارت GTX560 ti سلام . قابل توجه کسایی که کارت gtx560 ti دارن و ناراضی بودن اونم ??قط به خاطر این بازی battlefield3 یا بازی the run .... کارت اصلا مشکل نداره واقعا محرکه است چه ??ریمی میده تازه اگه sli کنی قدرتش با کارتهای قوی مثل 6990 یا 590 برابری میکنه :love2: خوب ??قط ویندوز و عوض کردم (ویندوز قبلی سون 32 biti MRT بود و یه نسخه قدیمی داشتم اونو نصب کردم ) درایور 285.38 نصب کردم با دایرکس خود بازی ??کر کنم دایرکسش 10 باشه بازی خیلی هنگ میکرد ولی الان :88: مثله بنز کار میکنه . cpu : i5 ram : crosair 4g vga: asus gtx560 ti dcu 2 900mh
kian_2010 ارسال شده در بهمن 23، 2011 ارسال شده در بهمن 23، 2011 (ویرایش شده) دوست عزیز یعنی رم ایراد داره؟؟؟؟؟کاری نمیشه کزد برای اجراش؟؟؟؟؟ نه اینکه رم مشکل داره. منظور ناساز گاری. شاید شاید با عوض کردن ویندون درست شه سلام . قابل توجه کسایی که کارت gtx560 ti دارن و ناراضی بودن اونم ??قط به خاطر این بازی battlefield3 یا بازی the run .... کارت اصلا مشکل نداره واقعا محرکه است چه ??ریمی میده تازه اگه sli کنی قدرتش با کارتهای قوی مثل 6990 یا 590 برابری میکنه :love2: خوب ??قط ویندوز و عوض کردم (ویندوز قبلی سون 32 biti MRT بود و یه نسخه قدیمی داشتم اونو نصب کردم ) درایور 285.38 نصب کردم با دایرکس خود بازی ??کر کنم دایرکسش 10 باشه بازی خیلی هنگ میکرد ولی الان :88: مثله بنز کار میکنه . cpu : i5 ram : crosair 4g vga: asus gtx560 ti dcu 2 900mh کاری که شما میگین باعث آسیب به سخت ا??زار*های دیگه می*شه ویرایش شده بهمن 23، 2011 توسط kian_2010
Behnam_Salari ارسال شده در بهمن 23، 2011 ارسال شده در بهمن 23، 2011 سلام،من خودم این بازی رو روی سیستمم بازی کردم ولی روی سیستم دوستم ارور هیز استوپینگ می ده،کسی می دونه مشکل چیه؟ اینم سیستمش: GeForce GT 220-1G Ram:2G Cpu:2.80
worldclass ارسال شده در بهمن 23، 2011 ارسال شده در بهمن 23، 2011 (ویرایش شده) سلام در نسخه Black Box با کرک Reloaded وقتی بازیو اجرا میکنم ص??حه بازی باز میشه اما ارور Stopped Working میده. گرا??یک 4670 HD و رم هم 4 گیگ هست. مشکل چیه؟ ویرایش شده بهمن 24، 2011 توسط worldclass
I-Iamed ارسال شده در بهمن 24، 2011 ارسال شده در بهمن 24، 2011 سلام واسه من خیلی راحت اجرا شد بدون هیچ مشکلی (نسخه reloaded) ولی داخل بازی ک?? زمین یا بهتره بگم آس??التش س??یده , یه جورایی مثل آینه ست !!! لط??ا واسه ر??ع این مشکل کمکم کنید ...
kian_2010 ارسال شده در بهمن 24، 2011 ارسال شده در بهمن 24، 2011 سلام،من خودم این بازی رو روی سیستمم بازی کردم ولی روی سیستم دوستم ارور هیز استوپینگ می ده،کسی می دونه مشکل چیه؟ اینم سیستمش: GeForce GT 220-1G Ram:2G Cpu:2.80 این سیستمی* که شما میگید ضعی??ه برای این بازی سلام در نسخه Black Box با کرک Reloaded وقتی بازیو اجرا میکنم ص??حه بازی باز میشه اما ارور Stopped Working میده. گرا??یک 4670 HD و رم هم 4 گیگ هست. مشکل چیه؟ این ارور از ویندوز هستش. آیا هنگام نصب با اروری مواجه شدید ؟ سلام واسه من خیلی راحت اجرا شد بدون هیچ مشکلی (نسخه reloaded) ولی داخل بازی ک?? زمین یا بهتره بگم آس??التش س??یده , یه جورایی مثل آینه ست !!! لط??ا واسه ر??ع این مشکل کمکم کنید ... اگر کارت گرا??یکتون nvidia هستش با سر زدن به سایت می*بینین که patch برای ر??ع این مشکل قرار داده شده. اگر ati هستش با آپدیت کارت درست می*شه
I-Iamed ارسال شده در بهمن 24، 2011 ارسال شده در بهمن 24، 2011 kian_2010 عزیز , میشه لط?? کنی آدرس لینک پچی که واسه nvidia ست رو بهم بدی ... کارت گرا??یکم nvidia ست و در ضمن با لپ تاپ بازی میکنم , ??رقی که نمی کنه , نه ؟؟؟
worldclass ارسال شده در بهمن 24، 2011 ارسال شده در بهمن 24، 2011 این ارور از ویندوز هستش. آیا هنگام نصب با اروری مواجه شدید ؟ خیر هیچ اروری نگر??تم.
kian_2010 ارسال شده در بهمن 24، 2011 ارسال شده در بهمن 24، 2011 kian_2010 عزیز , میشه لط?? کنی آدرس لینک پچی که واسه nvidia ست رو بهم بدی ... کارت گرا??یکم nvidia ست و در ضمن با لپ تاپ بازی میکنم , ??رقی که نمی کنه , نه ؟؟؟ اول برید کارتتون رو آپدیت کنین بعدش این که من ??ایل آپدیت رو مستقیم به دلیل ***** شدن پیدا نکردم ولی* ??ایل تورنت رو پیدا کردم که میزارم . duplex-battlefield.3.eboot.patch Torrent Download خیر هیچ اروری نگر??تم. crack رو عوض کنین درست می*شه .
mehrdadjj ارسال شده در بهمن 24، 2011 ارسال شده در بهمن 24، 2011 با سلام دوست عزیز به احتمال زیاد مشکل از رم هستش . در ضمن بیش تر کسانی که 64 بیتی دارتد با این مشکلات رو به رو هستند. اون ص??حه آبی هم dumping memory هستش کاری نمیشه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mehrdadjj ارسال شده در بهمن 24، 2011 ارسال شده در بهمن 24، 2011 سلام خدمت اساتید......من لپ تاب دل 5110 core i7 با گرا??یگ gf525 دارم.....این بازی رو ریختم....directx رو هم نصب کردم.......بازی رو که باز میکنم......بعد از 5 دقیقه بازی کردن......سیستم شات دان میشه!!!!بعد که روشن میکنم.....ص??حه آبی میاد.....دوباره ری استارت میشه......خودش میره تو قسمت resolve و دوباره سیستم بالا میاد اما بازی دیگه باز نمیشه تا دوباره directx رو نصب کنم.....و دوباره سیستم شات دان میشه.......ویندوز هم 7 64 bit هست.....لط??ا کمک کنید.......http://forums.p30day.com/images/smilies/-_-.png با سلام دوست عزیز به احتمال زیاد مشکل از رم هستش . در ضمن بیش تر کسانی که 64 بیتی دارتد با این مشکلات رو به رو هستند. اون ص??حه آبی هم dumping memory هستش
HAMED.AHRAMI ارسال شده در بهمن 24، 2011 ارسال شده در بهمن 24، 2011 آقايون سلام خسته نباشيد لينك آپديت جديدو بايد از كجا وبه چه صورت نصب كنم لط??ا يه زحمتي بكشيد لينكشو ونحوه نصبشو برام ايميل بزنيد چون بازي رو نصب كردم خيلي كند هستش لط??ا راهنماييم كنيد با تشكر hamed.ahrami@yahoo.com
HAMED.AHRAMI ارسال شده در بهمن 24، 2011 ارسال شده در بهمن 24، 2011 آقا اين patch براي كارت گرا??يك nvidia <كجاي سايت هستش لط??ا منو راهنمايي كنيد دانلود كنم
Amirkh ارسال شده در بهمن 24، 2011 ارسال شده در بهمن 24، 2011 (ویرایش شده) سلام . من درایور کارت گرا??یک 285.62-notebook-win7-winvista-64bit-international-whql رو دانلود کردم از این لینک http://dl.kingsdownload.com/dl/driver/vga/285.62-notebook-win7-winvista-64bit-international-whql.rar مدل کارت گرا??یکم هم : NVIDIA GeForce GT 330M هست . اما وقتی می خوام این درایور جدید رو نصب کنم همون اول پیغام خزا می ده و می گه : This Graphics Driver Could Not Find Compatible Gaphics Hardware لبتاپم وایوو هست . ویندوز 7 دارم و 64 بیتی هست . به نظر شما این درایور که لینکش رو بالا گذاشتم و گ??تم از این دانلود کردم مناسب مدل کارت گرا??یک من نیست که همچین ارروری می ده ؟ اگه مشکا همینه بی زحمت لینک دانلود درایور مربوط به کارت گرا??یک من رو اینجا بذارید . ممنون :6: ویرایش شده بهمن 24، 2011 توسط Amirkh
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری