kian_2010 ارسال شده در بهمن 18، 2011 ارسال شده در بهمن 18، 2011 سلام من نسخه 4 دی وی دی را خریدم نصب کردم بدون مشکلی باز شد سیستمم خوبه بازی رو آخرین روزولیشن بازی می کردم کلا نه صدا مشکل داشت نه گرا??یک روان بود ولی وقتی رسیدم به مرحله fear no evil همون اولش که سواره تانکه وقتی موس تکون میدن یهو گیر میکنه هیچ ایرادی هم نمیده من چی کار کنم دارم روانی میشم کمکم کنید ممنون گرا??یک رو دستک کاری کنین شاید درست شه. من از روی دی وی دی نصب کردم و هیچ کرکی توی دی وی دی ها موجود نبود میشه لط?? کنید و لینک دانلود کرک 64 بیتی بازی رو هم بزارید ممنون میشم که من رو ازین سر در گمی نجات بدید سه تا دی وی دی هم هست اینا کرک*ها معلوم نیست روی سیستم ۶۴ بیتی خوب کار کنن یا نه! وقتی* کرکی نبود پس نسخه شما reloaded بود و بازم اگه کرکی بدیم همین می*شه. بهترین راه عوض کدن ویندوز هستش
svil ارسال شده در بهمن 18، 2011 ارسال شده در بهمن 18، 2011 سلام من نسخه 4 دی وی دی بازی رو را خریدم نصب کردم بدون مشکلی باز شد سیستمم خوبه بازی رو آخرین روزولیشن بازی می کردم کلا نه صدا مشکل داشت نه گرا??یک روان بود ولی وقتی رسیدم به مرحله fear no evil همون اولش که سواره تانکه وقتی موس تکون میدن یهو گیر میکنه هیچ ایرادی هم نمیده من چی کار کنم دارم روانی میشم کمکم کنید ممنون
mohamadrad ارسال شده در بهمن 18، 2011 ارسال شده در بهمن 18، 2011 خب تو که دوباره سوالتو تکرار کردی درست شد یا نه؟
svil ارسال شده در بهمن 18، 2011 ارسال شده در بهمن 18، 2011 نه نمیدونم چشه همه چیزمم آپدیته کلا خیلی راحت بازی میکردم یهو گیر کرد روزولیشنم اووردم پایین ??رقی نمیکنه ویندوزمم 64bite شما میگین از کرکه
bahramjon ارسال شده در بهمن 19، 2011 ارسال شده در بهمن 19، 2011 کمک سلاممن بازی رو نصب کردم ولی هر کاری میکنم این پیغام خطا رو میده:[ATTACH=CONFIG]2069[/ATTACH] هم Directx نصب کردم و هم اپدیت کارت گرا??یکم رو.:=Z:کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم. منم همین مشکل رو دارم کمککککککک
kaspi ارسال شده در بهمن 19، 2011 ارسال شده در بهمن 19، 2011 من از روی دی وی دی نصب کردم و هیچ کرکی توی دی وی دی ها موجود نبود میشه لط?? کنید و لینک دانلود کرک 64 بیتی بازی رو هم بزارید ممنون میشم که من رو ازین سر در گمی نجات بدید سه تا دی وی دی هم هست من با ويندوز 7 64 بيتي بازي كردم هيچ مشكلي نبود كرك رو از سايت skidrow دانلود كن
kaspi ارسال شده در بهمن 19، 2011 ارسال شده در بهمن 19، 2011 نه نمیدونم چشه همه چیزمم آپدیته کلا خیلی راحت بازی میکردم یهو گیر کرد روزولیشنم اووردم پایین ??رقی نمیکنه ویندوزمم 64bite شما میگین از کرکه رزولوشن رو در پائين ترين حالت بزار و كنارش گرا??يك رو هم در حالت low قرار بده و بقيه چيزا رو به همون حالت دي??الت بزار بمونه
kaspi ارسال شده در بهمن 19، 2011 ارسال شده در بهمن 19، 2011 منم همین مشکل رو دارم کمککککککک شماها ظاهرا كارت گرا??يكتون حداقل هاي اين بازي رو كه پشتيباني از دايركت ايكس 10 هست رو انجام نميده بايد يدونه جديدترش رو بخريد مشخصات كارتتون رو چك كنيد وببينيد ايا از دايركت ايكس 10 هم پشتيباني ميكنه يا نه؟
kaspi ارسال شده در بهمن 19، 2011 ارسال شده در بهمن 19، 2011 سلام مشکل صدای من حل نشد و برای من با انکه در ویدیو است ??رق می کند تصویر را برایتان می ??رستم لط??ا کمک کنید اگر گرا??يك رو در حالت low قرار بديد مشكل صدا نداره اگرم نميخايد اين كار رو كنيد ??قط تيك cpu0 رو بزاريد بعد از اوكي كردن پنجره تسك منيجر رو با زدن ضربدر ببنديد و بازي رو نبنديد و ادامه بازي بديد
kian_2010 ارسال شده در بهمن 19، 2011 ارسال شده در بهمن 19، 2011 شماها ظاهرا كارت گرا??يكتون حداقل هاي اين بازي رو كه پشتيباني از دايركت ايكس 10 هست رو انجام نميده بايد يدونه جديدترش رو بخريد مشخصات كارتتون رو چك كنيد وببينيد ايا از دايركت ايكس 10 هم پشتيباني ميكنه يا نه؟ directx ریطی به کارت نداره بلکه ??قط رابط کاربری ویندوز با کارت هستش. driecxt موجود در سون خودش 10 هستش. اگر گرا??يك رو در حالت low قرار بديد مشكل صدا نداره اگرم نميخايد اين كار رو كنيد ??قط تيك cpu0 رو بزاريد بعد از اوكي كردن پنجره تسك منيجر رو با زدن ضربدر ببنديد و بازي رو نبنديد و ادامه بازي بديد جواب این سوال در ص??حه قبل داده شده است.لط??ا spam نکنید
m14_v ارسال شده در بهمن 19، 2011 ارسال شده در بهمن 19، 2011 با سلام خدمت دوستان من مشکلی که توی بازی دارم اینکه دارم بازی میکنم ص??حه برای خودش سیاه میشه یا وسط بازی به کل هنگ میکنه یا وقتی که میمیرم اینجوری میشه الان توی مرحله ای هستم که از تانک تازه امدم پایین دیگه جلوتر نمیتونم برم بازی اون یکم که اجرا میشد اونم دیگه اجرا نمیشه میرم داخل اون مرحله هنگ میکنه سیستم من i5 ram:4 550ti giga 1g اپدیت جدید گرا??یک هم تازه دانلود کردم
kian_2010 ارسال شده در بهمن 19، 2011 ارسال شده در بهمن 19، 2011 با سلام خدمت دوستان من مشکلی که توی بازی دارم اینکه دارم بازی میکنم ص??حه برای خودش سیاه میشه یا وسط بازی به کل هنگ میکنه یا وقتی که میمیرم اینجوری میشه الان توی مرحله ای هستم که از تانک تازه امدم پایین دیگه جلوتر نمیتونم برم بازی اون یکم که اجرا میشد اونم دیگه اجرا نمیشه میرم داخل اون مرحله هنگ میکنه سیستم من i5 ram:4 550ti giga 1g اپدیت جدید گرا??یک هم تازه دانلود کردم ویندوز شما 64 بیتی هست؟
mohamadrad ارسال شده در بهمن 19، 2011 ارسال شده در بهمن 19، 2011 خب یا ویندوزت رو عوض کن یا یه کار دیگه بکن:;;d:
kian_2010 ارسال شده در بهمن 19، 2011 ارسال شده در بهمن 19، 2011 بله ویندوز من 64 هست متاس??انه کسانی* که دارای ویندوز ۶۴ بیتی هستن مشکلات زیادی با کرک*ها دارند و دلیل هنوز معلوم نیست. توصیه ما عوض کردن ویندوز و آپدیت?? کلیه* درایور*ها است.
x_man123 ارسال شده در بهمن 19، 2011 ارسال شده در بهمن 19، 2011 من سیو بعد از قسمت تانک را میخواهم که سوار تانکیم اون جا که میرسم دیگه حرکت نمی کنه همینجوری ق??ل میکنه
mohamadrad ارسال شده در بهمن 19، 2011 ارسال شده در بهمن 19، 2011 کی?? بازی به اینه که از اول تا آخرشو خودت بری بگر راه حل رو پیدا کن همیشه منتظر لقمه آماده نباش
kian_2010 ارسال شده در بهمن 19، 2011 ارسال شده در بهمن 19، 2011 (ویرایش شده) طر?? میگه هنگ می*کنه بد شما میگی* بگرد راه پیدا کن ! اینم لینک سیو : http://www.mediafire.com/?f9995iv7k9bycf5 ویرایش شده بهمن 19، 2011 توسط kian_2010
Mahan21 ارسال شده در بهمن 19، 2011 ارسال شده در بهمن 19، 2011 سلام. دوستان من بازی رو کامل نصب کردم و هیچ مشکلی به غیر از اینکه تصویر ??رم به ??رم میشه ندارم. ??رم به ??رم شدنش هم در حد قابل تحمله یعنی خیلی کم.به کارت گرا??یکم و درایورش هم ربط نداره. خواشتم بدونم کسی این مشکل رو داشته که الان حلش کرده باشه.ممنون میشم یکی کمک کنه. مشخصات سیستمم هم : Ram:8 DDR3 GRAPHIC:9600 GT 2GB CPU:AMD 6200 XIII
Mahan21 ارسال شده در بهمن 19، 2011 ارسال شده در بهمن 19، 2011 خب کرکت چیه؟ والا دقیقاً نمیدونم اما حجمش 31 مگ بود!!!
Mahan21 ارسال شده در بهمن 19، 2011 ارسال شده در بهمن 19، 2011 بالاخره realod یا skidrow کدومشون؟ reloaded چه ??رقی دارن؟ skidrow رو نصب کنم حل میشه؟
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری