skidrow ارسال شده در دی 29، 2011 ارسال شده در دی 29، 2011 پس دوست من اگر هم با دو نسخه خوب کار می کنه ، دلیل اینکه بعضی از بازی ها مثل همین pes2012 وقتی رو نسخه 64 بیتب اجرا میشه بازی تو یه پنجره نیمه ??ول انجام میشه (با حاشیه مشکی ) منظورم اینه که کلا برای انجام بازی ها به صورت ??ول اسکرین کدوم نسخه بهتره ؟! بازم ممنونم روی سون 32 بیت بهتر اجرا میشه :93:
ali_n540 ارسال شده در دی 29، 2011 ارسال شده در دی 29، 2011 آیا می شه این بازی و کلا بازیای اول شخصو با جویستیک بازی کرد؟ من کلا با سوم شخص حال می کنم مثل اویل 4 یا 5 چون کنترل بیشتری آدم داره
کاربر ارسال شده در دی 29، 2011 ارسال شده در دی 29، 2011 سلام چی شد یه مشکل داشتم جواب دادید ندادید اگه میشه زود جواب بدید
mer30boy ارسال شده در دی 30، 2011 ارسال شده در دی 30، 2011 سلام من بازی رو توی ویندوز سون نصبش کردم و آپدیت 285 NVIDIA رو هم از همین سایت دانلود کردم و نصبش کردم. قبلا اصلا کلا پیام خطا میداد و اصلا وارد بازی نمی شد ولی بعد از نصب آپدیت گرا??یک بازی اجرا میشه ولی توی این ص??حه گیر می کنه : http://up5.iranblog.com/images/okc8c2itup7drnkub33b.jpg لط??ا راهنمایی کنید که چیکار کنم. ؟
skidrow ارسال شده در دی 30، 2011 ارسال شده در دی 30، 2011 سلام من بازی رو توی ویندوز سون نصبش کردم و آپدیت 285 NVIDIA رو هم از همین سایت دانلود کردم و نصبش کردم. قبلا اصلا کلا پیام خطا میداد و اصلا وارد بازی نمی شد ولی بعد از نصب آپدیت گرا??یک بازی اجرا میشه ولی توی این ص??حه گیر می کنه : http://up5.iranblog.com/images/okc8c2itup7drnkub33b.jpg لط??ا راهنمایی کنید که چیکار کنم. ؟ چند بار دیگه امتحان کن خودش درست میشه
skidrow ارسال شده در دی 30، 2011 ارسال شده در دی 30، 2011 سلام چی شد یه مشکل داشتم جواب دادید ندادید اگه میشه زود جواب بدید مشکلت دوباره بگو
skidrow ارسال شده در دی 30، 2011 ارسال شده در دی 30، 2011 آیا می شه این بازی و کلا بازیای اول شخصو با جویستیک بازی کرد؟ من کلا با سوم شخص حال می کنم مثل اویل 4 یا 5 چون کنترل بیشتری آدم داره اره میشه. برو اینجا انجام تمام بازیها به وسیله Joystick (دسته بازی)
ali_n540 ارسال شده در دی 30، 2011 ارسال شده در دی 30، 2011 آیا می شه این بازی و کلا بازیای اول شخصو با جویستیک بازی کرد؟ من کلا با سوم شخص حال می کنم مثل اویل 4 یا 5 چون کنترل بیشتری آدم دارهکه وارد به ای لط??ا کسی که وارده به این سوال من جواب بده ممنون
ali_n540 ارسال شده در دی 30، 2011 ارسال شده در دی 30، 2011 اره میشه. برو اینجا انجام تمام بازیها به وسیله Joystick (دسته بازی) ممنون این روش خوب کار می کنه؟
skidrow ارسال شده در دی 30، 2011 ارسال شده در دی 30، 2011 ممنون این روش خوب کار می کنه؟ اره. اموزشش توش هست بخون
rozhacker ارسال شده در دی 30، 2011 ارسال شده در دی 30، 2011 سلام خسته نباشید میخواستم بدمنم بهترین نسخه کدومه آخه میخوام آنلاین بازی کونم cd key هم دارم . متشکر میشم اگه جوابمو بدین؟:;-):
skidrow ارسال شده در دی 30، 2011 ارسال شده در دی 30، 2011 سلام خسته نباشید میخواستم بدمنم بهترین نسخه کدومه آخه میخوام آنلاین بازی کونم cd key هم دارم . متشکر میشم اگه جوابمو بدین؟:;-): ??علا که هیچ کدوم از نسخه ها مولتی نداره. :93:
mk.unknown ارسال شده در دی 30، 2011 ارسال شده در دی 30، 2011 درایور مخصوص amd برای این بازی منتشر نشده هنوز ؟ کارت گرا??یک من hd 6850
skidrow ارسال شده در دی 30، 2011 ارسال شده در دی 30، 2011 درایور مخصوص amd برای این بازی منتشر نشده هنوز ؟ کارت گرا??یک من hd 6850 اومده ولی لینکش مشکل داره. اگه درست شد همینجا میزارم :93:
hyusefi ارسال شده در دی 30، 2011 ارسال شده در دی 30، 2011 (ویرایش شده) سلام دوستان، من نسخه Limited Edition Multi11 - Proper رو دانلود کردم،توی سایت نوشته بود که این نسخه ۱۱ تا زبان داره و من برای همین دانلودش کردم ولی الان نمیتونم زبانش رو از انگلیسی تغییر بدم،ممکنه راهنمایی کنید؟ با تشکر ویرایش شده دی 30، 2011 توسط hyusefi
mohammadasare ارسال شده در دی 30، 2011 ارسال شده در دی 30، 2011 سلام.وقتی بازی را اجرا می کنم مینویسه:AWC.dll origin is not installed البته در نسخه Reloaded ممنون میشم راهنمایی کنید.
skidrow ارسال شده در دی 30، 2011 ارسال شده در دی 30، 2011 سلام دوستان،من نسخه Limited Edition Multi11 - Proper رو دانلود کردم،توی سایت نوشته بود که این نسخه ۱۱ تا زبان داره و من برای همین دانلودش کردم ولی الان نمیتونم زبانش رو از انگلیسی تغییر بدم،ممکنه راهنمایی کنید؟با تشکر برو تو پوشه محل نصب بازی و OriginInstaller.exe رو اجرا کن سپس انگلیسی رو انتخاب کن و نصب کن. سلام من کارت گرا??یک geforce 9500 دارم و رم 6 هست ولی موقع بازی کردن انگار که گرا??یکم کم میاره میشه کمکم کنیدهیچ کاری نمیشه کرد ??قط گرا??یک بازی رو بزار روی low و رو رزولوشون مانیتورتو ببر تا اخر پایین تا یکم مشکلت حل بشه.
skidrow ارسال شده در دی 30، 2011 ارسال شده در دی 30، 2011 [ سلام.وقتی بازی را اجرا می کنم مینویسه:AWC.dll origin is not installed البته در نسخه Reloaded ممنون میشم راهنمایی کنید.ویندوزت چیه؟ کرک ریختید؟. شما از اینجا دانلود کنید . دانلود نسخه نهایی بازی Battlefield 3 2011 با لینک مستقیم + کرک تو محل نصب بازی کپی کن . بازی رو اجرا کن
nightmare ارسال شده در دی 30، 2011 ارسال شده در دی 30، 2011 آقا این چرا همه چیش اسلوموشنه .. چه وضعیه این ؟؟! من رزولوشن رو روی 1024*768 هم گذاشتم همه ی تنظیمات گرا??یکیش رو هم low کردم اما بازم جواب نداد ... گرا??یکم gforce GT540M 2GB رم هم 8GB DDR3 و cpu هم core i7 !! اصلا نمیتونم قبول کنم که با این کان??یگ و در حالی که حتی تمام تنظیمات در پایین ترین حالت هست بازم در تمام قسمتهای بازی بصورت اسلوموشن باشه..راستی ویندوز هم 7 64bit دوستان یه راهکار ارائه بدین لط??ا .. امکان داره پچی بدن بیرون که این مشکل رو حل کنه ؟؟ اگه درایور گرا??یکم رو آپدیت کنم ممکنه تاثیر گذار باشه ؟؟
Arman67 ارسال شده در دی 30، 2011 ارسال شده در دی 30، 2011 حداقل قطعات و سیستم پیشنهادی شرکت برای بازی اینا هستن Minimum requirements for Battlefield 3 * OS: Windows Vista or Windows 7 * Processor: Core 2 Duo 2.4 GHz or Althon X2 2.7 GHz * RAM: 2GB * Graphic card: DirectX 10 or 11 compatible Nvidia or AMD ATI card, ATI Radeon 3870 or higher, Nvidia GeForce 8800 GT or higher. * Graphics card memory: 512 MB * Sound card: DirectX compatibl sound card * Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version Recommended system requirements for Battlefield 3 * OS: Windows 7 64-bit * Processor: Quad-core Intel or AMD CPU * RAM: 4GB * Graphics card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, Nvidia GeForce GTX 560 or ATI Radeon 6950. * Graphics card memory: 1 GB * Sound card: DirectX compatibl sound card * Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version یکی از مدیرا لط?? کنه بذاره پست اول تا بچه سوال نپرسن
skidrow ارسال شده در دی 30، 2011 ارسال شده در دی 30، 2011 آقا این چرا همه چیش اسلوموشنه .. چه وضعیه این ؟؟! من رزولوشن رو روی 1024*768 هم گذاشتم همه ی تنظیمات گرا??یکیش رو هم low کردم اما بازم جواب نداد ... گرا??یکم gforce GT540M 2GB رم هم 8GB DDR3 و cpu هم core i7 !! اصلا نمیتونم قبول کنم که با این کان??یگ و در حالی که حتی تمام تنظیمات در پایین ترین حالت هست بازم در تمام قسمتهای بازی بصورت اسلوموشن باشه..راستی ویندوز هم 7 64bit دوستان یه راهکار ارائه بدین لط??ا .. امکان داره پچی بدن بیرون که این مشکل رو حل کنه ؟؟ اگه درایور گرا??یکم رو آپدیت کنم ممکنه تاثیر گذار باشه ؟؟ هیچ راهکاری وجود نداره .منم با همین تنظیمات low مجبور شدم بازی رو تموم کتم. اپدیت کنی تاثیری نداره. شاید شاید براش پچ بیاد. :93:
kaspi ارسال شده در دی 30، 2011 ارسال شده در دی 30، 2011 http://rutor.org/torrent/148189/battlefield-3-limited-edition-2011-pc-raspakovannaja-licenzija [h=1]Battlefield 3 Limited Edition (2011) PC MULTi11[/h]16.53 گیگ:17:
griphin ارسال شده در دی 30، 2011 ارسال شده در دی 30، 2011 سلام بر همگی .. دمتون گرم به خدا .. پسر عجب بازی شده .. انصا??ا حال کردم در ضمن کجا میگید بازی اسلو موشنه تو سیستم منکه روونه روونه رزولوشنشم گذاشتم اخر .. .. ولی این مرحله جنگنده ها خیلی حال داد . ..
Belle ارسال شده در دی 30، 2011 ارسال شده در دی 30، 2011 Slm.KhasTe NaBashi.AGha Man Noskheye Reloaded ro az haminja dl kardam o baed az in az extract biron omad o hameye karash tamom shod vaghti mizanam ro file bf3 baraye setup 1barname miare bala mige origin is not installer your system o az in harfa.baedesham k raftam barname origin ro dl kardam o nasbam kardam o azam user khast o az hamonja accountam sakhtam o varedam shod.vali bazam k dobare ro ghesmate setup bazi mizadam faghat hamin barnameharo miare bala...?!bayad chikar konam?!age mishe lotfan 1 komak o rahnameii bokonin.pls.mamnon misham inam linke axe hamon errori k mide: http://www.pic.iran-forum.ir/images/n7cc3vgm0nc6c7aeh6h2.png vali vaghti barnameharo nasb mikoni dg error nemide faghat vaghti mizani roye setup mire toye barnameh.vaghti deletesh mikoni in error o mide:(!khahesham komak konin...:(merc
skidrow ارسال شده در دی 30، 2011 ارسال شده در دی 30، 2011 (ویرایش شده) Slm.KhasTe NaBashi.AGha Man Noskheye Reloaded ro az haminja dl kardam o baed az in az extract biron omad o hameye karash tamom shod vaghti mizanam ro file bf3 baraye setup 1barname miare bala mige origin is not installer your system o az in harfa.baedesham k raftam barname origin ro dl kardam o nasbam kardam o azam user khast o az hamonja accountam sakhtam o varedam shod.vali bazam k dobare ro ghesmate setup bazi mizadam faghat hamin barnameharo miare bala...?!bayad chikar konam?!age mishe lotfan 1 komak o rahnameii bokonin.pls.mamnon misham inam linke axe hamon errori k mide: http://www.pic.iran-forum.ir/images/n7cc3vgm0nc6c7aeh6h2.png vali vaghti barnameharo nasb mikoni dg error nemide faghat vaghti mizani roye setup mire toye barnameh.vaghti deletesh mikoni in error o mide:(!khahesham komak konin...:(merc دوست عزیز ??ارسی تایپ کنید تا بقیه کاربرا بتونن بخونن. من که نگاه کردم به عکس شما کرک رو نریختید شما ازی اینجا دانلود کنید. .rar"]دانلود کرک Reloaded رمز ??ایل www.p30day.com قبل از اینکه شما کرک رو بریزید ??ایل bf3.exe که در پوشه بازی است رو کات کن ببر هر جا که خواستی پیست کن. بعدش هرچی تو پوشه کرک بود کپی کن تو محل نصب بازی . یعنی همونجا که عکس گر??تی. بعد بازی رو رو اجرا کن مو??ق باشی :93: ویرایش شده دی 30، 2011 توسط skidrow
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری