joker1 ارسال شده در بهمن 8، 2014 مالک ارسال شده در بهمن 8، 2014 بازی پیشنهادی( البته ببخشید که این بحث و میکنم)
konsool ارسال شده در بهمن 8، 2014 ارسال شده در بهمن 8، 2014 بازی پیشنهادی( البته ببخشید که این بحث و میکنم) FIFA15-Call of Duty: Advanced Warfare Day Zero Edition-PES2015-GTA V-The Last Of Us Remastered-Mortal Kombat X-Assassin's Creed: Unity limited edition- Far Cry 4 کلیه ی عناوین رجیون1
Parsa.e ارسال شده در بهمن 8، 2014 ارسال شده در بهمن 8، 2014 بازی پیشنهادی( البته ببخشید که این بحث و میکنم) شما تعداد معلوم کن ما بهت میگیم اینا خوبن Assassins creed unity Infamous Killzone Fifa 15 اگه اهل ??وتبال هستی Battlefield 4 Drive club
Parsa.e ارسال شده در بهمن 8، 2014 ارسال شده در بهمن 8، 2014 FIFA15-Call of Duty: Advanced Warfare Day Zero Edition-PES2015-GTA V-The Last Of Us Remastered-Mortal Kombat X-Assassin's Creed: Unity limited edition- Far Cry 4 کلیه ی عناوین رجیون1 از اینایی که گ??تی ۳ تا شون نیومدن Gtav Far cry Mortal kombat هیچکدوم نیومدن
Black Hawk ارسال شده در بهمن 8، 2014 ارسال شده در بهمن 8، 2014 بازی پیشنهادی( البته ببخشید که این بحث و میکنم) Tombraider Defintive Edition 2- Killzone Shadow Fall 3- The Last of Us 4- GTA V 5- Call of duty Advanced Warfare به نظرم اینا خوبه و از اولی که الویت هستش بگیر تا اخری به نظرم حتما بازی Tombraider رو اگه بازی نکردی روی PS4 حتما بازیش کن خیلی خیلی قشنگه . (الکی نیست بهترین بازی سال شد)
Black Hawk ارسال شده در بهمن 8، 2014 ارسال شده در بهمن 8، 2014 از اینایی که گ??تی ۳ تا شون نیومدن Gtav Far cry Mortal kombat هیچکدوم نیومدن GTA v 10 روز دیگه میاد واسه کنسول های نسل 8
joker1 ارسال شده در بهمن 8، 2014 مالک ارسال شده در بهمن 8، 2014 سلام ممنون از همه یه دوستان چند تا سوال دارم ... ال ای دی دسته میشه خاموش شه؟ برا شارژ دسته میشه از شارژر گوشی است??اده کرد دیگ درسته؟ بیشتر چچه گوشی؟ _ اخه امپر ها ??رق میکنه بازی که نصب میشه میشه پاک کرد دیگه درسته؟؟؟( محاله نشه) چه جوری پاک کنم؟؟؟
Black Hawk ارسال شده در بهمن 8، 2014 ارسال شده در بهمن 8، 2014 سلام ممنون از همه یه دوستان چند تا سوال دارم ... ال ای دی دسته میشه خاموش شه؟ برا شارژ دسته میشه از شارژر گوشی است??اده کرد دیگ درسته؟ بیشتر چچه گوشی؟ _ اخه امپر ها ??رق میکنه بازی که نصب میشه میشه پاک کرد دیگه درسته؟؟؟( محاله نشه) چه جوری پاک کنم؟؟؟ زمانیکه کنسول خاموش بشه چراغ دسته هم خاموش میشه اره میشه و ??قط با گوشی های xperia سونی اره گزینه پاک کردن رو داره
joker1 ارسال شده در بهمن 14، 2014 مالک ارسال شده در بهمن 14، 2014 سلام مجدد دوستان دیشب داشتم بازی میکردم دسته بازی رنگه ال ای دیش قرمز شد در مورده رنگایه دسته و دستگاه توضیح می??رمایید؟
Parsa.e ارسال شده در بهمن 14، 2014 ارسال شده در بهمن 14، 2014 سلام مجدد دوستان دیشب داشتم بازی میکردم دسته بازی رنگه ال ای دیش قرمز شد در مورده رنگایه دسته و دستگاه توضیح می??رمایید؟ سلام مبارکت باشه تو منو دسته اول آبیه دسته دوم قرمزه دسته سومم ??کر کنم سبزه اخری هم بن??ش ولی تو بازی ها ??رق میکنه مثلا تو ??ی??ا دسته اول رنگش قرمزه اونا دیگه به سازنده ربط داره بازم مبارکت باشه حال کن باهاش
edward ارسال شده در بهمن 14، 2014 ارسال شده در بهمن 14، 2014 دوستان کسی unity رو بازی کرده ؟ تو ps4 هم لگ و ا??ت ??رم داره ؟
aminomi ارسال شده در بهمن 14، 2014 ارسال شده در بهمن 14، 2014 دوستان کسی unity رو بازی کرده ؟ تو ps4 هم لگ و ا??ت ??رم داره ؟ آره متاس??انه توی ایکس باکس و پلی استیشن هم اینطوری !!
fifa ps4 online ارسال شده در آذر 2، 2015 ارسال شده در آذر 2، 2015 باسلام خدمت دوستان میخوام پلی 4 بگیرم از بین کدهای سری ساخت جدید بین CUH_1100A TA CUH_1116A کدومش بهتره بگیرم ؟ممنون میشم یکم سریع جوابم بدین:wink:
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری