رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در (ویرایش شده)

Steve-Jobs-Is-Alive.jpg

یکی از کاربران شبکه اجتماعی ردیت تصویری منتشر کرده که مثل توپ در شبکه های اجتماعی و ??ضای مجازی صدا کرده است.در این تصویر که به گ??ته وی در برزیل گر??ته شده است شخصی بسیار شبیه به استیو جابز دیده می شود که بر روی یک ویلچر نشسته است !

عاشقان مایکل جکسون خواننده مشهور آمریکایی دیگر به ر??تن او ایمان آورده اند، اما ظاهرا ??دا شدگان استیو جابز هنوز به برگشت او، نجات اپل و شاید همه دنیا امید دارند. این علاقه مندان پر و پا قرص اپل از چند روز پیش مطمئن شدند که سر جابز را در یک جراحی ??وق پیشر??ته به بدن شخص دیگری پیوند زده شده و او منتظر است که بعد از بهتر شدن حالش از روی ویلچر بلند شده و وجود خود را علنی کند. و برخی گ??ته اند او همراه مایکل جکسون و چند ن??ر دیگر در جزیره ای باهم زندگی می کنند.

Steve-Jobs-Is-Alive-1-620x609.jpg

استیو جابز در برزیل بر روی ویلچر ؟!!!

بله، یک کاربرص??حات اجتماعی در ص??حه شخصی خود با انتشار عکس ??وق مدعی شد که استیو جابز هنوز زنده است و در برزیل تحت مراقبت های شدید پزشکی است. این عکس از آن جهت اهمیت یا??ت که می دانیم جابز هرگز تا آخر عمر روی ویلچر ننشست، به همین دلیل این عکس نمی تواند مربوط به زمان حیات او باشد.این خبر که تا کنون ده ها هزار بار دیده شده است موضوع داغ شبکه های اجتماعی در روزهای گذشته بود.

این کاربر که با نام “TheHorseSizedDuck??? در Reddit ??عالیت می کند مطلب را دقیق تر کرده است و گ??ته که این عکس در ریودوژانیرو گر??ته شده است مطلبی که هنوز همه را در سوال و ابهام نگه داشته که اگر او جابز نیست پس چه کسی است؟!

گجت نیوز

ویرایش شده توسط kazy
ارسال شده در
زنده اس بابا.پریشب با ما اومد سالن ??وتبال بازی کردیم.......احتمالا میخواد اینبار یه مارک جدید مثلا یه نارنگی پوست کنده شده معر??ی کنه.

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خیلی باحال بود

ولی من یه آی??ونی هستم داداش .

حواست باشه :78:

ارسال شده در
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خیلی باحال بود

ولی من یه آی??ونی هستم داداش .

حواست باشه :78:

علی جون من که به سیب شما چیزی نگ??تم داداش.گ??تم میخواد یه مارک جدید معر??ی کنه.

ارسال شده در
علی جون من که به سیب شما چیزی نگ??تم داداش.گ??تم میخواد یه مارک جدید معر??ی کنه.

شوخی کردم داداش بزرگم

نزن این حر??و

من که کلی به حر??ت خندیدم و حال کردم شما هرچی هم بگی من باز میخندم

شوخی بود استاد سوء ت??اهم نشه :93:

ارسال شده در
شوخی کردم داداش بزرگم

نزن این حر??و

من که کلی به حر??ت خندیدم و حال کردم شما هرچی هم بگی من باز میخندم

شوخی بود استاد سوء ت??اهم نشه :93:

میدونم داداش.من که دیگه میشناسمت داداش علی گل.چون میدونم ناراحت نمیشی باهات شوخی میکنم.تو داداش کوچیکه ی منی.

ارسال شده در
میدونم داداش.من که دیگه میشناسمت داداش علی گل.چون میدونم ناراحت نمیشی باهات شوخی میکنم.تو داداش کوچیکه ی منی.

الهی شکر ??ک کردم ناراحت شدی

مرسی داداش گلم :93::93::93::93::93::93::93:

یه دونه ای

توی همه چی تکی

ارسال شده در
الهی شکر ??ک کردم ناراحت شدی

مرسی داداش گلم :93::93::93::93::93::93::93:

یه دونه ای

توی همه چی تکی

نه بابا.اینم اواتارم به عشق خودت و اخدایان موسیقی دنیا متالیکای ا??سانه ای.....

ارسال شده در

سرش که به تنش نمیخوره و کلا ??توشاپی هست...اگه هم زنده باشه احتمالا کپی برداری یا در واقع کپی در برابر اصل شیائومی به ویژه در رام جدیدش اونو عذاب داده و روحش بیرون اومده...

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • جدید...