saeed kratos ارسال شده در آبان 18، 2014 ارسال شده در آبان 18، 2014 آیا می توان No Man’s Sky را وسیع ترین بازی تاریخ نامید؟ اینطور که به نظر می رسد. عنوان نامبرده دنیای بسیار بزرگ و سنگینی را در خود جای داده است و حتی اگر هم استدیو Hello Games به عنوان سازنده آن بخواهد آمار و ارقامی را ارائه کند، باز هم از عظمت آن کاسته نخواهد شد. ??کر می کنید که چقدر طول می کشد اگر بخواهید از تمامی سیارات موجود بازدید کنید؟ ۵ میلیارد سال واقعی! واقعا حیرت انگیز است و توصیه می کنیم برای جزئیات بیشتر با ما همراه باشید.این اطلاعات توسط سایت IGN به موجب مصاحبه ای که با آقای Sean Murray از استدیو Hello Games صورت گر??ته است منتشر شده. نکته بسیار جالب اینجاست که شما بسیار ??راتر از ۱ دقیقه زمان نیاز دارید که کل یک سیاره را کاوش کنید حال اگر ما در نظر بگیریم که این عمل در عرض یک ثانیه صورت می گیرد، شما به ۵ میلیارد سال زمان نیاز دارید. پس با این حساب شما تا ابد اماکن و سیارات تازه ای را شاهد خواهید بود.شاید بپرسید این مهم چطور پیاده سازی شده است؟ اعضای Hello Games اعلام کرده اند که عوض است??اده از اعداد ۳۲ بیتی مانند دیگر بازی ها، آنها به سراغ اعداد ۶۴ بیتی ر??ته اند. در یک مقایسه بایستی بگوییم که با حالت ۳۲ بیتی شما به مقدار ۳۲^۲ دست پیدا خواهید کرد که در روش جدید این میزان به ۶۴^۲ میرسد. آقای Murray گ??ته اند بسیار مشکل می باشد که بخواهیم بگوییم دقیقا چند سیاره در دنیای No Man’s Sky گنجانده شده است.این عنوان جهان بازی در سال ۲۰۱۵ برای کنسول PlayStation 4 و PC منتشر خواهد شد.
edward ارسال شده در آبان 18، 2014 ارسال شده در آبان 18، 2014 چه خبره . بازیسازی داره به کجا میره ، ما داریم به کجا میریم . وقتی world of warcraft رو ساختند شاخ در آوردم وقتی هم elder scroll v رو تو 5 گیگ جا دادند ک?? کردم حالا هم با اومدن این بازی جان به جان آ??رین تسلیم میکنم . همینطوری پیش بره نسل بعد ما دیگه بازی نمیکنند توش زندگی میکنند .
saeed kratos ارسال شده در آبان 18، 2014 مالک ارسال شده در آبان 18، 2014 چه خبره . بازیسازی داره به کجا میره ، ما داریم به کجا میریم . وقتی world of warcraft رو ساختند شاخ در آوردم وقتی هم elder scroll v رو تو 5 گیگ جا دادند ک?? کردم حالا هم با اومدن این بازی جان به جان آ??رین تسلیم میکنم . همینطوری پیش بره نسل بعد ما دیگه بازی نمیکنند توش زندگی میکنند . رسما همین طوریه که میگی و اون روز هم خواهد رسید.البته برای ما نه.چون ما اون موقع درگیر مسائل مهمتری هستیم............
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری