ali5 ارسال شده در آبان 13، 2014 ارسال شده در آبان 13، 2014 شما اول باختی که در برابر tlou داشتید رو جبران کنید . بعد ادعا کنید . خود مایکرو به نوتی داگ تبریک گ??ته بود بابت ابن بازی . این یعنی چی ؟؟؟ یعنی اینکه اونا از این بازی درس زیادی یاد گر??تن.
aminomi ارسال شده در آبان 13، 2014 ارسال شده در آبان 13، 2014 قبول کنید همونم داستان خوبی نداشت کلیت داستان داستان?? دون??ر بود که به ??کر بقا بودن!!!شاید نکته مثبت قضیه روابط بین کاراکترا بود! و باز هم این گیم پلی بود که تاثیر گذار بود داداش مشکل اینجاست که شما نمیخواید ببینید و قبول کنید . حالا ما هرچی مدرک بیاریم شما باز ی دلیل بی مورد میارید و بحثو کش میدید . همون بازی که میگید داستان خوبی نداشت کلی جایزه گر??ته . از نظر شما این بی معنیه ؟؟؟ ??ک میکنی چرا آمار ??روش سونی بیشتر از مایکرو بوده ؟؟ مردم عقل دارن، میسنجن و میبینن که سونی هم حال هم آینده بهتری داره . بعلاوه قدرت بیشتر ... ولی از جمله اولت مغزم ردی داد ب خدا ...
ALAN-G ارسال شده در آبان 13، 2014 ارسال شده در آبان 13، 2014 Killzone و Infamous هم دوتای دیگن . همین 4تا بازی باعث شده آمار ??روش 4 بیشتر از 1 بشه دیگه . مایکروسا??ت بازی های شاخش Ryse و Halo و Titanfall هستش که توی آمار ??روش حتی Ryse جایگاه بالایی نداره . اما شما برو آمار ??روش همین 4تا بازی رو دربیار ببین چقدره ... از بحث اصلی که بین خودم و خودته جدا نشو الان Halo Master chief collection کاملا توانایی رقابت با TLOU رو داره پس اینم رد میشه در مقابل DriveClub ??ورزا هست که چون میدونیم چیه یه امتیاز داره Quantum Break هم که کاملا با آنچارتد و The Order میتونه در گیر بشه Sunset Overdrive هم ??وق العاده بازیه خوبیه HALO 5 هم خیلی با کیلزون میتونه در بی??ته و حتی میتونه پیروز بشه
aminomi ارسال شده در آبان 13، 2014 ارسال شده در آبان 13، 2014 از بحث اصلی که بین خودم و خودته جدا نشو الان Halo Master chief collection کاملا توانایی رقابت با TLOU رو داره پس اینم رد میشه در مقابل DriveClub ??ورزا هست که چون میدونیم چیه یه امتیاز داره Quantum Break هم که کاملا با آنچارتد و The Order میتونه در گیر بشه Sunset Overdrive هم ??وق العاده بازیه خوبیه این گ??ته ی شماست نه همه ... Halo اگه میتونست با TLOU رقابت کنه الان وضعش این نبود . Driverclub هم هنوز نیومده هر موقع اومد بد راجبش نظر میدیم . ی چیزی میگین راجبش ??کر کنید الکی از روی احساس و جو چیزی نگین . جواب رو به داداشتم دادم میتونی بخونی ...
ALAN-G ارسال شده در آبان 13، 2014 ارسال شده در آبان 13، 2014 این گ??ته ی شماست نه همه ... Halo اگه میتونست با TLOU رقابت کنه الان وضعش این نبود . Driverclub هم هنوز نیومده هر موقع اومد بد راجبش نظر میدیم . ی چیزی میگین راجبش ??کر کنید الکی از روی احساس و جو چیزی نگین . جواب رو به داداشتم دادم میتونی بخونی ... داداشم از من جداست با من باش نه با اون Master Chief Collection خیلی قدیمیه والبته خیلی پر طر??دار و با چیزی که ازش معلوم شده کاملا مشخصه که برای خودش غولیه بهتره بری تصاویرش رو ببینی من دارم با منطق پیش میام مگه نه؟؟
PS_LORD ارسال شده در آبان 13، 2014 ارسال شده در آبان 13، 2014 این گ??ته ی شماست نه همه ... Halo اگه میتونست با TLOU رقابت کنه الان وضعش این نبود . Driverclub هم هنوز نیومده هر موقع اومد بد راجبش نظر میدیم . ی چیزی میگین راجبش ??کر کنید الکی از رویاحساس و جو چیزی نگین . جواب رو به داداشتم دادم میتونی بخونی ...داداش مگه gt برا ps4 نمیاد اینا forza forza میکنن؟
aminomi ارسال شده در آبان 13، 2014 ارسال شده در آبان 13، 2014 داداش مگه gt برا ps4 نمیاد اینا forza forza میکنن؟ حتما میاد داداش . امکان نداره که سونی این بازی رو ول کنه . بعد که بیاد قدرت رو احساس میکنیم ...
ALAN-G ارسال شده در آبان 13، 2014 ارسال شده در آبان 13، 2014 حتما میاد داداش . امکان نداره که سونی این بازی رو ول کنه . بعد که بیاد قدرت رو احساس میکنیم ... نسخه قبلی که به ??ورزا نرسید ولی یه حر??ایی از شماره ه??تم بود باید منتظر اون بود
ALAN-G ارسال شده در آبان 13، 2014 ارسال شده در آبان 13، 2014 الان دادشت میگه انچارتد داستان نداره ??قط گیم پلی داره . Quantum Break رو چی میگه . دارم تریلرش رو میبینم . خیلی داستان داره .؟؟ ??قط گیم پلی داره و گرا??یک . یه کسی که میتونه زمان رو عقب جلو کنه داستان داره ؟؟؟ جوک تعری?? نکن خودت داری میگی دادشم ما دو ن??ریم می ??همی دو ن??ر جدا از هم با دو نوع عقیده مختل?? میخواین اینو ب??همین یا نه؟؟ اگر یه مقدار تحقیق می کردی می ??همیدی که سازنده این بازی استاد سم لیک هست از بهترین نویسندگان این صنعت اونوقت به خودت این اجازه رو نمیدادی همچین حر??ی بزنی اونم ??قط با یه تریلر
aminomi ارسال شده در آبان 13، 2014 ارسال شده در آبان 13، 2014 وقتی دو ن??ر دارن با منطق پیش میرن تو اینجا چی میگی؟؟ ??قط بلدی حر?? بزنی هیچ دلیلی برای حر??ت نداری عزیز دوباره بحث نکن . شما هر سایتی و هرجایی میخوای برو ببین رقیب tlou چه بازیه ؟؟؟ اصن رقیب داره ؟؟؟ موقعی که بهترین بازی سال رو انتخاب میکنن بازی های مایکرو کجاست ؟؟
PS_LORD ارسال شده در آبان 13، 2014 ارسال شده در آبان 13، 2014 اینکه سونی بهتره دلیل نمیخواد، مثل این میمونه بگیم من سیتی با ریشه تره یا من یونایتد؟
aminomi ارسال شده در آبان 13، 2014 ارسال شده در آبان 13، 2014 بچه های من دیگه باید برم وقت خوابم بگذره بد خواب میشم امین و علی ??ردا میام ادامه بدیم بحثو شرمنده ??علا شب خوش شبت خوش . ولی اون روز بعید نیس که GOW رو سونی منتشر کنه و شما بیاید بگید رقیبش Ryse ... والا به خدا ...
iman0013 ارسال شده در آبان 13، 2014 ارسال شده در آبان 13، 2014 سلام، پست های اسپم پاک شدند. وقتی میبینید کسی جنبه ی بحث کردن نداره ادامه ندید. درضمن تو انجمن پست هایی مثل ((الان برم بخوابم)) و ((دمت گرم)) ((باشه برو بخواب!)) اسپم محسوب میشه.یه مدت باهاتون راه اومدیم دیگه خیلی دارین اسپم میدین. اگه بازم تکرار بشه یوزرتون بن میشه.
saeed kratos ارسال شده در آبان 14، 2014 ارسال شده در آبان 14، 2014 (ویرایش شده) هی میخوام چیزی نگم باز نمیذاره این دوستمون. یه چیزایی میشنوم شاخ در میارم.اخه halo کیلو چنده که با the last of us مقایسه اش میکنی.خودت متوجهی چی میگی؟ halo خیلی بازی خوب و عالی و معرکه ولی اسمشو بغل the last of us نیار برادر من.اسم هیچ بازی رو بغل the last of us نیار.واقعا نمیدونم چطور یه ن??ر میتونه به خودش اجازه بده که روی the last of us ایراد بذاره.چطور یه ن??ر که میگه من گیمرم میتونه حتی یه بازی رو نزدیک به the last of us بدونه.کل دنیا از برترین بازی تاریخ حر?? میزنن اونوقت اینجا واسه من از داستانش ایراد میگیرن.نمیدونم چی بگم واقعا.حر??ی باقی نمیمونه. ویرایش شده آبان 14، 2014 توسط saeed kratos
saeed kratos ارسال شده در آبان 14، 2014 ارسال شده در آبان 14، 2014 بله هیچکدوم از لحاظ ایده و داستان نمی تونن رقابت کنن خیلی رک بگم ا??رین که خیلی رک میگی.??کر میکنی خیلی کار سختیه ادم یه حر?? الکی و بیخود رو رک بگه.بذار خیلی رک بهت بگم باز صد رحمت به برادرت که گاهی حر?? منطقی رو قبول میکنه.چی واسه خودت میبا??ی.همین مونده تو بیای راجع به ضع?? the last of us صحبت کنی.در همه ی زمینه ها نمره ی کامل میگیره داداش.متوجهی یا نه؟ یا باز میخوای حر??ای رک خودتو بزنی؟کوانتوم بریک کجای دنیاست که با the last iof us اسمشو میاری؟میخوای بازی رو گنده کنی؟ کوانتوم بریک حتی رقیب the order هم نیست چه برسه با برترین بازی تاریخ بازیهای رایانه ای بخوای حر??شو بزنی.حر??ش هم خنده داره.خیلی هم خنده داره.همه جای دنیا اینو بگی خنده داره.یادمه شما ??نهای مایکروسا??ت قبل از عرضه ی ryse هم همین ...... رو میگ??تین ولی دیدین چه گندی در اومد.دعا کن ??قط این کوانتوم اینطوری نشه.the last of us مثل جی تی ای میمونه و این بازیایی که شماها میگین واچ داگز هم نیستن. خجالت بکشین از این حر??ای صد تا یه غازی که میزنین.چند روزه هی اراجی??تونو میخونم و چیزی نمیگم دیگه واقعا خونم به جوش اومد.چطوری به خودتون میگین گیمر و روی the last of us ایراد الکی میذارین؟ بابا مایکروسا??ت که هیچی همه ی دنیا هم جمع شن یه بازی نزدیک the last of us هم نمیتونن بسازن.شاید و ??قط شاید خود ناتی داگ بتونه.مگه مایکروسا??ت استدیویی در حد ناتی داگ داره که بتونه بازی در حد انچارتد و last of us بسازه؟ همه ی ??ن های مایکروسا??ت قیا??ه هاشون وقت عرضه ی انچارتد 2 و the last of us و god of war 3 دیدنی بود.حسرت بازی کردن همچین انحصاری ای رو دارن اونوقت تو میای میگی کوانتوم بریک؟ ??قط با یه تریلر؟ یعنی در این حد متوجهی؟ تریلر ryse هم عالی بود بازیش چی بود؟ جمع کنید بابا این حر??ا رو.جای دیگه نگین به خدا میخندن.لا اقل اسم the last of us رو جای دیگه نیارین بغل اسم بازیای بیخودی که میگی و ??قط یه تریلر هستن و نه چیز دیگه.
edward ارسال شده در آبان 14، 2014 ارسال شده در آبان 14، 2014 ا??رین که خیلی رک میگی.??کر میکنی خیلی کار سختیه ادم یه حر?? الکی و بیخود رو رک بگه.بذار خیلی رک بهت بگم باز صد رحمت به برادرت که گاهی حر?? منطقی رو قبول میکنه.چی واسه خودت میبا??ی.همین مونده تو بیای راجع به ضع?? the last of us صحبت کنی.در همه ی زمینه ها نمره ی کامل میگیره داداش.متوجهی یا نه؟ یا باز میخوای حر??ای رک خودتو بزنی؟کوانتوم بریک کجای دنیاست که با the last iof us اسمشو میاری؟میخوای بازی رو گنده کنی؟ کوانتوم بریک حتی رقیب the order هم نیست چه برسه با برترین بازی تاریخ بازیهای رایانه ای بخوای حر??شو بزنی.حر??ش هم خنده داره.خیلی هم خنده داره.همه جای دنیا اینو بگی خنده داره.یادمه شما ??نهای مایکروسا??ت قبل از عرضه ی ryse هم همین ...... رو میگ??تین ولی دیدین چه گندی در اومد.دعا کن ??قط این کوانتوم اینطوری نشه.the last of us مثل جی تی ای میمونه و این بازیایی که شماها میگین واچ داگز هم نیستن. خجالت بکشین از این حر??ای صد تا یه غازی که میزنین.چند روزه هی اراجی??تونو میخونم و چیزی نمیگم دیگه واقعا خونم به جوش اومد.چطوری به خودتون میگین گیمر و روی the last of us ایراد الکی میذارین؟ بابا مایکروسا??ت که هیچی همه ی دنیا هم جمع شن یه بازی نزدیک the last of us هم نمیتونن بسازن.شاید و ??قط شاید خود ناتی داگ بتونه.مگه مایکروسا??ت استدیویی در حد ناتی داگ داره که بتونه بازی در حد انچارتد و last of us بسازه؟ همه ی ??ن های مایکروسا??ت قیا??ه هاشون وقت عرضه ی انچارتد 2 و the last of us و god of war 3 دیدنی بود.حسرت بازی کردن همچین انحصاری ای رو دارن اونوقت تو میای میگی کوانتوم بریک؟ ??قط با یه تریلر؟ یعنی در این حد متوجهی؟ تریلر ryse هم عالی بود بازیش چی بود؟ جمع کنید بابا این حر??ا رو.جای دیگه نگین به خدا میخندن.لا اقل اسم the last of us رو جای دیگه نیارین بغل اسم بازیای بیخودی که میگی و ??قط یه تریلر هستن و نه چیز دیگه. این ر??یقمون برادر کیه ؟
edward ارسال شده در آبان 14، 2014 ارسال شده در آبان 14، 2014 چقدر کل بین ps4 و xbox one شکل گر??ته تو این تایپیک بعد من میگم انجمن یک چت روم عمومی نیاز داره میگند نه ! من که خودم ??ن هردو شرکت هستم و میگم هردوشون خوبند . بهتر نیست بجای کل کل حر?? گروه دیگه هم قبول کنیم ناسلامتی دوستیم ها ... من که شخصا صد تا کنسول رو به بهترین دوستم ترجیح نمیدم
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری