hossein13560302 Posted July 24, 2014 Share Posted July 24, 2014 نیکی کریمی با اظهار تأس?? از کشتار بیرحمانه در غزه گ??ت: برایم عجیب است در عصر اینترنت و ارتباطات چنین ??اجعه جهانی در حال وقوع است و هر کس هر کاری دلش بخواهد، انجام میدهد اما ات??اقی نمیا??تد.این بازیگر و کارگردان در گ??توگو با خبرنگار سینمایی ایسنا اظهار کرد: ماجرای ??لسطین برای ما چیز جدیدی نیست و از زمانی که چشممان را باز کردهایم درباره این کشتار بیرحمانه شنیدهایم. ما که سیاسی نیستیم و از جزئیات این موضوع سر در نمیآوریم. اما آن چیزی که به عنوان یک شهروند عادی متوجه هستم، عکسهایی است که از کشتار بیرحمانه بخصوص بچهها در غزه میبینم که به نظر من یک ??اجعه جهانی است. نیکی کریمی با اشاره به مطالعهای که اخیرا درباره حقوق بشر داشته است، گ??ت: مهمترین چیز، حق جان و مسکن است که حقوق طبیعی یک انسان محسوب میشود اما باید دید کسانی که بهدنبال حقوق بشر هستند، الان چرا نیستند؟ و چرا کاری نمیکنند؟ شهروندان عادی در غزه کشته میشوند اما ات??اقی نمیا??تد. این بازیگر و کارگردان ادامه داد: سالهای دور در زمان هیتلر جنایتی شد و دیدیم بعدا همه آنها محاکمه و کشته شدند و هنوز درباره آن کشتار صحبت میشود، اما الان در سال 2014 با این همه رسانه عمومی و بازتابی که میشود، شاهد چنین کشتار وحشیانهای هستیم و ات??اقی هم نمیا??تد که تاس??آور است. نباید از آن جنس آدمهایی بود که با هرچیز که طر??دار دارد، مخال??ت کرد. و اصلا امروز ??وتبال به خاطر همین طر??دار داشتن باید مورد توجه رسانه ها قرار بگیرد. رسانه ها حیاتشان در پرداختن به آن چیزی است که مخاطب بیشتری دارد. اما یک سوال: آیا اینکه همیشه جام جهانی و المپیک مصاد?? می شود با حملات وحشیانه اسراییلی ها و کشتار کودکان و آوارگی زنان و کودکان در نوارغزه و جنوب لبنان و عراق و ... ات??اقی است؟ پوشش رسانه ای رخدادهای جهانی چون جام جهانی و المپیک و معطو?? شدن ذهن مردم سراسر دنیا به این بازیها، گویا ??رصت مناسبی برای متجاوزان است تا در پوشش این غول های رسانه ای به کشتار و قتل بپردازند.در همین روزهای اخیر که توپ های ??وتبال در استادیوم بلوهوریزنته و دیگر ورزشگاههای برزیل بیش از نیمی از مردم دنیا را پای تلویزیون نشانده است، گروههای داعش در عراق با سر های بریده شده ??وتبال بازی می کنند و غاصبان ??لسطین نوار باریک غزه را در عملیات صخره سخت بیش از 300 بار طی همین یکی دوروز موشکباران کرده اند. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted July 24, 2014 Share Posted July 24, 2014 خدا داعشیها و هر چی ادم ا??راطی تو هر دینی که هست لعنت کنه. Link to comment Share on other sites More sharing options...
red dead Posted July 24, 2014 Share Posted July 24, 2014 چی بگم والا اینا خودشونم نمیدونن چه قلطی میکنم لعنت بهشون Link to comment Share on other sites More sharing options...
generalzh0 Posted July 24, 2014 Share Posted July 24, 2014 جهنم لحظه شماری همچین ا??راطی ها رو می کشه:1231907333::1231907333::1231907333:برید جهنمو بسوزیدو بسازید:1231907333::1231907333::1231907333:همین Link to comment Share on other sites More sharing options...
FARZAN CRASH 007 Posted July 24, 2014 Share Posted July 24, 2014 حیوون با هم نوع خودش همچین کاری نمیکنه که اینا انجام میدن.اصلا اینا بویی از انسانیت نبردن.ایشااله زودتر از وجودشون خلاص شیم. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bf4 Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 خدا جای حق نشسته مطمئناً جوابشون رو میده.به امید خودش به همین زودی ها خبرنابودیشون و پاکی جهان از هرچی متجاوز رو میشنویم.به امید خدا. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hossein13560302 Posted July 25, 2014 Author Share Posted July 25, 2014 من از تمام دوستان برای همدردی با مردو مظلوم غزه متشکرم ولی اینم بگم آمار 2 کاربرو دقیق بررسی کردم و حواسم بهشون هست که توی این جور جاها نه میان نظر میدن نه تشکر میکنن حواسشون شدیدا جمع باشه هر جور عواقبی... واسشون داشته باشه خودشون مقصرند Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAN-G Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 من از تمام دوستان برای همدردی با مردو مظلوم غزه متشکرم ولی اینم بگم آمار 2 کاربرو دقیق بررسی کردم و حواسم بهشون هست که توی این جور جاها نه میان نظر میدن نه تشکر میکنن حواسشون شدیدا جمع باشه هر جور عواقبی... واسشون داشته باشه خودشون مقصرند آها اونوقت اگه اینکار ها رو نکنن خداوند بزرگ و توانا اونا رو به سنگ تبدیل می کنه؟ ما هم نظر دادیم Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 (edited) برو عزیزم دنبال کارت.اینجا مگه پاسگاهه که اطلاعات بررسی میکنی.اونی که اون بالاست خودش سزای هر چی ستمگر و ادم کشه میده.باشه که یه روزی جهان از هر چی ا??راطی و ستمگر و م??ت خوره پاک شه.کسایی که بی دلیل ادم میکشن.کسایی که مظلوما رو ظلم میکنن.کسایی که نون ادم ??روشی میبرن سر س??ره شون.اینم نظر تا غصه نخوری. خدایا بعد که جواب ادم کشایی که مردم بی گناه رو توی همه جای دنیا میکشن دادی یه سرم بیا اینجا یه سری واقعا به عنایتت نیاز دارن.به یه سری یاد بده که تهدید الکی نکنن. Edited July 25, 2014 by saeed kratos Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANTONIOB39 Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 برو عزیزم دنبال کارت.اینجا مگه پاسگاهه که اطلاعات بررسی میکنی.اونی که اون بالاست خودش سزای هر چی ستمگر و ادم کشه میده.باشه که یه روزی جهان از هر چی ا??راطی و ستمگر و م??ت خوره پاک شه.کسایی که بی دلیل ادم میکشن.کسایی که مظلوما رو ظلم میکنن.کسایی که نون ادم ??روشی میبرن سر س??ره شون.اینم نظر تا غصه نخوری. خدایا بعد که جواب ادم کشایی که مردم بی گناه رو توی همه جای دنیا میکشن دادی یه سرم بیا اینجا یه سری واقعا به عنایتت نیاز دارن.به یه سری یاد بده که تهدید الکی نکنن. داداش حر?? دل منم زدی دمت گرم ... خدا لعنتشون کنه که واقعن با بیرحمی و زور دارن تجاوز میکنن و ادم میکشن ولی تو جهان ??قط جنگ ??لسطین و اسراعیل نیست جاهای زیادی هستش مخصوصن کشورهای ??قیر ا??ریقایی که زنها و بچه ها از گشنگی و بیماری دارن طل?? میشن خوبه یکمی هم رسانه های کشور به اونا هم توجه کنن... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazirayane Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 و همانا لعنت خداوند یکتا بر قوم ظالمین Link to comment Share on other sites More sharing options...
iman0013 Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 خدا لعنتشون کنه. من از تمام دوستان برای همدردی با مردو مظلوم غزه متشکرم ولی اینم بگم آمار 2 کاربرو دقیق بررسی کردم و حواسم بهشون هست که توی این جور جاها نه میان نظر میدن نه تشکر میکنن حواسشون شدیدا جمع باشه هر جور عواقبی... واسشون داشته باشه خودشون مقصرند اگه منظورت منم بیا پرو??ایلم جوابتو میدم Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 داداش حر?? دل منم زدی دمت گرم ... خدا لعنتشون کنه که واقعن با بیرحمی و زور دارن تجاوز میکنن و ادم میکشن ولی تو جهان ??قط جنگ ??لسطین و اسراعیل نیست جاهای زیادی هستش مخصوصن کشورهای ??قیر ا??ریقایی که زنها و بچه ها از گشنگی و بیماری دارن طل?? میشن خوبه یکمی هم رسانه های کشور به اونا هم توجه کنن... دقیقا درسته حر??ت.باهات موا??قم.ما کاملا یک بعدی هستیم و توی همه چیز ا??راط میکنیم.خدا خودش شر هر چی حاکم ظالم و ستمگر و ادمکش و تروریسته از سر جهان کم کنه الهی.کاش یه روز دنیا بدون جنگ و کشتار و بمب بشه و هیچ کس به کسی زور نگه و کسی رو تهدید نکنه. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amiashkani Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 مطمئنم همه از ظالم متن??رن چه توی این انجمن چه توی جنگلهای آمازون خداوندا همه ظالمین رو نابود کن و کمک کن به اونهایی که بهشون ظلم میشه جه اونایی که از ظلمی که بهشون میشه آگاه باشن چه اونایی که از ظلمی که بهشون میشه بیخبرن Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 چه اونایی که از ظلمی که بهشون میشه بیخبرن اینو خیلی قشنگ گ??تی.مثالهای ??راوونی داره این قسمت. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amiashkani Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 دمت گرم خوشحالم که منظورم رو متوجه شدی اینم احتمالا به خاطر روحیه سلحشوری دارک سولزه دادش:2ag99q0: ناراحت نشی دادش گلم شوخی کردم Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 من از تمام دوستان برای همدردی با مردو مظلوم غزه متشکرم ولی اینم بگم آمار 2 کاربرو دقیق بررسی کردم و حواسم بهشون هست که توی این جور جاها نه میان نظر میدن نه تشکر میکنن حواسشون شدیدا جمع باشه هر جور عواقبی... واسشون داشته باشه خودشون مقصرند شوخی میکنی ! ..... من رو که مثل مردم غزه ترس ورداشت . برو بچه . این انجمن جای این کارا نیست . خداوند رو شکر که به حر?? شماها قومی رو مورد لعن و قهر خودشون قرار نمیدند و خودشون از من و شماها بیناترند ، شماهم لازم نیست تو کار خداوند دخالت کنی Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now