Jump to content
انجمن پی سی دی

The Last of Us Remastered گلد شد | آخرالزمان در نسل هشتم !

Recommended Posts

مدت ها قبل Naughty Dog اعلام کرده بود که عنوان The Last of Us Remastered هنگامی گلد خواهد شد که تنها دو ه??ته از زمان انتشار این عنوان باقی مانده باشد و امروز هم همان روز است.دو ه??ته ی دیگر به انتشار The Last of Us Remastered زمان باقیست و امروز ناتی داگ در توییتر خود اعلام کرد که عنوان The Last of Us Remastered هم اکنون گلد شده است و دو ه??ته ی دیگر یعنی در تاریخ 29 جولای منتشر خواهد شد.

TheLastofUs.jpg?57efa4

این عنوان نسخه ی بازسازی شده و پیشر??ته ی عنوان The Last of Us است که در سال گذشته برای PS3 منتشر شد.این عنوان با دریا??ت چندین جوایز و گر??تن ده ها امتیاز کامل از منتقدان خارجی توانست خود را به عنوان یکی از بهترین بازی های تاریخ در صنعت گیم معر??ی کند و در رتبه ی دوم بازی های تاریخ متاکریتیک قرار گیرد.این عنوان در تاریخ 29 جولای معادل دو ه??ته ی دیگر برای PS4 منتشر خواهد شد.

خوش به حال کسایی که ps4 دارن

ما که ??علا کلی بازی داریم رو ps3 تموم بشه کوچ میکنم به نسل جدید

دیوانه وار این بازی رو دوس دارم

4 خیلی خ??نه ولی من الان که گر??تم با بازی کیلزون و این بازی رو 2 بار تموم کردم و حالا دیگه بازی ندارم.هر کدوم 200 تومنه نمیشه ر??ت خرید.منم الان همش دارم با 3 بازی میکنم.

4 خیلی خ??نه ولی من الان که گر??تم با بازی کیلزون و این بازی رو 2 بار تموم کردم و حالا دیگه بازی ندارم.هر کدوم 200 تومنه نمیشه ر??ت خرید.منم الان همش دارم با 3 بازی میکنم.

سعید جان last of us اومد دریغ نکن دادا بگیر! :D

مسعود تو عاشقشی من دیونشم پسر!!

2 بار تمومش کردن آخ که تو آنلاینش چقدر پیشر??ت کرده بوودم که با آپدیت سونی همه چی داغون شد یوزر بن شد!

من که دور ه??تمم . هر کی دی ال سی grounded رو نریخته بریزه که بعدش یه حالت سختی جدید اضا??ه میشه که توش جون و تعداد تیرات رو نشون نمیده خودت باید ب??همی.:ohmy:

سعید جان داداش حق داری بازی های ps4 قیمتاش ا??سانه ای شده بعد هم با ps3 مثل خودم دوبار ر??تی پس عجله نکن تا ارزونتربشه بعد بگیرحال کن

من که دور ه??تمم . هر کی دی ال سی grounded رو نریخته بریزه که بعدش یه حالت سختی جدید اضا??ه میشه که توش جون و تعداد تیرات رو نشون نمیده خودت باید ب??همی.:ohmy:

grounded رو دارم یعنی چی تیر نشون نمیده؟؟

خیلی سخت میشه بازی؟ میترسم بازی کنم :d

موقع عوض کردن اسلحه تیر رو نشون میده ولی جون رو کلا نشون نمیده . خلاصه قسمت پایین که جون و تیرت رو نشون میده دیگه نیست ضمنا باید آپدیت 1.7 رو بعد از نصب دی ال سی بریزی . کلا بازی کاملا طبیعی میشه . مثلا داری راه میری یه مشت می خوری بعد میمیری . جونت رو کلا باید خودت محاسبه کنی .حد سختییش یکم از survival بالا تره.

Edited by zram

موقع عوض کردن اسلحه تیر رو نشون میده ولی جون رو کلا نشون نمیده . خلاصه قسمت پایین که جون و تیرت رو نشون میده دیگه نیست ضمنا باید آپدیت 1.7 رو بعد از نصب دی ال سی بریزی . کلا بازی کاملا طبیعی میشه . مثلا داری راه میری یه مشت می خوری بعد میمیری . جونت رو کلا باید خودت محاسبه کنی .حد سختییش یکم از survival بالا تره.

جالب شد باید حتماً تجربه اش کنم.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...