Jump to content
انجمن پی سی دی

فراری لقب قدرتمندترین برند جهان را به خود اختصاص داد

Recommended Posts

f46ba77aaf5fb1dc7691a6249adfe456_XL.jpg

نتایج تحقیقی که اخیرا منتشر شده نشان می‌دهد که کمپانی خودروسازی ایتالیایی ??راری قدرتمندترین کمپانی حال حاضر جهان است

براساس تحقیقات یک موسسه‌ی مالی در لندن، ??راری برای دومین سال پیاپی عنوان قدرتمندترین کمپانی جهان را به خود اختصاص داده است. کارخانه‌ی خودروسازی ??راری که در شهر مارانلو بنیان نهاده شده است، تنها خودروسازی بود که امتیاز +AAA را از آن خود کرد. این تحقیق ??اکتورهای متعددی را برای ارزش‌گذاری کمپانی‌ها مدنظر گر??ته است که از جمله‌ی آن می‌توان به سرمایه‌گذاری‌های انجام شده، و??اداری به مشتری و شماری دیگر از ??اکتورها اشاره کرد.سایر کمپانی‌های خودروسازی از جمله بی‌ام‌دبلیو، تویوتا، ??ولکس‌واگن، مرسدس‌بنز و پورش قادر به اخذ امتیاز AAA شدند. کمپانی ??راری امروز اعلام کرد که این کمپانی نسبت به سال 2012 میلادی خودرو کمتری به ??روش رسانده است در حالی که درآمد حاصل از تعداد کم خودرو شاهد رشد بوده است.براساس اعلام ??راری این یک استراتژی مناسب است، چراکه کاهش تیراژ تولید خودرو برای بالا بردن سطح محصولات تولیدی و بالا بردن ارزش خودروها امری سودمند است. ??راری 7,000 خودرو را در سال 2013 روانه‌ی بازار کرده است که نسبت به سال 2012 کاهشی 5 درصدی را نشان می‌دهد. هرچند این کمپانی در تولید محصولات شاهد کاهش بوده است اما سود خالص حاصل برای کمپانی 200 میلیون دلار بوده است که نسبت به سال 2012 پنج درصد ا??زایش یا??ته است.??راری در سال 2013 درآمدی 1.89 میلیارد دلاری را کسب کرده است که منجر به ا??زایش سود حاصل برای کمپانی شده است.بزرگترین بازار ??راری مربوط به آمریکا است که کمپانی ایتالیایی مو??ق به ??روش 2,035 خودرو در آن شده است. بزرگترین بازار ??راری در اروپا مربوط به بریتانیا است بطوریکه این کمپانی مو??ق به ??روش 677 خودرو در این کشور شده است. ??راری در کشور خود 205 خودرو به ??روش رسانده است.

Edited by saeed kratos

داداش اینا رو میزاری ??کر ما رونمیکنی آخه ما عقده ای میشیم ما حتا نمیتونیم این ماشینهارو ار نزدیک ببینیم

خب خودمم عقده ای میشم.اول خودم این عکسارو میبینم و کلی عقده ای میشم بعد از اونجایی که خیلی ادم نامرد و کینه ای و عوضی و لا.... و حسودی هستم با خودم میگم بذار توی انجمن بذادم این موضوع رو تا دوستام(مخصوصا رضا) هم عقده ای شن!!!!!!!!!!:;-d:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...