Jump to content
انجمن پی سی دی

تاریخ انتشار عنوان Saints Row IV: National Treasure Edition مشخص شد | نسخه ای همراه با تمامی محتویات

Recommended Posts

gaming-saints-row-4-image.jpg

گر شما همچنان عنوان نسل ه??تمی Saints Row IV را تجربه نکرده اید، این یک ??رصت خوبی است تا کمی با تحمل دو ه??ته دیگر، یک تجربه ناب را با یک پیشنهاد ??وق العاده بدست آورید ! شرکت Deep Silver به تازگی عنوان Saints Row IV: National Treasure Edition را به طور رسمی برای پلت??رم های نسل ه??تم معر??ی کرده است.

این نسخه شامل تمامی محتویات اضا??ی منتشر شده برروی تمامی پلت??رم های مخصوص بازی می باشد و در تاریخ ۸ جولای (دقیقا دو ه??ته دیگر) به صورت رسمی برای پلت??رم های PC / Xbox 360 / Play Station 3 منتشر خواهد شد. گ??تنی است که طر??داران می توانند آن را هم به صورت ??یزیکی و هم به صورت دیجیتالی خریداری و تهیه نمایند. نظر شما چیست ؟!

منبع پارسی گیم

شما چی داداش ؟ خوش میاد یا نه ؟

من اصلا بازیش نکردم علی جون.خیلی نمیتونم با این سبک ارتباط برقرار کنم.البته بذارید یکم این موضوع رو براتون باز کنم تا بیشتر متوجه بشین چی میگم.

یک بازی رو از دو جهت میشه بهش نگاه کرد. 1-از جنبه ی سلیقه ی شخصی که خب کاملا به ??رد برمیگرده و نظرات ا??راد با هم خیلی ??رق میکنه مثل همین بازی که الان چند ن??ر خوششون نمیاد و بعضیا دوست دارن 2-از جنبه ی حر??ه ای و دقت کردن به این که ایا بازی المانها و استانداردهای سبک خودش رو رعایت کرده یا نه.اینجا دیگه نمیشه شخصی و سلیقه ای نظر داد.در مورد بازی saint row 4 هم اگر از نظر حر??ه ای بخوایم نگاه کنیم باید بگیم با یک بازی کم نقص و عالی در سبک خودش طر?? هستیم که واقعا نظز طر??دارای پروپاقرص سبک open world و منتقدین رو به خودش جلب کرد و تحسینش کردن.

پس در جواب سوال ??رزان که پرسیده مگه کجای بازی بد کار شده که باهاش حال نمیکنید باید گ??ت که بچه ها از نظر نگاه نوع اول که سلیقه ی شخصیه این حر?? رو میزنن وگرنه از نظر نگاه حر??ه ای و نوع دوم باید گ??ت هیچ جاش بد کار نشده و واقعا عالی هستش.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...