edzio ارسال شده در شهریور 16، 2014 ارسال شده در شهریور 16، 2014 بچه ها من با مرورگرام دچار مشکل شدم .تا یه ص??حه رو باز میکنم یه 10 -15 ثانیه ای هنگ میکنه.و هیچ کاری نمیشه کرد کلا ق??ل میکنه ص??حه. بعد یه ارور میده که به این شرحه: worning:unrespansive script A script on this page may be busy, or it may have stopped responding. You can stop the script now, or you can continue to see if the script will complete. Script: chrome://global/content/bindings/popup.xml:581 به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه.از ویروس میتونه باشه؟چون تو کامپیوترم کلی ویروس دارم .قبلا هم داشتم ولی این جوری نمیشد:crying: ویندوزم هم سون هستش.کمک کنید لط??ا.مرسی بروبچ:139fs108574:
ali2013 ارسال شده در شهریور 16، 2014 ارسال شده در شهریور 16، 2014 داداش ورژنشو عوض کن ببین همین مورد رو میگه ؟ جدیدترین ورژن رو بگیر
edzio ارسال شده در شهریور 16، 2014 مالک ارسال شده در شهریور 16، 2014 داداش ورژنشو عوض کن ببین همین مورد رو میگه ؟ جدیدترین ورژن رو بگیر ات??اقا این کارم کردم ولی درست نشد.اینترنت اکسپلور هم همینجوریه اما اون 3 - 4 ثانیه بیشتر ق??ل نمیکنه.اون اروره میاد میزنم میره درست میشه.دوباره یه ص??حه دیگه میخوام باز کنم همین جوری میشه.
mhossein ارسال شده در شهریور 16، 2014 ارسال شده در شهریور 16، 2014 من هم این مشکل رو دارم و بعضی وقتا به سراغم میاد ولی وقتی اخرین ورژن flash player و shokwave player رو نصب کردم ، خیلی کمتر شد! وقتی یه سایتی رو بازی می کنی ، به احتمال زیاد به این دو ا??زونه بر روی مرورگرت نیاز داره و برای همین باید اخرین ورژن این دو ا??زونه رو داشته باشی!
ghost mahdi ارسال شده در شهریور 16، 2014 ارسال شده در شهریور 16، 2014 این کارارو بکنی حل میشه: 1. Open Internet Explorer.======>مرورگرتو وا کن 2. Click on Tools in Menu Bar | Select Internet Options =======>برو تو tools بعد برو تو تنظیمات اینترنت 3. Click on Advanced tab | Select browsing section 4. Disable Scrip Debugging (other) and check the boxes next to Disable Script Debugging (IE) 5. Also clear checkbox next to Display a notification about every script error | Click on OK | Restart your browser.
edzio ارسال شده در شهریور 16، 2014 مالک ارسال شده در شهریور 16، 2014 من هم این مشکل رو دارم و بعضی وقتا به سراغم میاد ولی وقتی اخرین ورژن flash player و shokwave player رو نصب کردم ، خیلی کمتر شد! وقتی یه سایتی رو بازی می کنی ، به احتمال زیاد به این دو ا??زونه بر روی مرورگرت نیاز داره و برای همین باید اخرین ورژن این دو ا??زونه رو داشته باشی! بیشتر تو سایت های حجیم اینجوری میشه.مرسی حسین جان دستت درد نکنه.
ali2013 ارسال شده در شهریور 16، 2014 ارسال شده در شهریور 16، 2014 والا داداش من سر در نمیارم :244728hqjqgvc51h::244728hqjqgvc51h::244728hqjqgvc51h::244728hqjqgvc51h:
ghost mahdi ارسال شده در شهریور 16، 2014 ارسال شده در شهریور 16، 2014 این کارارو بکنی حل میشه: 1. Open Internet Explorer.======>مرورگرتو وا کن 2. Click on Tools in Menu Bar | Select Internet Options =======>برو تو tools بعد برو تو تنظیمات اینترنت 3. Click on Advanced tab | Select browsing section 4. Disable Scrip Debugging (other) and check the boxes next to Disable Script Debugging (IE) 5. Also clear checkbox next to Display a notification about every script error | Click on OK | Restart your browser. چی شد؟کار کرد؟
edward ارسال شده در شهریور 16، 2014 ارسال شده در شهریور 16، 2014 خوب عزیز من یه آنتی ویروس خوب نصب کن هم خیالت خودت رو راحت کن هم بذار اون کامپیوترت یه ن??سی بکشه . به نظر من bit defeder نصب کن بعد اسکن هم پاکش کن بره . ??قط به خیال آپدیت نباشی که آپدیتش نزدیک 1 گیگ میرسه . ولی من که bit defeder دارم ، آپدیت هم هست . خیلی هم کارم راحته .
edzio ارسال شده در شهریور 16، 2014 مالک ارسال شده در شهریور 16، 2014 این کارارو بکنی حل میشه: 1. Open Internet Explorer.======>مرورگرتو وا کن 2. Click on Tools in Menu Bar | Select Internet Options =======>برو تو tools بعد برو تو تنظیمات اینترنت 3. Click on Advanced tab | Select browsing section 4. Disable Scrip Debugging (other) and check the boxes next to Disable Script Debugging (IE) 5. Also clear checkbox next to Display a notification about every script error | Click on OK | Restart your browser. دمت گرم مهدی جون درست شد مرسیییییییییی.:love::51:اینترنت اکسپلوررو درست کردم ??ایر??اکسم همینجوریه؟
edzio ارسال شده در شهریور 16، 2014 مالک ارسال شده در شهریور 16، 2014 خوب عزیز من یه آنتی ویروس خوب نصب کن هم خیالت خودت رو راحت کن هم بذار اون کامپیوترت یه ن??سی بکشه . به نظر من bit defeder نصب کن بعد اسکن هم پاکش کن بره . ??قط به خیال آپدیت نباشی که آپدیتش نزدیک 1 گیگ میرسه . ولی من که bit defeder دارم ، آپدیت هم هست . خیلی هم کارم راحته . دمت گرم داداش.همیشه من با انتی ویروس ها مشکل داشتم . اینو میرم نصب میکنم مرسی از کمکت.دانلودش کنم جواب میده یا باید نسخه ارجینال باشه؟
edward ارسال شده در شهریور 16، 2014 ارسال شده در شهریور 16، 2014 دمت گرم داداش.همیشه من با انتی ویروس ها مشکل داشتم . اینو میرم نصب میکنم مرسی از کمکت.دانلودش کنم جواب میده یا باید نسخه ارجینال باشه؟ من خودم عمری دارم همین ??یکش رو است??اده میکنم . اصلا طر?? اورجینالش نرو . 30 روز اول رایگان بعد 30 روز هم باز تمدیدش میکنی . الان من با امسال میشه 4 سال که مدام دارم تمدید میکنم :;-d::88:
edward ارسال شده در شهریور 16، 2014 ارسال شده در شهریور 16، 2014 دمت گرم مهدی جون درست شد مرسیییییییییی.:love::51:اینترنت اکسپلوررو درست کردم ??ایر??اکسم همینجوریه؟ پس خداوند رو شکر درست شد ... ایول مهدی
edzio ارسال شده در شهریور 16، 2014 مالک ارسال شده در شهریور 16، 2014 من خودم عمری دارم همین ??یکش رو است??اده میکنم . اصلا طر?? اورجینالش نرو . 30 روز اول رایگان بعد 30 روز هم باز تمدیدش میکنی . الان من با امسال میشه 4 سال که مدام دارم تمدید میکنم :;-d::88: پس میرم همون اخرین نسخشو دانلود میکنم.دمت گرم :love::treeswing:
hamidafghani ارسال شده در شهریور 16، 2014 ارسال شده در شهریور 16، 2014 انتی ویروس اورجینال با ??یکش ??رق میکنه یا کشکیه
edward ارسال شده در شهریور 16، 2014 ارسال شده در شهریور 16، 2014 انتی ویروس اورجینال با ??یکش ??رق میکنه یا کشکیه درسته ولی کشکی نیست . باز هم کارایی خودش رو داره . سیستم من که ویروس نگر??ته و همین کا??یه .
ghost mahdi ارسال شده در شهریور 16، 2014 ارسال شده در شهریور 16، 2014 دمت گرم مهدی جون درست شد مرسیییییییییی.:love::51:اینترنت اکسپلوررو درست کردم ??ایر??اکسم همینجوریه؟نوکرتم هستم محمدرضا جان واسه اونم همین جوریه ولی یه ذره ??رق دارن:kiss:
edzio ارسال شده در شهریور 16، 2014 مالک ارسال شده در شهریور 16، 2014 نوکرتم هستم محمدرضا جان واسه اونم همین جوریه ولی یه ذره ??رق دارن:kiss: کوچیکتم مهدی جون.ایول داری داداش دمت گرم:93:
ghost mahdi ارسال شده در شهریور 16، 2014 ارسال شده در شهریور 16، 2014 کوچیکتم مهدی جون.ایول داری داداش دمت گرم:93:داداش گلم وظی??ه برادری کمک خواستی بهم بگو:93:
edzio ارسال شده در شهریور 17، 2014 مالک ارسال شده در شهریور 17، 2014 بچه ها ردی?? شده دم همتون گرم :treeswing:
raiden kahn ارسال شده در آذر 17، 2014 ارسال شده در آذر 17، 2014 منم همین مشکل رو دارم لط??ا راه حلش رو برای ??ایر ??اکس هم بگید :=z:
majidnewman ارسال شده در آذر 17، 2014 ارسال شده در آذر 17، 2014 بچه ها ردی?? شده دم همتون گرم :treeswing: چطوری ر??ع شد؟
generalzh0 ارسال شده در آذر 17، 2014 ارسال شده در آذر 17، 2014 اقا کمک کنید دیگه سلام... ص??حات این تاپیکو بالا پایین کن پستاشو بخون شاید مشکلت همونی باشه که دوست قبلیمون داشته.شاید راه کار مشکلت باشه!
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری