saeedtvn ارسال شده در شهریور 7، 2014 ارسال شده در شهریور 7، 2014 خوش اومدی سعید جان انجمن واقعا سوت و کور شده بود دلم برات تنگ شده بود:51:
ali2013 ارسال شده در شهریور 7، 2014 ارسال شده در شهریور 7، 2014 داداش سعید داشتیم میمردیم خیلی خوشحالم که برگشتی ما هم به خاطر شما میایم این جا :wub: من به عشق بعضی از بچه ها که اولینش خودتی میام انجمن آرزو از نزدیکت داداش های گلمو ببینم که قد یه دنیا دوستشون دارم وبرام ارزش دارین :51::88:
ali2013 ارسال شده در شهریور 7، 2014 ارسال شده در شهریور 7، 2014 در ضمن من انقدر ارزشش رو ندارم که اسمم رو توی تاپیکت ببری داداش ما خاک زیر پای همه بچه های انجمنم :wub::grouphugg:
saeed kratos ارسال شده در شهریور 7، 2014 مالک ارسال شده در شهریور 7، 2014 خوش اومدی سعید جان انجمن واقعا سوت و کور شده بود دلم برات تنگ شده بود:51: سلام سعید جوتن.مرسی داداش گل.منم دلم برات تنگ شده بود داداش.ممنون از لط??ت.
saeed kratos ارسال شده در شهریور 7، 2014 مالک ارسال شده در شهریور 7، 2014 خوش حالم برگشتی . مو??ق باشی :88: مرسی علی جون.منم خوش حالم برگشتم پیشتون.لط?? داری.
saeed kratos ارسال شده در شهریور 7، 2014 مالک ارسال شده در شهریور 7، 2014 داداش سعید داشتیم میمردیم خیلی خوشحالم که برگشتی ما هم به خاطر شما میایم این جا :wub: من به عشق بعضی از بچه ها که اولینش خودتی میام انجمن آرزو از نزدیکت داداش های گلمو ببینم که قد یه دنیا دوستشون دارم وبرام ارزش دارین :51::88: قربونت داداش علی گل.منم دلم خیلی برای شما تنگ شده بود.واقعا به تو و بچه های گل اینجا عادت کردم شدیدا.ایشالا از نزدیک هم همو میبینیم داداش. این حر??و نزن که ازش نداری چون ناراحت میشم.کی از تو با ارزش تر و مهربون تر و با معر??ت تر داش علی عزیزم؟برام سنگ تموم گذاشتین همتون.یک دنیا ممنونم ازت.
paiom ارسال شده در شهریور 7، 2014 ارسال شده در شهریور 7، 2014 سلام داش سعید. خیلی خوشحال شدم برگشتی. تو نبودت ??عالیت ??روم خیلی کم و سوت و کور شده بود. ایشالا همیشه بمونی :))
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری