kazy ارسال شده در شهریور 5، 2014 ارسال شده در شهریور 5، 2014 [ATTACH=CONFIG]9138[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9139[/ATTACH] *به نام خدا* سلام خدمت کاربرای عزیز. ------------------------------ در این تاپیک بازی ها و برنامه های رایگان سیستم عامل ios که در اپ استور رایگان بوده یا شده رو به شما عزیزان معر??ی میکنم و امیدوارم که م??ید واقع بشه. البته بعضی از این برنامه ها ممکنه ??قط برای ساعاتی یا مثلا چند روز رایگان شده باشه. پس اگه مشاهده کردید که رایگان نیست من عذر خواهی میکنم.
kazy ارسال شده در شهریور 5، 2014 مالک ارسال شده در شهریور 5، 2014 (ویرایش شده) همونطور که میدونید از مرورگر safari نمیشه ویدئو دانلود کرد. ما به شما برنامهvideo downloader pro رو معر??ی میکنیم که به راحتی به شما امکان دانلود ویدئو رو میده.:wi.nk: قیمت اولیه:2.99$ ویرایش شده شهریور 6، 2014 توسط kazy
kazy ارسال شده در شهریور 5، 2014 مالک ارسال شده در شهریور 5، 2014 remote mouse نام برنامه ای برای تبدیل device خود به موس و کیبورد و..... یکی از برنامه هایی هست تو این زمینه که به خوبی کار میکنه و با سرعت اینترنت کم هم با سرعت زیاد کار میکنه. یه اموزش کوچیک:بعد از اینکه اپ رو دان کردید به سراغ pc یا لپ تاپ خود ر??ته و ادرس زیر رو وارد کنید. Turn iPhone/iPad and Android into wireless mouse/trackpad and keyboard with Remote Mouse(Mobile/Trackpad) App! سپس گزینه get now رو میزنید و مطابق با سیستم عامل pc یا لپ تاپ خود ??ایل رو دانلود و نصب کنید. حالا میتونید گزینه start رو در device خود زده و از ان به عنوان موس و کیبورد است??اده کنید. تذکر:هر دو دستگاه باید از یک network است??اده کنند.
kazy ارسال شده در شهریور 5، 2014 مالک ارسال شده در شهریور 5، 2014 (ویرایش شده) pulse o matic برنامه ای که با گر??تن انگشت جلوی دوربین گوشی نوار قلبتونو نشون میده. ویرایش شده شهریور 6، 2014 توسط kazy
kazy ارسال شده در شهریور 5، 2014 مالک ارسال شده در شهریور 5، 2014 (ویرایش شده) echograph قسمتی از عکس رو که میخواین متحرک میکنه و بقیه قسمت ها ساکن ویرایش شده شهریور 6، 2014 توسط kazy
kazy ارسال شده در شهریور 5، 2014 مالک ارسال شده در شهریور 5، 2014 (ویرایش شده) find near me رستوران ها،بانک ها،کا??ه ها،??رودگاه ها و ......... رو نشون میده و همچنین نزدیک ترین راه رسیدن ویرایش شده شهریور 6، 2014 توسط kazy
kazy ارسال شده در شهریور 5، 2014 مالک ارسال شده در شهریور 5، 2014 (ویرایش شده) boom beach بازی ای جدید از شرکت سازنده ی clash of clan به نظر جالب میاد ویرایش شده شهریور 6، 2014 توسط kazy
kazy ارسال شده در شهریور 6، 2014 مالک ارسال شده در شهریور 6، 2014 (ویرایش شده) 2048 يه بازي جالبو اعتياد آورو كم حجم . ویرایش شده شهریور 6، 2014 توسط kazy
kazy ارسال شده در شهریور 6، 2014 مالک ارسال شده در شهریور 6، 2014 slide soccer بازی جذاب ??وتبالی با گیم پلی مت??اوت،قابلیت مولتی پلیر را نیز داراست و با اتصال به اینترنت(گیم سنتر) دوستان خود را دعوت به مسابقه کنید.
kazy ارسال شده در شهریور 7، 2014 مالک ارسال شده در شهریور 7، 2014 multiponk خودم هنوز دان نکردم ولی اینطور که ملت نظر دادن چیز توپیه. قیمت اولیه هم 4.99$
kazy ارسال شده در شهریور 7، 2014 مالک ارسال شده در شهریور 7، 2014 flower me شما که خودتون مث گلید ولی این برنامه بیشتر شبیه گلتون میکنه قیمت اولیه ??ک کنم 1.99$
kazy ارسال شده در شهریور 15، 2014 مالک ارسال شده در شهریور 15، 2014 (ویرایش شده) songbot:radio search engine اینم یه برنامه جایگزین برنامه ی Rdio که رایگان شده. قیمت اولیه:1.99$ ویرایش شده شهریور 15، 2014 توسط kazy
kazy ارسال شده در شهریور 15، 2014 مالک ارسال شده در شهریور 15، 2014 goBrowse pro این یه جورایی سورپرایزه.یه مرورگر 20 دلاری که رایگان شده،حالا سورپرایزش چیه؟؟!! خو این در واقع یه ??یل تر شکنه که رایگان شده. البته قبلا تو یه تاپیک جداگونه یه ??یل تر شکن معر??ی کردم. که به نظر خودم اون بهترهو:thumbup:
kazy ارسال شده در مهر 2، 2014 مالک ارسال شده در مهر 2، 2014 plants vs.zombies 2 یه بازی عالی و اعتیاد اور که نسخه یک پولیه ولی دو رایگان.
kazy ارسال شده در مهر 2، 2014 مالک ارسال شده در مهر 2، 2014 i get sharp برنامه ای برای دانلود ??ایل های مختل?? که ورژن پرو با قیمت 3$ رایگان شده
kazy ارسال شده در مهر 2، 2014 مالک ارسال شده در مهر 2، 2014 KitCamera بهترین و حر??ه ای ترین برنامه عکاسی با ا??کت ها و کی??یت های مختل??. اگه علاقه مندید دانلود کنید
kazy ارسال شده در مهر 2، 2014 مالک ارسال شده در مهر 2، 2014 z-drums pro یه برنامه که واسه زدن درام است??اده میشه. قیمت اولیه 1.99$
kazy ارسال شده در مهر 2، 2014 مالک ارسال شده در مهر 2، 2014 sky cups جزو لیست بازی های برتر اپ زپ. باید ??نجون هارو روهم بزارینو ببینین چقدر میتونین برین بالا.
kazy ارسال شده در مهر 3، 2014 مالک ارسال شده در مهر 3، 2014 long man dictionary of contemporary //////// oxford advanced learners dictionary اینم دوتا از بهترین دیکشنری ها که تازه رایگان شده. قیمت اولیه روی هم 25$
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری