رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

WolfensteinTheNewOrder.jpg

در این تاپیک تمامی مشکلات کاربران در بازی زیبای wolfenstein the new order مورد بررسی قرار میگیرد !

از تمامی کاربران دعوت میشود مشکلات خود را به صورت دقیق بیان کنند تا مدیران و همچنین کاربرانی که در این زمینه اطلاعاتی دارند پاسخی مناسب ارائه کنند.

:hd:لط??آ از ارسال پستهای اسپم خودداری کنید !

:hd:تبلیغات اکیدا ممنوع!

حداقل سیستم مورد نیاز :

Processor: Intel Core i7 or equivalent AMD

Memory: 4 GB RAM

Graphics: GeForce 460, ATI Radeon HD 6850

Hard Drive: 50 GB available space

آموزش نصب:۱- پس از دانلود تمامی بخش های, بخش اول را با برنامه Winrar استخراج نمایید.

2- بازی را نصب سپس اجرا کنید.

لینک دانلود بازی برای pc

لینک دانلود بازی برای ps3

لینک دانلود بازی برای xbox 360

ارسال شده در

با سلام بازی واسه من اجرا میشه ولی هر یک ثانیه گیر میکنه گرا??یکم 880gts 512 هستش با همین dvd ها روی لبتاب بازی راحت اجرا میشه گرا?? لبتابمم 740 m هست آپدیت گرا??یک کامپیوترم قدیمیه یعنی 337.88 که جدید اومده نی 3 ورژن قبله اینه ممکنه از این باشه؟

ارسال شده در
با سلام بازی واسه من اجرا میشه ولی هر یک ثانیه گیر میکنه گرا??یکم 880gts 512 هستش با همین dvd ها روی لبتاب بازی راحت اجرا میشه گرا?? لبتابمم 740 m هست آپدیت گرا??یک کامپیوترم قدیمیه یعنی 337.88 که جدید اومده نی 3 ورژن قبله اینه ممکنه از این باشه؟

بله به احتمال زیاد به خاطر اینه که اپدیت نکردی! چون با انتشار این بازی ، شرکت nvidia اپدیت جدید داشت و تماما بخاطر همین بازی بود!

ارسال شده در

NVIDIA GeForce 8800 GTS 512 CPU 6600 Core2 Quad 2.80GHz RAM 4 GB BUS 800 DDR 2 این سیستمم قدیمیه اما همچنان من باهاش بهترین بازیارو اجرا میکنم بدونه حتی یه ذره تیک زدن توی این بازی مشکل ایجاد شده نمیدونم چرا

ارسال شده در
NVIDIA GeForce 8800 GTS 512 CPU 6600 Core2 Quad 2.80GHz RAM 4 GB BUS 800 DDR 2 این سیستمم قدیمیه اما همچنان من باهاش بهترین بازیارو اجرا میکنم بدونه حتی یه ذره تیک زدن توی این بازی مشکل ایجاد شده نمیدونم چرا

دقیقا چه مشکی؟! لط??ا بیشتر توضیح بدین!

ارسال شده در

من بازی Wolfenstein The New Order رو نصب کردم ولی ارور زیر رو میده:

http://8pic.ir/images/7r15b3c69qrg7wr0jg5t.png  

اگه میشه هر چه سریعتر به من کمک کنید..

ممنون

ارسال شده در

من بازی Wolfenstein The New Order رو نصب کردم ولی ارور زیر رو میده:

http://8pic.ir/images/7r15b3c69qrg7wr0jg5t.png  

اگه میشه هر چه سریعتر به من کمک کنید..

ممنون

اخرین آپدیت گرا??یکی + دایرکتس رو بریز اگه درست شد که هیچ اگه نشد بگو:smi.le:
ارسال شده در
اخرین آپدیت گرا??یکی + دایرکتس رو بریز اگه درست شد که هیچ اگه نشد بگو:smi.le:

خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی ممنون دوست عزیز

بازی اجرا شد

ارسال شده در
دقیقا چه مشکی؟! لط??ا بیشتر توضیح بدین!

loading بازی که تموم میشه میره تو مرحله هر یک ثانیه به یک ثانیه همه چی گیر میکنه باز دوباره حرکت میکنه لک میزنه همه چی لک میزنه حتی صدا

• 1 month later...
ارسال شده در (ویرایش شده)
سلام اول بازی درps3برای لود کردن پرو??ایل هنگ میکنه و داخل بازی نمیره باید دستگاه ریستارت کنم مشکل از کجا است

یه سری از بازی ها هستن ??قط از هارد داخلی باید اجرا شه ووقتی از اکسترنال اجرا کنی چنین چیزی ات??اق می??ته. گزینه bd mirror , external رو هم ??عال کن.شاید درست شد.

ورژن دستگاه و مولتی من چنده؟؟؟

ویرایش شده توسط kazy

ابتدای بازی توی هواپیما اجراشد بعد هنگ کردواین مشکل بوجود امد. من هم از اکسترنال اجرا کردم و هم از اینترنال این دو گزینه که گ??تی هم زدم بازم درست نشدورژن دستگاه 4.55ومولتی من 4.55

ویرایش شده توسط hosein63
ارسال شده در

ابتدای بازی توی هواپیما اجراشد بعد هنگ کردواین مشکل بوجود امد. من هم از اکسترنال اجرا کردم و هم از اینترنال این دو گزینه که گ??تی هم زدم بازم درست نشدورژن دستگاه 4.55ومولتی من 4.55

ارسال شده در

والا نمیدانم. میخوای یه بار دیتای بازیو پاک کن دوباره نصب شه. یا اپدیت نصب کن.

اصن ببینم این بخش ps3 مدیر داره .کار مردمو راه بنداز ایمان جان.

شما دیتای بازی رو از این مسیر پاک کن :

XMB ========>> Game Data Utility

اگه نشد سیو های پرو??ایل بازی رو هم پاک کن برو داخل بازی . مشکلت حل میشه ...

کلا این بازی توی سیو کردن مشکل داره .

ویرایش شده توسط aminomi

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • جدید...